Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCytryna, napiszę coś w temacie życia w innych, bardziej otwartych krajach.
Jadę sobie w autobusie, a tu nagle wsiada jeden młodzieniec (przypuszczam, transseksualny). Wyglądał genialnie - dopasowane jeansowe rurki, podwinięte na dole, żeby odsłonić gołe kostki, do tego super skórzane buty. Na górze biały obcisły top odsłaniający brzuch i lejąca się po ciele długa czarna narzutka (typu waterfall), a na szyi mnóstwo naszyjników. Do tego ciemne okulary. Wysiedliśmy na tym samym przystanku i razem na kolejkę metra czekaliśmy. Oczu od niego oderwać nie mogłam A jak się poruszał! Modelki mogłyby pozazdrościć
Za to kocham ten kraj
Z zabawniejszych obrazków - wracam wieczorem z zajęć, a drogę przecina mi eleganki gość z wielkimi narciarskimi goglami na nosie Wiało na całego, to się zabezpieczył, a co Dalszą część trasy banan mi z twarzy nie schodziłWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 22:24
ciri22, odrobinacheci, Blondik, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
odrobinacheci wrote:Nie znam człowieka
Kulek też nie mam, czyli nie da rady nie będzie ciąży?
Kurde, przypomniałyście mi, że kupiłam sobie kiedyś kulki przy okazji zakupu zamiennika pytonga i tak się zajarałam zamiennikiem, że zapomniałam o kulkach, gdzie ja je mam???? -
emaj wrote:To nie tak! Kulki się w ciąży objawily i tak oto mamy nowy symptom
Czyli jak znajdę je w szafie, to cionrza murowana? Super, ile punktów za to daje Ovu? Mam na razie tylko 2
Jutro mam Pierwsze Sikanie, jak lubicie trzymać, to trzymajcie. KciukiBaronowa_83, Impresja, ciri22, Blondik, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Impra tu tez tacy chodza. Ale mnie nie dziwia tak jak czarni. Bo Ci to wszelkie trendy łamią.
Cieszę się, że jestem w kraju, w którym bycie sobą jest normalną rzeczą.
A Afroamerykanki często widzę rewelacyjnie ubrane, a przede wszystkim uczesane. Te ich upięcia są tak misterne i dopracowane, a włosy tak grube i długie, że to niesamowity widok Nie wiem, jak one to robią.
I jeszcze jedna super sprawa - XXL-ki chodzą mega zadbane, w fajnych ciuchach, aż miło oko zawiesić
Widziałyście reklamę rajstop Adrian z posłanką Grodzką? Super
Choć i tak najbardziej podobała mi się ta z XXL-kami.ciri22, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
odrobinacheci wrote:Haha Zwei znalazłaś?
-
nick nieaktualnyDziewczyny, zamówiłam sobie dziś torebkę w wirusy
http://iv.pl/images/05315986896965266952.pngMaczek, myshka84, ktosiowa, ciri22, Morwa, Cytrynka_, Mona_M, WiedźmaMaKota, odrobinacheci, Impresja, Basik122, zwei_kresken, Blondik, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Omajgad!
Czuję się jakbym nie pisała milion lat z Wami, ale nadal czytam jedym oczkiem że srajfona.
Wczoraj byłam na rozmowie w sprawie pracy i. .. dostałam. A ponieważ to bardzo e-praca, więc dzisiaj odpalam laptoka.
Znów będę nadwornym chamem forumowym, bo widzę, że trollowych wątków sypnęło się zdrowo.
Także ten... Kajam się, ze dopiero teraz i oczekujcie mnie wieczorem.
Zwei! ❤❤❤odrobinacheci, ciri22, Morwa, kattalinna, Baronowa_83, Impresja, ktosiowa, Vesper, zwei_kresken, Blondik, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny