Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze podobno w Chorzowie jest. My jutro miałyśmy iść pierwszy raz na basen na żelazna. Taka atrakcją na pół roczku. A tu katar. Madzia pospalai jak nowo narodzona, tylko słychać że coś tam w noska ma. Może to fałszywy alarm i jednak pójdziemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 13:42
-
Katarzyna87 wrote:U Nas cieplutko:)
Basik my też na żelazną. Tylko ostatni miesiąc odpuściłam, bo Majka miała zapalenie oskrzeli.
Niestety ma skłonność do alergii, co nawet w krwi wyszło, więc zwykły basen z chlorowaną wodą odpuszczamy. Nie wiem czy gdzieś ozonowana jest w standardzie:/
Lauda a ty jak chodzisz z Żabą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 15:35
-
Blondik wrote:Jeszcze podobno w Chorzowie jest. My jutro miałyśmy iść pierwszy raz na basen na żelazna. Taka atrakcją na pół roczku. A tu katar. Madzia pospalai jak nowo narodzona, tylko słychać że coś tam w noska ma. Może to fałszywy alarm i jednak pójdziemy
-
Witajcie! Przysłała mnie tutaj Ania84 w poszukiwaniu Ojejku;) Ojejku wyslalam Ci zaproszenie, mam dla Ciebie info w sprawie badan genetycznych;)
Swoją drogą chwile temu zaczelam czytac Wasz wątek, wciągający jest nie powiem i niezle zakrecony:) i widze niektore znajome osoby:) hmmm mozna sie jakos tu wkupic?ojejku, Morwa, kattalinna, Blondik, Ania_84, Maczek, Vesper lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Też się nad tym zastanawiam ,wtedy większość innych dragów może była by zbędna. Teraz tak patrzę ,że mamy wspólna cechę , brak lewego jajowodu i dla obu nas Listopad tamtego roku był fatalnym miesiącem. Ja jajowodu 15 czerwca się pozbyłam.
Morwa lubi tę wiadomość
-
Paolala wrote:Witajcie! Przysłała mnie tutaj Ania84 w poszukiwaniu Ojejku;) Ojejku wyslalam Ci zaproszenie, mam dla Ciebie info w sprawie badan genetycznych;)
Swoją drogą chwile temu zaczelam czytac Wasz wątek, wciągający jest nie powiem i niezle zakrecony:) i widze niektore znajome osoby:) hmmm mozna sie jakos tu wkupic?
Zapoznalas sie ze slowniczkiem z pierwszego postu? Zebys sie nie pogubila w naszym slangukattalinna, Paolala lubią tę wiadomość
-
Paolala wrote:Witajcie! Przysłała mnie tutaj Ania84 w poszukiwaniu Ojejku;) Ojejku wyslalam Ci zaproszenie, mam dla Ciebie info w sprawie badan genetycznych;)
Swoją drogą chwile temu zaczelam czytac Wasz wątek, wciągający jest nie powiem i niezle zakrecony:) i widze niektore znajome osoby:) hmmm mozna sie jakos tu wkupic?
Szykuję wam fajne gify pod wykresy tylko najpierw muszę wybrać "ofiary mojej zabawy".Paolala lubi tę wiadomość
-
Hej, dla sprawiedliwości u mnie przed chwilką mała ulewa
Basen jak Kasia napisała, od 12 tyg. Ja chodzę dwa razy w tyg. do ośrodka rehabilitacyjnego dla dzieci, a w soboty na basen miejski, bo są zajęcia dla niemowlaków (cieplejsza woda, pusto bo o 9.30 i instruktorzy). W obu basenach woda ozonowana.
Edit:
Żaba pozdrawia e-ciotkiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 09:51
Blondik, Cytrynka_, ciri22, odrobinacheci, Emma80, WiedźmaMaKota, Maczek, Amelcia, Morwa, Katarzyna87, Vesper lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Hej, dla sprawiedliwości u mnie przed chwilką mała ulewa
Basen jak Kasia napisała, od 12 tyg. Ja chodzę dwa razy w tyg. do ośrodka rehabilitacyjnego dla dzieci, a w soboty na basen miejski, bo są zajęcia dla niemowlaków (cieplejsza woda, pusto bo o 9.30 i instruktorzy). W obu basenach woda ozonowana.
Edit:
Żaba pozdrawia e-ciotki
emaj lubi tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Dobrym winem tudziez sokiem dla brzuchatych nie pogardzimy
Zapoznalas sie ze slowniczkiem z pierwszego postu? Zebys sie nie pogubila w naszym slangu
Wlasnie sie zapoznalam, musze sie tylko w to wdrozyc:)
To dobrze sie składa bo mam dobre wino pomarańczowe i pycha kompoty i soki domowe wiec dla kazdego cos dobrego:)
Morwa dzieki:)Maczek, Morwa lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Marz trzustka lubi wszystko co na trawienie. I co lekko strawne. Doraźnie leki powinny pomóc. Ale trzeba sie udac do lekarza tak czy siak. Bo trzustka lepiej mieć pod kontrolą.
Lauda Malgo to prawdziwa Żaba. Więc jak na zabe przystało plywa znakomicie. -
nick nieaktualnyMoja Liwia kurde tak plywa w wanience ze bym chciala z nia bardzo na basen (zalewaja mi pol pokoju z G), w ogole sie nie boi a problem bo brak wanny w domu ;/
Ale to jeszcze tylko troche ponad miesiac i bedzie mozna z nia isc na basen
Co dzis dobrego jecie? Ja bede miala hamburdery, a i zrobilam tego "chinczyka" za namowa Baronowej i wyszlo pych! Wiem ze tu polowa nie je maki a kupilam w sklepie cos co sie nazywa maka panko. Fajne chrupiace miesko wyszlo
A my bawimy sie tak
odrobinacheci, Emma80, WiedźmaMaKota, kattalinna, Basik122, Blondik, Amelcia, Morwa, Vesper, pepsunieczka, emaj lubią tę wiadomość
-
Miłej soboty, wiedźmy.
odrobinacheci, ciri22, ojejku, Morwa, Katarzyna87, Vesper lubią tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualnyLauda piękna Żabka, Ciri piękna Liwia no do zjedzenia te wasze kruszynki.
Paolala witamy w królestwie Jakupa, lady Alexsis i Ridza
A ja właśnie pobiegłam i z kibla nie umię zejść, czyści mnie równo, a wydawało mi się że już nic nie ma bo przed bieganiem załatwiłam Jakupa no już się to powoli męczące robi.
A za chwilę mam iść otwierać sezon grillowy, jak ja tam nawet nie dojdę jak tak dalej pójdzie.ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOdrobinko, Jakup to towarzyski gośc wczoraj był ze mną w klinice, a dziś w Ikei
Ale tak szczerze - to Cytrynko, mam nadzieję, ze nie bierzesz juz tych tabletek ziołowych. gwarantuje Ci, że działaja.
Odrobimnko = udanego Grillowania z Jakupem, on nie odpusci takiej imprezy.
a właśnie, gdzie Impra?odrobinacheci lubi tę wiadomość