X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, wiedźmy!!!
    Ale trafiłam dziś na galerię wiedźmiątek :D Cudeńka :D
    No nie mogłam się powstrzymać, żeby nie pokazać swojego Pana Dzidziusia :P
    Oto on:
    .......

Ostatnio mało wchodzę i czytam Was baaardzo sporadycznie, gdyż po prostu nie mam czasu. Pan Dzidziuś wymaga nieustannej uwagi bo opanował już pewien sposób poruszania się ;D i zwiewa mi z maty :P

Edek:
    usunęłam fotki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 15:45

ciri22, ojejku, Basik122, Maczek, kattalinna, Morwa, WiedźmaMaKota, Vesper, Cytrynka_, odrobinacheci, lauda., pepsunieczka, emaj, Emma80, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pierwszym zdjęciu jest ok, spokojny siedzi sobie chłopak w tych szelkach, ubezwłasnowolniony. Jest ok, czuje się bezpiecznie, nie odwali nic niekontrolowanie.
    Na drugim - już zdziwiony, z tego ogromu wolności od szelek, nawet jego ta cała legendarna wolnosć szokuje.

Wniosek jeden - stelaż musi być pod ścisłą kontrolą, obojętnie w jakim wieku jest, nie można puszczać wolno bez smyczy :)

Kacper przesłodki <3 :)

Basik122, Amelcia, WiedźmaMaKota, Cytrynka_, lauda. lubią tę wiadomość

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelcia wrote:
    Hej, wiedźmy!!!
    Ale trafiłam dziś na galerię wiedźmiątek :D Cudeńka :D
    No nie mogłam się powstrzymać, żeby nie pokazać swojego Pana Dzidziusia :P
    Oto on:

cfe8f79c69a2186dmed.jpg
    169c5756993bcb04med.jpg

Ostatnio mało wchodzę i czytam Was baaardzo sporadycznie, gdyż po prostu nie mam czasu. Pan Dzidziuś wymaga nieustannej uwagi bo opanował już pewien sposób poruszania się ;D i zwiewa mi z maty :P
    Widzę że Mój Duduś ma konkuręta do serc Małych Wiedźminek :-D
    A ucieka Ci na czworaczkach czy jak raczek nieboraczek?

Morwa, Blondik lubią tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    Widzę że Mój Duduś ma konkuręta do serc Małych Wiedźminek :-D
    A ucieka Ci na czworaczkach czy jak raczek nieboraczek?

Ani tak ani tak ;D Ma jakiś inny dziwaczny sposób poruszania się, którego jeszcze nie do końca rozkminiłam :D Leży spokojnie na macie na brzuchu - jedno moje mrugnięcie powiek a facet jest pół metra dalej i to pod innym kątem :/ Nie wiem, chyba odpycha się nogami i pełza jak foka... :P

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelcia wrote:
    Ani tak ani tak ;D Ma jakiś inny dziwaczny sposób poruszania się, którego jeszcze nie do końca rozkminiłam :D Leży spokojnie na macie na brzuchu - jedno moje mrugnięcie powiek a facet jest pół metra dalej i to pod innym kątem :/ Nie wiem, chyba odpycha się nogami i pełza jak foka... :P
    Moj pełza podnosząc tyłek i odpychając się rękami a jak chce do przodu to staje na czworakach i się buja tył przód aż się rozchuśta i pada do przodu :-D :-D pierworodny znowu najpierw kręcił się dookoła a potem leżąc jak kłoda odpychał się rękami i pełznął do tyłu.

kattalinna, Emma80, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    ja wypadam, bo ja syna będę miała, tak jak Ala

własnie, gdzie jest Ala?
    Ala będzie miała córę ,ale ja i Zwei spodziewamy się w przyszłości synów ;)

ojejku, Basik122, macduska, ciri22 lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed chwilą zaliczyłam pierwszy w życiu upadek w wannie. Dzięki zasłonce prysznicowej i szafce spowolniłam proces, dodatkowo mąż pojawił się w ostatniej sekundzie. Siniak na pół uda będzie pasował do tego sprzed tygodnia na pół łydki na tej samej nodze ;) Drogie Bravo, czy to cionsza? ;)

age.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wiedzma a co w oczko sie stalo Hanii bo mi umknelo ...:( a jaka masz mloda siostre :)
    Liwia ma na oku naczyniaka od urodzenia.

kurde co do pologu to ja sie wkurzam bo mi plamienie wraca na pol dnia i ucieka na tydzien i tak caly czas... wkurza mnie to a przeciez to juz 7tyg minelo. mam nadzieje ze sie unormuje bo gina mam dopiero pod koniec maja. a nie chce wpadac i sie wbijac do niego na chama.
    Jakaś infekcja się wdała już 4 tygodnie walczymy. Ropa schodzi z powieki, dziś nawet zrobił się z tego taki jakby pryszcz, mam tylko nadzieję, że nie będzie miała blizny żadnej i nie straci rzęs... W czwartek mamy kontrolę, mam nadzieję, że do czwartku już będzie po wszystkim, bo dostała teraz antybiotyk doustny i masc na powiekę.
    A dzisiaj podczas przemywania chyba za mocno jej tego dotknęła, tak strasznie płakała :( a ja razem z nią.

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelcia!!! :* fajnie, że wpadlas w odwiedziny ;)

Duduś i Pan Dzidziuś to niezłe przystojniaki, mogę się ustawić w kolejce na teściową u jednego i drugiego :)

Edit: literki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 23:28

Basik122, Amelcia lubią tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla starających się doszły, bądź będę dochodzić moje disneyki :D moja firma nie przyjmuje zwrotów, wszystko jest rozdawane według mojego własnego uznania , sprzeciwów nie przyjmujemy. Jedyne co w tej sytuacji można - to zajść w ciążę. Co raz zostało zobaczone już się nie odzobaczy ;)

Edit : możliwe pomyłki, bo piję wino. Niestety nic z tym nie można zrobić - jak wyżej ;)

Edit 2 - szatan mną się zauroczył - posty prawdę powiedzą :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 00:53

Vesper, kattalinna, odrobinacheci lubią tę wiadomość

• Vesper Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 01:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, Lauda, Wiedźma, Basik, Amelcia, Katarzyna aaaa, jakie PIĘKNE, MĄDRE I WSPANIAŁE DZIECI <3 też chcę! Meldować przepisy na dzieci! Bo chyba mamy zły ;)

Jest u mnie Ridż. Łagodny, bezbolesny - moooocno otumaniony winem. Od śmiechu mnie gardło boli :D

No, i wioooosna, wiooosna na budowie. A na belce gniazdo. Niestety, nie bocianie ;)
    Dobrego weekendu!
    http://iv.pl/images/27353688158647425856.jpg

edit:
    A ochrypłam od śpiewania ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 02:19

Morwa, kattalinna, Emma80, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 02:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa trafilas w moją idolke sprzed lat ;) dziękuję ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 03:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyspałam się ;). Ptaszki juz ćwierkają.

odrobinacheci, Cytrynka_ lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kochana Hania, Dudus i Kacperek <3 No piękne dzieci robią wiedźmy :) Amelcia fajnie być w taki sposób zapracowaną :)

Ja mojego fasola wczoraj upiłam. Napisałbym że nie czuje Ridza póki co ale jak to napisze to zapewne zaraz o sobie przypomni ;)

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) też się wyspałam, od jakiejś godziny koniec snu. Wczoraj 5:30, dzisiaj dłużej bo po winiaczu ;) jutro za to będę nieprzytomna jak zadzwoni budzik...

Miłego dnia :) u mnie dziś chyba znowu słońce, przynajmniej tak wygląda przez szpary w oknie ;)

age.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrobinacheci wrote:
    Ale kochana Hania, Dudus i Kacperek <3 No piękne dzieci robią wiedźmy :) Amelcia fajnie być w taki sposób zapracowaną :)

Ja mojego fasola wczoraj upiłam. Napisałbym że nie czuje Ridza póki co ale jak to napisze to zapewne zaraz o sobie przypomni ;)
    Lauda obiecała zamknąć go w piwnicy ale na wszelki wypadek lepiej nie kusić losu bo on tylko czeka na takie akcje, menda jedna

odrobinacheci lubi tę wiadomość

age.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudne bobaski. Dopiero co rodziłyście, a one już takie duże :-)

Myślałam, że się skończę. Myślałam, że mam atak trzustki ale do wieczora przeszło. Musiałałam się w sklepie zarazić żołądkówką. Dziwne bo jakupa nie było, a trzymało mnie 2 dni. Spawanie nie przynosiło ulgi.

Przez te wariacje niewiadomego pochodzenia Alexis była tajniakiem. Dziś wpisuje temp, a tu kurde już sobie poszła. A to ci#a. Mam felerne testy alexisowe, bo żaden mi nie wyszedł pozytywny :( takie tanie niebieskie - nie polecam!

Ale cudownie świeci słoneczko. Prawie naładuje baterie po 2 dniach przymusowego postu :-)

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Wyspałam się ;). Ptaszki juz ćwierkają.
    U mnie po 2 już cwierkaly.

A od 8 sąsiedzi sluchaja folkowych piosenek szkockich. I śpiewają. I chyba tańczą bo mi sufit sie trzęsie.

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, ja jeszcze nie staraczka, bo nawet w tym cyklu nie mam się co "bać" pytonga zaczepił mnie AŻ 3 razy... Ale disnejke bym chciała. Mogę?

Morwa lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma, mogę Ci oddać kilka razy ;) już pobiliśmy nasz rekord a temu ciągle mało. Ja chcę już Ridża to chwilę odpocznę ;)

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

age.png
‹‹ 1942 1943 1944 1945 1946 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ