Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
W tym rzecz ,że ta co mi to mówiła ,zarzekała się ,że na forum już nigdy nie wejdzie a tamte wątpię ,że nas czytają i tak nie mogą nas znieść : cytuję "wszędzie pełno tych głupich wiedźm ,a powinny siedzieć tylko tam ,gdzie ich miejsce, było by zdrowiej dla innych". Jak to usłyszałam to miałam ochotę spytać ,czy to od trolli powiedzonko, ale nie chciałam ujawnić tego ,że wiem o jakie forum chodziMaczek wrote:No ładnie

Ale wiesz, Morwa, że jak teraz któraś tu wejdzie podczytać, to już będziesz zdemaskowana?
Zebrałam się w sobie i z racji, iż mój brzuchol ma się dobrze i nadal na szczęście bezskurczowo postanowiłam iść na fitness dla brzuchatych.
Zadzwoniłam i co? I nie ma zajęć, bo nie ma chętnych...
Kurdeeee... myślałam, że miejsc nie będzie, a tylko ja chcę ćwiczyć?
Porażka 
teraz jak zajdę w ciążę to ujawnię to dopiero jak urodzę , bo jak mi tak źle życzą , to nie będę się wychylać
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Dziwię się że Ty tam nie byłaś wymieniona , oj dziwięWiedźmaMaKota wrote:Morwa hahaha Ty babo wredna
Wiedzmo! Idę SE chyba, skoro nikt Wiedźm nie lubi to może też was znielubie?tylko kurdeco z moim nickiem?
lista powinna być zdecydowanie dłuższa.
WiedźmaMaKota, ciri22 lubią tę wiadomość
-
Nas wszędzie pełno?
Głupich?
Eeeeej, ale od jakiegoś czasu jesteśmy przecież grzeczne i wypowiedzi poza naszym wątkiem są takie ładne i merytoryczne
Nie wiem, jak na wątkach z testowaniem, bo w nich zwykle zbyt szybko narastają posty, żebym je śledziła. Ale tak to jak jakaś o coś durnego pyta gdzie indziej na forum, to wydaje mi się, że całkiem miło odpisujemy.
Vesper, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość

-
Wiecie co? Zazdrosc przez nie przemawia. I tyle. Kazdy slawny czlowiek ma hejterow. To i Wiedzmy swoich znalazly.
Edit. Maczku na testowych po gownoburzy na moim watku tez jest grzecznie. A jedna z trollinek nawet raz jakos w ktoryms watku (trollowym chyba) dziekowala wiedzmom ze probowalysmy ja sprowadzac na ziemie wtedy i przyznala nam racje. Wiec takze ten...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 14:28
kattalinna, Maczek, Morwa, Blondik, ciri22 lubią tę wiadomość
-
Bo one wypisuja pierdoly i chca glaskania,niziania,a jak im sie rzeczowo ,szczerze odpowie to obrazone.Sama juz nie chodze po innych watkach´-wyjatki to co miesieczne watki.
...chyba sie starzeje...
Morwa, marzusiax, kattalinna lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...

-
Raczej mądrzejeszpepsunieczka wrote:Bo one wypisuja pierdoly i chca glaskania,niziania,a jak im sie rzeczowo ,szczerze odpowie to obrazone.Sama juz nie chodze po innych watkach´-wyjatki to co miesieczne watki.
...chyba sie starzeje...
Cytrynka_, pepsunieczka, WiedźmaMaKota, ciri22 lubią tę wiadomość
-
A tak w ogóle to jak mnie nie było (wiem ,wiem nikt nie zauważył) to mi się dziwne rzeczy działy. Chyba objawy przedawkowania albo odstawienia. Dalej mi się źle dzieje i teraz będę się bawić w detektywa i sprawdzać co to może być. Miewam uczucie zimna i takich ciarek,czy jak to tam się mówi. Występują w okolicach jamy brzusznej, pleców i ud. Jakbym zmarzła a jest mi ciepło. Sprawdzę crp ,morfologie i mocz, bo internety mówią ,że infekcja może przebiegać bez podniesionej temperatury cielska, a mnie się nie zawsze mój układ moczowy podobał
sprawdzę też tarczyce bo już nadszedł jej czas sądu ostatecznego. No i zrobię przegląd podwozia, bo może coś dusi mi jajnik i ten z braku krwi wola o pomstę do nieba, np taki wielki torbielopotwór przytulił się do jajnika.
Aaaa jak to żadne z powyższych to udam się w ręce psychiatry
-
nick nieaktualny
-
Saxa sikaj!!!! Nie wyjdziesz z wprawy

Odnośnie dzisiejszej porady - wczoraj pokułam się igłą podczas szycia. Mogę odhaczyć akupunkturę?
pepsunieczka, Morwa, Maczek, saxatilia, kattalinna, odrobinacheci, Vesper, WiedźmaMaKota, Blondik, ciri22 lubią tę wiadomość

Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Saxa chcę zaśpiewać nasz hymn zagnieżdżona, zagnieżdżonaaa
lej dobrze na patola
Wiecie ,że ćwiczenia są super ? Znalazłam ćwiczenie idealne dla mnie :p ukrwienie macicy powoduje orgazm niemal jak przy pytongowaniu
już wiem jak się będę zapładniać, zamiast zwykłej świecy będę podnosić nogi w rytm ćwiczeń
orgazm przeniesie plemniki z prędkością światła. Otwieram nową autostradę
marzusiax, odrobinacheci lubią tę wiadomość