Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
kattalinna wrote:laski, spokojniej proszę z tym rozsyłaniem Ridża bo chyba paczki zaczynają zmieniać kierunki i trafiają nie tam gdzie trzeba
poczta znów coś popieprzyła.. komu odsyłać w razie czego? kto nie dostał swojego?
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pani z apteki powiedziala ze ziolowe dzialaja spokojnie i nie za szybko. No ale bez przesady. Na ulotce mowia ze do 12h przy hodzi ukojenie. I co? Chcialoby sie powiedziec g.. No ale wlasnie sek w tym ze nie... I sie zastanawiam czy brac podwójna dawke dzisiaj czy odpuscic i poczekac az zadzialaja te dwie tableteczki...
-
Wczoraj był światowy dzień czekolady, a ja nie byłam w stanie przełknąć nic. Moje jelita wyprawy sobie swój własny dzień czekolady
Cytrynka mają siostra pije spiruline na samej wodzie ,ale ona to hardkor
P.s w ogóle dowiedziałam się przypadkiem ,że 3 moje znajome są tu na forum. Nie lubią wiedźm ,więc nas nie czytają lepiej dla mnie. Mają tu nawet swoje najbardziej nielubiane perełki haha zgadnijcie ,które z nas :pkattalinna, pepsunieczka, odrobinacheci, ciri22, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Pani z apteki powiedziala ze ziolowe dzialaja spokojnie i nie za szybko. No ale bez przesady. Na ulotce mowia ze do 12h przy hodzi ukojenie. I co? Chcialoby sie powiedziec g.. No ale wlasnie sek w tym ze nie... I sie zastanawiam czy brac podwójna dawke dzisiaj czy odpuscic i poczekac az zadzialaja te dwie tableteczki...
Morwa, jak je wyśledziłaś? -
Morwa a Ciebie lubia?
Jak patrze na forum to malo kto lubi wiedzmy. Ale jak sie czyta posty niektore to te wiedzmowe zazwyczaj sa najbardziej szczere i pouczajace. A prawda w oczy kole jak wiadomo.
Nie mowie oczywiscie o pytaniach zadawanych w tym watku. Bo tu jak tytul prawi absurd jest na porzadku dziennym.
Chociaz i to sie zmienia. Ostatnio przeciez calkiem rzeczowo dziewczynie odpowiedzialyscie. Bez smiechow jakichs.
No i jak pamietam to mamy 2 bozie (poprawcie jak sie myle) w swoi gronie. A przeciez bozie nie zadawalyby sie z byle kim. Wiec ja nie wiem czego nas sie czepiaja. -
Widziałam się przedwczoraj z jedną koleżanką i sprzedała mi owego newsa. Jedna taka laska ,za którą nie przepadam wyśledziła je. Dwie przez wątki z in vitro i inseminacją, a tą trzecią przez charakterystyczny avatar, który ustawiła sobie również na laptopie jako tapetę. Ta pani Gadżet obczaiła jej wpisy i doszła do informacji o jakiejś ich wspólnej imprezie ogólnie to ta pani Gadżet to taka laska , której się w domu nudzi. Ma dwoje dzieciaków ,każdy z innym i zamiast się nimi zająć to robi dymy na forach i innych portalach społecznościowych. Głupia pinda. Dobrze ,że ostatni raz rozmawiałam z nią lata temu, może mnie już nie pamięta :p a koleżanka ,która mi sprzedała owego newsa niedawno urodziła i z forum ma złe wspomnienia, bo ktoś ją tu źle potraktował ,więc długo tu nie była.
-
W tym rzecz ,że mnie również nie lubią, a z dwoma z tych lasek się dobrze trzymam w życiu prywatnym. Haha chyba udają ,że mnie lubią na co dzień , no cóż jakoś się z tym pogodzę Cytrynka ty również jesteś w tych nielubianych, ale i tak Lauda przoduje
Edit : a bym zapomniała, Zwei jest przemądrzała :pWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 14:03
Maczek, pepsunieczka, odrobinacheci, Blondik, ciri22, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
No ładnie
Ale wiesz, Morwa, że jak teraz któraś tu wejdzie podczytać, to już będziesz zdemaskowana?
Zebrałam się w sobie i z racji, iż mój brzuchol ma się dobrze i nadal na szczęście bezskurczowo postanowiłam iść na fitness dla brzuchatych.
Zadzwoniłam i co? I nie ma zajęć, bo nie ma chętnych...
Kurdeeee... myślałam, że miejsc nie będzie, a tylko ja chcę ćwiczyć? PorażkaMorwa lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:W tym rzecz ,że mnie również nie lubią, a z dwoma z tych lasek się dobrze trzymam w życiu prywatnym. Haha chyba udają ,że mnie lubią na co dzień , no cóż jakoś się z tym pogodzę Cytrynka ty również jesteś w tych nielubianych, ale i tak Lauda przoduje
Edit : a bym zapomniała, Zwei jest przemądrzała :p
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJakąś awarię mają z przesyłkami, u mnie Jakup rządzi od rana, a zamawiała Cytrynka...
Dajecie spokój, nie zamawiajcie nic przez jakiś czas, dopóki się nie uspokoi i nie poprawią tego burdlu.
Zamówiłam dziś 3 rodzaje mieszanek mąk bez gluta - będzie pizza w weekend
ed. własnie ! gdyby Któraś dostała przesyłkę z mąką bez gluta, a nawet z trzema - to mojeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 14:14
kattalinna, Maczek, pepsunieczka, myshka84, ciri22 lubią tę wiadomość