Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Oglądacie fakty? Facet będzie wszczepial sobie implant w pytonga, żeby na stare lata popytongowac. I marudzi bo rekonwalescencja po zabiegu trwa minimum 6 tygodni... Ojjjjj biedny.
Edit: 6 tygodni to jak połóg więc niech nie narzeka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 19:22
Morwa lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
ciri22 wrote:Moja Liwia kurde tak plywa w wanience ze bym chciala z nia bardzo na basen (zalewaja mi pol pokoju z G), w ogole sie nie boi a problem bo brak wanny w domu ;/
Ale to jeszcze tylko troche ponad miesiac i bedzie mozna z nia isc na basen
Co dzis dobrego jecie? Ja bede miala hamburdery, a i zrobilam tego "chinczyka" za namowa Baronowej i wyszlo pych! Wiem ze tu polowa nie je maki a kupilam w sklepie cos co sie nazywa maka panko. Fajne chrupiace miesko wyszlo
A my bawimy sie tak
My dziś warzywa standardowo
Po roku doczekałam się montażu oświetlenia pod szafkami w kuchni. Wróć: małż z kumplem w akcji. Jak to będzie działać to się zdziwię bardzo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 19:33
ojejku, ciri22, Morwa, macduska, Vesper, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczora byliśmy w klinice, i tam nas lekarz oświecił, jakie zapisy są w ustawie o in vitro z listopada 2015.Taka oto rozmowa w drodze powrotnej:
stelaż-idę jutro do kościła, dawno nie byłem.
ja - cooo? odbiło Ci, piwa się napij, albo dwóch, cokolwiek...
stelaż - wypisać się idę.
ale tak szczerze to ch.jowo, religia dyktuje treści ustaw, nie mówię o refundacji, ale o dostępności nawet ivf komercyjnego... jeszcze trochę i zakażą na amen, najpierw mrozenia zarodków, potem krok po kroczku... a czasem napro nie pomoże. -
Katta zaproś mnie na obiad! Albo zaadoptuj!
A Majka, Żabcia i Liwia cudne.
Za to moja Niusia trochę mniej fotogeniczna ostatnio przez to oczko biedne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e5b8a7971309.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3602ec4aa67a.jpg
Na drugim zdjęciu Hania i moja siostraWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 19:37
ciri22, ojejku, kattalinna, Basik122, Blondik, Amelcia, odrobinacheci, Morwa, Vesper, pepsunieczka, emaj, Emma80, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyWiedzma a co w oczko sie stalo Hanii bo mi umknelo ... a jaka masz mloda siostre
Liwia ma na oku naczyniaka od urodzenia.
kurde co do pologu to ja sie wkurzam bo mi plamienie wraca na pol dnia i ucieka na tydzien i tak caly czas... wkurza mnie to a przeciez to juz 7tyg minelo. mam nadzieje ze sie unormuje bo gina mam dopiero pod koniec maja. a nie chce wpadac i sie wbijac do niego na chama. -
Wiedźma, zapraszam ja tylko zrobiłam hummus i falafela na surowo. Resztą zajmuje się mąż
Światło działa! Niestety białe zimne, ciepłe byłoby lepsze ale w sklepie nie bylo. Z czasem się przyzwyczaję a w końcu wymieni się żarówki w okapie i będzie pasować. Ale i tak jest ładnie tylko teraz widzę jakie płytki brudne -
nick nieaktualny
-
lauda. wrote:Stluklam lusterko. Pół godziny później ukruszyło mi się pół ósemki. Ożeszkurwajapierdolę...
Auć
2 h stania na koncercie i spacer przez pól miasta to juz nie na moje zdrowie. -
nick nieaktualnykattalinna wrote:Wbijaj weź tylko dziecko, niech się ciotka nacieszy a wujek wprawia
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Basik jako ze chlopcow u naa niedosyt za to wiedzminek malych mamy w brud to czy juz oglosilas konkurs na synowa?
Taki przystojniacha z Dudusia.ciri22, kattalinna, WiedźmaMaKota, Cytrynka_, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny