Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Gratulacje.
Jakby kto szukał to w biedrze promocja na lody
Byłam wczoraj w biedrze i prawie wszystkie lody wykupione po pięknym przedwczorajszym lecie
Sama kupiłam czekoladowego rozka w nagrodę po hsg.
Właśnie Lauda gratuluję nowej pracy -
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:Maczku. Ja bez maszynki krece wlasne. Z jogurty. Troche zachodu z tym jest ale efekty pozniej sa bezporownania ze zwyklymi lodami.
No właśnie z moim leniem nie chce mi się co godzinę mieszać w pudełku.
A maszynki są taniutkie. Zamrożę kubek, wrzucę i same się zrobią
Tylko najpierw pan kurier musi mi przynieść moją maszynkę.
Panie kurieeeeeeerze! Chodź no!
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Maczek jak juz wyprobujesz i w ogole wrzuc linka jaka masz i daj recenzje. Tez chce sobie zakupic bo my lodozercy jestesmy
Kupiłam jakąś made-in-Lidl, co gość napisał, że nowa, nieużywana, nietrafiony prezent.
Zobaczę, co z tego wyjdzie Jak dotrze i zrobi lody, to Ci napiszę więcej.
-
Maczek wrote:Kupiłam jakąś made-in-Lidl, co gość napisał, że nowa, nieużywana, nietrafiony prezent.
Zobaczę, co z tego wyjdzie Jak dotrze i zrobi lody, to Ci napiszę więcej.
Ciekawe jak to wymiarowo stoi. Bo aktualnie moj blat zajmuje sokowirowka. Ale soki to cos z czego mi ciezko zrezygnowac. -
ooo a propos soków
polecacie jakąś ślimakową wyciskarkę. Bo mąż rzucił, ze mi kupi zamiast piersionkaciri22, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
odrobinacheci wrote:Te ślimakowe to te za ok 3 tys?
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLauda, super! Gratulacje!
A jak się czują nasze Wiedźmy w dwupaku?
Alu? Maczku? Baronowo? JoHanno?
Jak tam Wasze samopoczucie?
Co do wyciskarki - ponoć super sprawa, bo urządzenie bardzo efektywne i pozwala nawet zieleninę wyciskać. Tylko ma jeden mankament - soki nie są klarowne, jak dasz złą odmianę jabłka, to wyjdzie konsystencja Kubusia. Ponoć są modele z regulacją gęstości. Dużo osób Hurom poleca.
Edit: Tutaj trochę info o wyciskarkach: http://surojadek.com/wyciskarki-do-sokow-czy-sokowirowki/Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 16:02
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
mi nie przeszkadza, ze będzie gęsty, a dziecku od biedy przeleję przez sitko
Ja się czuję jak wieloryb . doszły mi mega skurcze w nogach. nie jestem w stanie założyć skarpetek bez sapania. zgaga mnie zabija. i ogólnie wszystkie uroki na raz. Ale nie marudzę jest fajnieImpresja, odrobinacheci, pepsunieczka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMigdały na zgagę nie pomagają?
Bo jako anty-mlekowa mleka nie polecam
Baronowa, planujesz szybki powrót do pracy po porodzie?
Mnie zadziwia jak kobiety tutaj funkcjonują.
Mają 8 tyg płatnego urlopu zdrowotnego, a w sumie mogą wziąć NAWET 12 tyg, ale 4 pozostałe są bezpłatne Dlatego siedzą w pracy do dnia porodu, żeby urlop przeznaczyć na dziecko, a nie na ciążę. Moja europejska głowa tego nie ogarnia