X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze podobno w Chorzowie jest. My jutro miałyśmy iść pierwszy raz na basen na żelazna. Taka atrakcją na pół roczku. A tu katar. Madzia pospalai jak nowo narodzona, tylko słychać że coś tam w noska ma. Może to fałszywy alarm i jednak pójdziemy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 13:42

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik a moze to jakas alergia? Teraz tyle tego pyli... Chociaz to chyba od razu by wyszlo... Nie wiem...

Golabki wyszly pyszne. Chociaz z wolowina nie smakują jak u mamy. Ale chyba nie da sie z wolowiny wieprza zrobic...

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    U Nas cieplutko:)

Basik my też na żelazną. Tylko ostatni miesiąc odpuściłam, bo Majka miała zapalenie oskrzeli.
    Niestety ma skłonność do alergii, co nawet w krwi wyszło, więc zwykły basen z chlorowaną wodą odpuszczamy. Nie wiem czy gdzieś ozonowana jest w standardzie:/
    Ale na żelazną tylko w niedzielę niestety da się iść :-( Trudno najwyżej gdzieś się tam spotkamy ;-)

Lauda a ty jak chodzisz z Żabą?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 15:35

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny miała któraś przeboje z trzustką? Uspokoi się po leku na niestrawność, czy tylko po szpitalnym leczeniu?

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    Jeszcze podobno w Chorzowie jest. My jutro miałyśmy iść pierwszy raz na basen na żelazna. Taka atrakcją na pół roczku. A tu katar. Madzia pospalai jak nowo narodzona, tylko słychać że coś tam w noska ma. Może to fałszywy alarm i jednak pójdziemy
    Ja też nieraz mam wrażenie że Duduś wstaje z katarem a jak porządnie mu go odciągne to znika jak ręką odjął :-)

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Przysłała mnie tutaj Ania84 w poszukiwaniu Ojejku;) Ojejku wyslalam Ci zaproszenie, mam dla Ciebie info w sprawie badan genetycznych;)

Swoją drogą chwile temu zaczelam czytac Wasz wątek, wciągający jest nie powiem i niezle zakrecony:) i widze niektore znajome osoby:) hmmm mozna sie jakos tu wkupic? :)

ojejku, Morwa, kattalinna, Blondik, Ania_84, Maczek, Vesper lubią tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Też się nad tym zastanawiam ,wtedy większość innych dragów może była by zbędna. Teraz tak patrzę ,że mamy wspólna cechę , brak lewego jajowodu i dla obu nas Listopad tamtego roku był fatalnym miesiącem. Ja jajowodu 15 czerwca się pozbyłam.
    Dobra wspólna cechą nie jest zła ;) a listopad staram się wypierac z głowy swojej, że wcale go nie bylo

Morwa lubi tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    Witajcie! Przysłała mnie tutaj Ania84 w poszukiwaniu Ojejku;) Ojejku wyslalam Ci zaproszenie, mam dla Ciebie info w sprawie badan genetycznych;)

Swoją drogą chwile temu zaczelam czytac Wasz wątek, wciągający jest nie powiem i niezle zakrecony:) i widze niektore znajome osoby:) hmmm mozna sie jakos tu wkupic? :)
    Dobrym winem tudziez sokiem dla brzuchatych nie pogardzimy ;)
    Zapoznalas sie ze slowniczkiem z pierwszego postu? Zebys sie nie pogubila w naszym slangu ;)

kattalinna, Paolala lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:

Zapraszamy ,zapraszamy :D mi osobiście będzie niezmiernie miło.

Szykuję wam fajne gify pod wykresy tylko najpierw muszę wybrać "ofiary mojej zabawy".

Paolala lubi tę wiadomość

• lauda. Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dla sprawiedliwości u mnie przed chwilką mała ulewa ;)

Basen jak Kasia napisała, od 12 tyg. Ja chodzę dwa razy w tyg. do ośrodka rehabilitacyjnego dla dzieci, a w soboty na basen miejski, bo są zajęcia dla niemowlaków (cieplejsza woda, pusto bo o 9.30 i instruktorzy). W obu basenach woda ozonowana.

Edit:

Żaba pozdrawia e-ciotki ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 09:51

Blondik, Cytrynka_, ciri22, odrobinacheci, Emma80, WiedźmaMaKota, Maczek, Amelcia, Morwa, Katarzyna87, Vesper lubią tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa ale ze co? Straszysz? Oficjalnie oswiadczam ze sie nie boje

Morwa lubi tę wiadomość

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    Hej, dla sprawiedliwości u mnie przed chwilką mała ulewa ;)

Basen jak Kasia napisała, od 12 tyg. Ja chodzę dwa razy w tyg. do ośrodka rehabilitacyjnego dla dzieci, a w soboty na basen miejski, bo są zajęcia dla niemowlaków (cieplejsza woda, pusto bo o 9.30 i instruktorzy). W obu basenach woda ozonowana.

Edit:

Żaba pozdrawia e-ciotki ;D
    2016040709.jpg
    receivppp.jpg
    No właśnie gdzie chodzisz w tygodniu? Bo ja bym chciała w tygodniu chodzić bo nam praktycznie każdy weekend teraz odpada.

emaj lubi tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Dobrym winem tudziez sokiem dla brzuchatych nie pogardzimy ;)
    Zapoznalas sie ze slowniczkiem z pierwszego postu? Zebys sie nie pogubila w naszym slangu ;)

Wlasnie sie zapoznalam, musze sie tylko w to wdrozyc:)
    To dobrze sie składa bo mam dobre wino pomarańczowe i pycha kompoty i soki domowe wiec dla kazdego cos dobrego:)

Morwa dzieki:)

Maczek, Morwa lubią tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie po słonecznym przedpołudniu obecnie pochmurnie i deszcz. Ale dalej wiosennie :)

Żaba cudna <3

age.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda, jesteś ze śląska? Gdzie chodzisz na basen?

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marz trzustka lubi wszystko co na trawienie. I co lekko strawne. Doraźnie leki powinny pomóc. Ale trzeba sie udac do lekarza tak czy siak. Bo trzustka lepiej mieć pod kontrolą.

Lauda Malgo to prawdziwa Żaba. Więc jak na zabe przystało plywa znakomicie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Liwia kurde tak plywa w wanience ze bym chciala z nia bardzo na basen (zalewaja mi pol pokoju z G), w ogole sie nie boi a problem bo brak wanny w domu ;/
    Ale to jeszcze tylko troche ponad miesiac i bedzie mozna z nia isc na basen :D

Co dzis dobrego jecie? Ja bede miala hamburdery, a i zrobilam tego "chinczyka" za namowa Baronowej i wyszlo pych! Wiem ze tu polowa nie je maki a kupilam w sklepie cos co sie nazywa maka panko. Fajne chrupiace miesko wyszlo :D

A my bawimy sie tak :D

10af05f5f00305dfm.jpg

odrobinacheci, Emma80, WiedźmaMaKota, kattalinna, Basik122, Blondik, Amelcia, Morwa, Vesper, pepsunieczka, emaj lubią tę wiadomość

• Emma80 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej soboty, wiedźmy. :)

odrobinacheci, ciri22, ojejku, Morwa, Katarzyna87, Vesper lubią tę wiadomość

Starania od 09.2011r.
    sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
    14 c.s.
    luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
    wrzesień 2016 - usuwamy polipa...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda piękna Żabka, Ciri piękna Liwia no do zjedzenia te wasze kruszynki. <3

Paolala witamy w królestwie Jakupa, lady Alexsis i Ridza :)

A ja właśnie pobiegłam i z kibla nie umię zejść, czyści mnie równo, a wydawało mi się że już nic nie ma bo przed bieganiem załatwiłam Jakupa no już się to powoli męczące robi.
    A za chwilę mam iść otwierać sezon grillowy, jak ja tam nawet nie dojdę jak tak dalej pójdzie.

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odrobinko, Jakup to towarzyski gośc wczoraj był ze mną w klinice, a dziś w Ikei :D
    Ale tak szczerze - to Cytrynko, mam nadzieję, ze nie bierzesz juz tych tabletek ziołowych. gwarantuje Ci, że działaja.
    Odrobimnko = udanego Grillowania z Jakupem, on nie odpusci takiej imprezy. :)

a właśnie, gdzie Impra?

odrobinacheci lubi tę wiadomość

‹‹ 1940 1941 1942 1943 1944 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ