X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maczek wrote:
    No ładnie :D
    Ale wiesz, Morwa, że jak teraz któraś tu wejdzie podczytać, to już będziesz zdemaskowana? :D

Zebrałam się w sobie i z racji, iż mój brzuchol ma się dobrze i nadal na szczęście bezskurczowo postanowiłam iść na fitness dla brzuchatych.
    Zadzwoniłam i co? I nie ma zajęć, bo nie ma chętnych...
    Kurdeeee... myślałam, że miejsc nie będzie, a tylko ja chcę ćwiczyć? :/ Porażka :P
    W tym rzecz ,że ta co mi to mówiła ,zarzekała się ,że na forum już nigdy nie wejdzie a tamte wątpię ,że nas czytają i tak nie mogą nas znieść : cytuję "wszędzie pełno tych głupich wiedźm ,a powinny siedzieć tylko tam ,gdzie ich miejsce, było by zdrowiej dla innych". Jak to usłyszałam to miałam ochotę spytać ,czy to od trolli powiedzonko, ale nie chciałam ujawnić tego ,że wiem o jakie forum chodzi ;) teraz jak zajdę w ciążę to ujawnię to dopiero jak urodzę , bo jak mi tak źle życzą , to nie będę się wychylać ;)

kattalinna lubi tę wiadomość

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa hahaha Ty babo wredna :D Wiedzmo! Idę SE chyba, skoro nikt Wiedźm nie lubi to może też was znielubie?tylko kurdeco z moim nickiem?

Morwa, Cytrynka_, kattalinna, myshka84, ciri22 lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Morwa hahaha Ty babo wredna :D Wiedzmo! Idę SE chyba, skoro nikt Wiedźm nie lubi to może też was znielubie?tylko kurdeco z moim nickiem?
    Dziwię się że Ty tam nie byłaś wymieniona , oj dziwię ;) lista powinna być zdecydowanie dłuższa.

WiedźmaMaKota, ciri22 lubią tę wiadomość

• pepsunieczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe,wiedzmy to wiedzmy same tylko siebie rozumieja najlepiej.
    Wytypowaly najkokretniejsze ,heh.
    Kurcze chyba bym namierzyla kolezanke po wpisach i formie wypowiedzi.

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa milo mi bardzo.
    Juz widze ich miny jak sie dowiedza ze jestes wiedzma. Hahahah padna.

Ale ze nie lubia Bozi to sie nie dziwie. Nikt nie lubi szefostwa i adminow. Taka prawda. Niewdzieczna robota.

• Maczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nas wszędzie pełno? :D Głupich?

Eeeeej, ale od jakiegoś czasu jesteśmy przecież grzeczne i wypowiedzi poza naszym wątkiem są takie ładne i merytoryczne :D

Nie wiem, jak na wątkach z testowaniem, bo w nich zwykle zbyt szybko narastają posty, żebym je śledziła. Ale tak to jak jakaś o coś durnego pyta gdzie indziej na forum, to wydaje mi się, że całkiem miło odpisujemy.

Vesper, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa milo mi bardzo.
    Juz widze ich miny jak sie dowiedza ze jestes wiedzma. Hahahah padna.

Ale ze nie lubia Bozi to sie nie dziwie. Nikt nie lubi szefostwa i adminow. Taka prawda. Niewdzieczna robota.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Zazdrosc przez nie przemawia. I tyle. Kazdy slawny czlowiek ma hejterow. To i Wiedzmy swoich znalazly.

Edit. Maczku na testowych po gownoburzy na moim watku tez jest grzecznie. A jedna z trollinek nawet raz jakos w ktoryms watku (trollowym chyba) dziekowala wiedzmom ze probowalysmy ja sprowadzac na ziemie wtedy i przyznala nam racje. Wiec takze ten...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 14:28

kattalinna, Maczek, Morwa, Blondik, ciri22 lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba powinnam czytać inne wątki, może wtedy bym się przekonała jakie te wiedźmy są bee a tak ciągle z klapkami na oczach jestem ;)

Morwa, WiedźmaMaKota, ciri22 lubią tę wiadomość

age.png
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo one wypisuja pierdoly i chca glaskania,niziania,a jak im sie rzeczowo ,szczerze odpowie to obrazone.Sama juz nie chodze po innych watkach´-wyjatki to co miesieczne watki.
    ...chyba sie starzeje...

Morwa, marzusiax, kattalinna lubią tę wiadomość

...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepsunieczka wrote:
    Bo one wypisuja pierdoly i chca glaskania,niziania,a jak im sie rzeczowo ,szczerze odpowie to obrazone.Sama juz nie chodze po innych watkach´-wyjatki to co miesieczne watki.
    ...chyba sie starzeje...
    Raczej mądrzejesz :D

Cytrynka_, pepsunieczka, WiedźmaMaKota, ciri22 lubią tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa krazy mit ze kiedys starzenie bylo synonimem madrzenia. A potem przyszla era plastikowych lalek barbie i caly plan w piz....

Morwa lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to jak mnie nie było (wiem ,wiem nikt nie zauważył) to mi się dziwne rzeczy działy. Chyba objawy przedawkowania albo odstawienia. Dalej mi się źle dzieje i teraz będę się bawić w detektywa i sprawdzać co to może być. Miewam uczucie zimna i takich ciarek,czy jak to tam się mówi. Występują w okolicach jamy brzusznej, pleców i ud. Jakbym zmarzła a jest mi ciepło. Sprawdzę crp ,morfologie i mocz, bo internety mówią ,że infekcja może przebiegać bez podniesionej temperatury cielska, a mnie się nie zawsze mój układ moczowy podobał ;) sprawdzę też tarczyce bo już nadszedł jej czas sądu ostatecznego. No i zrobię przegląd podwozia, bo może coś dusi mi jajnik i ten z braku krwi wola o pomstę do nieba, np taki wielki torbielopotwór przytulił się do jajnika.

Aaaa jak to żadne z powyższych to udam się w ręce psychiatry :D

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa zauważyłam, że cię wywiało, ale stwierdziłam, żeś kobieta zarobiona :)

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje plamienie ustało.
    Szyjka wysoko i twarda. Może to cionrzunia i plamienie implantacyjne? Może szybko naszczam na patyka zanim ridz przyjdzie?

pepsunieczka, WiedźmaMaKota, Blondik lubią tę wiadomość

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa u mnie tez sa takie dziwne dreszcze,zimno mi telepie mna ,wczoraj az sie wpierdzieliłam do kapieli.

Wiosenny avatar.

Saxa szczaj.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 15:27

...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saxa sikaj!!!! Nie wyjdziesz z wprawy :)

Odnośnie dzisiejszej porady - wczoraj pokułam się igłą podczas szycia. Mogę odhaczyć akupunkturę?

pepsunieczka, Morwa, Maczek, saxatilia, kattalinna, odrobinacheci, Vesper, WiedźmaMaKota, Blondik, ciri22 lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zdążę to kupie i naszczam jutro rano :-) aż mi sie żyć zachciało :-D

marzusiax, Morwa, pepsunieczka, Blondik lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saxa chcę zaśpiewać nasz hymn zagnieżdżona, zagnieżdżonaaa :D lej dobrze na patola

Wiecie ,że ćwiczenia są super ? Znalazłam ćwiczenie idealne dla mnie :p ukrwienie macicy powoduje orgazm niemal jak przy pytongowaniu :D już wiem jak się będę zapładniać, zamiast zwykłej świecy będę podnosić nogi w rytm ćwiczeń :D orgazm przeniesie plemniki z prędkością światła. Otwieram nową autostradę :D

marzusiax, odrobinacheci lubią tę wiadomość

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saxa ty zyj nie zaleznie od szczania na patyk.
    Morwa,zapraszasz na otwarcie,bo cos bym wypila.

Morwa lubi tę wiadomość

...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
‹‹ 1924 1925 1926 1927 1928 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ