Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Maczek wrote:No ładnie
Ale wiesz, Morwa, że jak teraz któraś tu wejdzie podczytać, to już będziesz zdemaskowana?
Zebrałam się w sobie i z racji, iż mój brzuchol ma się dobrze i nadal na szczęście bezskurczowo postanowiłam iść na fitness dla brzuchatych.
Zadzwoniłam i co? I nie ma zajęć, bo nie ma chętnych...
Kurdeeee... myślałam, że miejsc nie będzie, a tylko ja chcę ćwiczyć?Porażka
teraz jak zajdę w ciążę to ujawnię to dopiero jak urodzę , bo jak mi tak źle życzą , to nie będę się wychylać
kattalinna lubi tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Morwa hahaha Ty babo wredna
Wiedzmo! Idę SE chyba, skoro nikt Wiedźm nie lubi to może też was znielubie?tylko kurdeco z moim nickiem?
lista powinna być zdecydowanie dłuższa.
WiedźmaMaKota, ciri22 lubią tę wiadomość
-
Nas wszędzie pełno?
Głupich?
Eeeeej, ale od jakiegoś czasu jesteśmy przecież grzeczne i wypowiedzi poza naszym wątkiem są takie ładne i merytoryczne
Nie wiem, jak na wątkach z testowaniem, bo w nich zwykle zbyt szybko narastają posty, żebym je śledziła. Ale tak to jak jakaś o coś durnego pyta gdzie indziej na forum, to wydaje mi się, że całkiem miło odpisujemy.Vesper, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Wiecie co? Zazdrosc przez nie przemawia. I tyle. Kazdy slawny czlowiek ma hejterow. To i Wiedzmy swoich znalazly.
Edit. Maczku na testowych po gownoburzy na moim watku tez jest grzecznie. A jedna z trollinek nawet raz jakos w ktoryms watku (trollowym chyba) dziekowala wiedzmom ze probowalysmy ja sprowadzac na ziemie wtedy i przyznala nam racje. Wiec takze ten...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 14:28
kattalinna, Maczek, Morwa, Blondik, ciri22 lubią tę wiadomość
-
Bo one wypisuja pierdoly i chca glaskania,niziania,a jak im sie rzeczowo ,szczerze odpowie to obrazone.Sama juz nie chodze po innych watkach´-wyjatki to co miesieczne watki.
...chyba sie starzeje...Morwa, marzusiax, kattalinna lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
pepsunieczka wrote:Bo one wypisuja pierdoly i chca glaskania,niziania,a jak im sie rzeczowo ,szczerze odpowie to obrazone.Sama juz nie chodze po innych watkach´-wyjatki to co miesieczne watki.
...chyba sie starzeje...Cytrynka_, pepsunieczka, WiedźmaMaKota, ciri22 lubią tę wiadomość
-
A tak w ogóle to jak mnie nie było (wiem ,wiem nikt nie zauważył) to mi się dziwne rzeczy działy. Chyba objawy przedawkowania albo odstawienia. Dalej mi się źle dzieje i teraz będę się bawić w detektywa i sprawdzać co to może być. Miewam uczucie zimna i takich ciarek,czy jak to tam się mówi. Występują w okolicach jamy brzusznej, pleców i ud. Jakbym zmarzła a jest mi ciepło. Sprawdzę crp ,morfologie i mocz, bo internety mówią ,że infekcja może przebiegać bez podniesionej temperatury cielska, a mnie się nie zawsze mój układ moczowy podobał
sprawdzę też tarczyce bo już nadszedł jej czas sądu ostatecznego. No i zrobię przegląd podwozia, bo może coś dusi mi jajnik i ten z braku krwi wola o pomstę do nieba, np taki wielki torbielopotwór przytulił się do jajnika.
Aaaa jak to żadne z powyższych to udam się w ręce psychiatry -
nick nieaktualny
-
Saxa sikaj!!!! Nie wyjdziesz z wprawy
Odnośnie dzisiejszej porady - wczoraj pokułam się igłą podczas szycia. Mogę odhaczyć akupunkturę?pepsunieczka, Morwa, Maczek, saxatilia, kattalinna, odrobinacheci, Vesper, WiedźmaMaKota, Blondik, ciri22 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Saxa chcę zaśpiewać nasz hymn zagnieżdżona, zagnieżdżonaaa
lej dobrze na patola
Wiecie ,że ćwiczenia są super ? Znalazłam ćwiczenie idealne dla mnie :p ukrwienie macicy powoduje orgazm niemal jak przy pytongowaniujuż wiem jak się będę zapładniać, zamiast zwykłej świecy będę podnosić nogi w rytm ćwiczeń
orgazm przeniesie plemniki z prędkością światła. Otwieram nową autostradę
marzusiax, odrobinacheci lubią tę wiadomość