Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, wiedźmy!!!
    Ale trafiłam dziś na galerię wiedźmiątek :D Cudeńka :D
    No nie mogłam się powstrzymać, żeby nie pokazać swojego Pana Dzidziusia :P
    Oto on:
    .......

Ostatnio mało wchodzę i czytam Was baaardzo sporadycznie, gdyż po prostu nie mam czasu. Pan Dzidziuś wymaga nieustannej uwagi bo opanował już pewien sposób poruszania się ;D i zwiewa mi z maty :P

Edek:
    usunęłam fotki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 15:45

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Basik122, Maczek, kattalinna, Morwa, WiedźmaMaKota, Vesper, Cytrynka_, nick nieaktualny, lauda., pepsunieczka, emaj, Emma80, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pierwszym zdjęciu jest ok, spokojny siedzi sobie chłopak w tych szelkach, ubezwłasnowolniony. Jest ok, czuje się bezpiecznie, nie odwali nic niekontrolowanie.
    Na drugim - już zdziwiony, z tego ogromu wolności od szelek, nawet jego ta cała legendarna wolnosć szokuje.

Wniosek jeden - stelaż musi być pod ścisłą kontrolą, obojętnie w jakim wieku jest, nie można puszczać wolno bez smyczy :)

Kacper przesłodki <3 :)

Basik122, nick nieaktualny, WiedźmaMaKota, Cytrynka_, lauda. lubią tę wiadomość

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelcia wrote:
    Hej, wiedźmy!!!
    Ale trafiłam dziś na galerię wiedźmiątek :D Cudeńka :D
    No nie mogłam się powstrzymać, żeby nie pokazać swojego Pana Dzidziusia :P
    Oto on:

cfe8f79c69a2186dmed.jpg
    169c5756993bcb04med.jpg

Ostatnio mało wchodzę i czytam Was baaardzo sporadycznie, gdyż po prostu nie mam czasu. Pan Dzidziuś wymaga nieustannej uwagi bo opanował już pewien sposób poruszania się ;D i zwiewa mi z maty :P
    Widzę że Mój Duduś ma konkuręta do serc Małych Wiedźminek :-D
    A ucieka Ci na czworaczkach czy jak raczek nieboraczek?

Morwa, Blondik lubią tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    Widzę że Mój Duduś ma konkuręta do serc Małych Wiedźminek :-D
    A ucieka Ci na czworaczkach czy jak raczek nieboraczek?

Ani tak ani tak ;D Ma jakiś inny dziwaczny sposób poruszania się, którego jeszcze nie do końca rozkminiłam :D Leży spokojnie na macie na brzuchu - jedno moje mrugnięcie powiek a facet jest pół metra dalej i to pod innym kątem :/ Nie wiem, chyba odpycha się nogami i pełza jak foka... :P

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelcia wrote:
    Ani tak ani tak ;D Ma jakiś inny dziwaczny sposób poruszania się, którego jeszcze nie do końca rozkminiłam :D Leży spokojnie na macie na brzuchu - jedno moje mrugnięcie powiek a facet jest pół metra dalej i to pod innym kątem :/ Nie wiem, chyba odpycha się nogami i pełza jak foka... :P
    Moj pełza podnosząc tyłek i odpychając się rękami a jak chce do przodu to staje na czworakach i się buja tył przód aż się rozchuśta i pada do przodu :-D :-D pierworodny znowu najpierw kręcił się dookoła a potem leżąc jak kłoda odpychał się rękami i pełznął do tyłu.

kattalinna, Emma80, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    ja wypadam, bo ja syna będę miała, tak jak Ala

własnie, gdzie jest Ala?
    Ala będzie miała córę ,ale ja i Zwei spodziewamy się w przyszłości synów ;)

nick nieaktualny, Basik122, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed chwilą zaliczyłam pierwszy w życiu upadek w wannie. Dzięki zasłonce prysznicowej i szafce spowolniłam proces, dodatkowo mąż pojawił się w ostatniej sekundzie. Siniak na pół uda będzie pasował do tego sprzed tygodnia na pół łydki na tej samej nodze ;) Drogie Bravo, czy to cionsza? ;)

age.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wiedzma a co w oczko sie stalo Hanii bo mi umknelo ...:( a jaka masz mloda siostre :)
    Liwia ma na oku naczyniaka od urodzenia.

kurde co do pologu to ja sie wkurzam bo mi plamienie wraca na pol dnia i ucieka na tydzien i tak caly czas... wkurza mnie to a przeciez to juz 7tyg minelo. mam nadzieje ze sie unormuje bo gina mam dopiero pod koniec maja. a nie chce wpadac i sie wbijac do niego na chama.
    Jakaś infekcja się wdała już 4 tygodnie walczymy. Ropa schodzi z powieki, dziś nawet zrobił się z tego taki jakby pryszcz, mam tylko nadzieję, że nie będzie miała blizny żadnej i nie straci rzęs... W czwartek mamy kontrolę, mam nadzieję, że do czwartku już będzie po wszystkim, bo dostała teraz antybiotyk doustny i masc na powiekę.
    A dzisiaj podczas przemywania chyba za mocno jej tego dotknęła, tak strasznie płakała :( a ja razem z nią.

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelcia!!! :* fajnie, że wpadlas w odwiedziny ;)

Duduś i Pan Dzidziuś to niezłe przystojniaki, mogę się ustawić w kolejce na teściową u jednego i drugiego :)

Edit: literki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 23:28

Basik122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla starających się doszły, bądź będę dochodzić moje disneyki :D moja firma nie przyjmuje zwrotów, wszystko jest rozdawane według mojego własnego uznania , sprzeciwów nie przyjmujemy. Jedyne co w tej sytuacji można - to zajść w ciążę. Co raz zostało zobaczone już się nie odzobaczy ;)

Edit : możliwe pomyłki, bo piję wino. Niestety nic z tym nie można zrobić - jak wyżej ;)

Edit 2 - szatan mną się zauroczył - posty prawdę powiedzą :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 00:53

Vesper, kattalinna, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Vesper Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 01:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, Lauda, Wiedźma, Basik, Amelcia, Katarzyna aaaa, jakie PIĘKNE, MĄDRE I WSPANIAŁE DZIECI <3 też chcę! Meldować przepisy na dzieci! Bo chyba mamy zły ;)

Jest u mnie Ridż. Łagodny, bezbolesny - moooocno otumaniony winem. Od śmiechu mnie gardło boli :D

No, i wioooosna, wiooosna na budowie. A na belce gniazdo. Niestety, nie bocianie ;)
    Dobrego weekendu!
    http://iv.pl/images/27353688158647425856.jpg

edit:
    A ochrypłam od śpiewania ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 02:19

Morwa, kattalinna, Emma80, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 02:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa trafilas w moją idolke sprzed lat ;) dziękuję ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 03:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyspałam się ;). Ptaszki juz ćwierkają.

nick nieaktualny, Cytrynka_ lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kochana Hania, Dudus i Kacperek <3 No piękne dzieci robią wiedźmy :) Amelcia fajnie być w taki sposób zapracowaną :)

Ja mojego fasola wczoraj upiłam. Napisałbym że nie czuje Ridza póki co ale jak to napisze to zapewne zaraz o sobie przypomni ;)

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) też się wyspałam, od jakiejś godziny koniec snu. Wczoraj 5:30, dzisiaj dłużej bo po winiaczu ;) jutro za to będę nieprzytomna jak zadzwoni budzik...

Miłego dnia :) u mnie dziś chyba znowu słońce, przynajmniej tak wygląda przez szpary w oknie ;)

age.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrobinacheci wrote:
    Ale kochana Hania, Dudus i Kacperek <3 No piękne dzieci robią wiedźmy :) Amelcia fajnie być w taki sposób zapracowaną :)

Ja mojego fasola wczoraj upiłam. Napisałbym że nie czuje Ridza póki co ale jak to napisze to zapewne zaraz o sobie przypomni ;)
    Lauda obiecała zamknąć go w piwnicy ale na wszelki wypadek lepiej nie kusić losu bo on tylko czeka na takie akcje, menda jedna

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

age.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudne bobaski. Dopiero co rodziłyście, a one już takie duże :-)

Myślałam, że się skończę. Myślałam, że mam atak trzustki ale do wieczora przeszło. Musiałałam się w sklepie zarazić żołądkówką. Dziwne bo jakupa nie było, a trzymało mnie 2 dni. Spawanie nie przynosiło ulgi.

Przez te wariacje niewiadomego pochodzenia Alexis była tajniakiem. Dziś wpisuje temp, a tu kurde już sobie poszła. A to ci#a. Mam felerne testy alexisowe, bo żaden mi nie wyszedł pozytywny :( takie tanie niebieskie - nie polecam!

Ale cudownie świeci słoneczko. Prawie naładuje baterie po 2 dniach przymusowego postu :-)

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Wyspałam się ;). Ptaszki juz ćwierkają.
    U mnie po 2 już cwierkaly.

A od 8 sąsiedzi sluchaja folkowych piosenek szkockich. I śpiewają. I chyba tańczą bo mi sufit sie trzęsie.

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, ja jeszcze nie staraczka, bo nawet w tym cyklu nie mam się co "bać" pytonga zaczepił mnie AŻ 3 razy... Ale disnejke bym chciała. Mogę?

Morwa lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma, mogę Ci oddać kilka razy ;) już pobiliśmy nasz rekord a temu ciągle mało. Ja chcę już Ridża to chwilę odpocznę ;)

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

age.png
‹‹ 1942 1943 1944 1945 1946 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ