Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej, wiedźmy!!!
Ale trafiłam dziś na galerię wiedźmiątekCudeńka
No nie mogłam się powstrzymać, żeby nie pokazać swojego Pana Dzidziusia
Oto on:
.......
Ostatnio mało wchodzę i czytam Was baaardzo sporadycznie, gdyż po prostu nie mam czasu. Pan Dzidziuś wymaga nieustannej uwagi bo opanował już pewien sposób poruszania sięi zwiewa mi z maty
Edek:
usunęłam fotkiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 15:45
ciri22, ojejku, Basik122, Maczek, kattalinna, Morwa, WiedźmaMaKota, Vesper, Cytrynka_, odrobinacheci, lauda., pepsunieczka, emaj, Emma80, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa pierwszym zdjęciu jest ok, spokojny siedzi sobie chłopak w tych szelkach, ubezwłasnowolniony. Jest ok, czuje się bezpiecznie, nie odwali nic niekontrolowanie.
Na drugim - już zdziwiony, z tego ogromu wolności od szelek, nawet jego ta cała legendarna wolnosć szokuje.
Wniosek jeden - stelaż musi być pod ścisłą kontrolą, obojętnie w jakim wieku jest, nie można puszczać wolno bez smyczy
Kacper przesłodkiBasik122, Amelcia, WiedźmaMaKota, Cytrynka_, lauda. lubią tę wiadomość
-
Amelcia wrote:Hej, wiedźmy!!!
Ale trafiłam dziś na galerię wiedźmiątekCudeńka
No nie mogłam się powstrzymać, żeby nie pokazać swojego Pana Dzidziusia
Oto on:
Ostatnio mało wchodzę i czytam Was baaardzo sporadycznie, gdyż po prostu nie mam czasu. Pan Dzidziuś wymaga nieustannej uwagi bo opanował już pewien sposób poruszania sięi zwiewa mi z maty
A ucieka Ci na czworaczkach czy jak raczek nieboraczek?Morwa, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBasik122 wrote:Widzę że Mój Duduś ma konkuręta do serc Małych Wiedźminek
A ucieka Ci na czworaczkach czy jak raczek nieboraczek?
Ani tak ani takMa jakiś inny dziwaczny sposób poruszania się, którego jeszcze nie do końca rozkminiłam
Leży spokojnie na macie na brzuchu - jedno moje mrugnięcie powiek a facet jest pół metra dalej i to pod innym kątem
Nie wiem, chyba odpycha się nogami i pełza jak foka...
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Amelcia wrote:Ani tak ani tak
Ma jakiś inny dziwaczny sposób poruszania się, którego jeszcze nie do końca rozkminiłam
Leży spokojnie na macie na brzuchu - jedno moje mrugnięcie powiek a facet jest pół metra dalej i to pod innym kątem
Nie wiem, chyba odpycha się nogami i pełza jak foka...
pierworodny znowu najpierw kręcił się dookoła a potem leżąc jak kłoda odpychał się rękami i pełznął do tyłu.
kattalinna, Emma80, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Przed chwilą zaliczyłam pierwszy w życiu upadek w wannie. Dzięki zasłonce prysznicowej i szafce spowolniłam proces, dodatkowo mąż pojawił się w ostatniej sekundzie. Siniak na pół uda będzie pasował do tego sprzed tygodnia na pół łydki na tej samej nodze
Drogie Bravo, czy to cionsza?
-
ciri22 wrote:Wiedzma a co w oczko sie stalo Hanii bo mi umknelo ...
a jaka masz mloda siostre
Liwia ma na oku naczyniaka od urodzenia.
kurde co do pologu to ja sie wkurzam bo mi plamienie wraca na pol dnia i ucieka na tydzien i tak caly czas... wkurza mnie to a przeciez to juz 7tyg minelo. mam nadzieje ze sie unormuje bo gina mam dopiero pod koniec maja. a nie chce wpadac i sie wbijac do niego na chama.
A dzisiaj podczas przemywania chyba za mocno jej tego dotknęła, tak strasznie płakałaa ja razem z nią.
Robimy drugiego Dziedzica
-
Amelcia!!! :* fajnie, że wpadlas w odwiedziny
Duduś i Pan Dzidziuś to niezłe przystojniaki, mogę się ustawić w kolejce na teściową u jednego i drugiego
Edit: literki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 23:28
Basik122, Amelcia lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Dla starających się doszły, bądź będę dochodzić moje disneyki
moja firma nie przyjmuje zwrotów, wszystko jest rozdawane według mojego własnego uznania , sprzeciwów nie przyjmujemy. Jedyne co w tej sytuacji można - to zajść w ciążę. Co raz zostało zobaczone już się nie odzobaczy
Edit : możliwe pomyłki, bo piję wino. Niestety nic z tym nie można zrobić - jak wyżej
Edit 2 - szatan mną się zauroczył - posty prawdę powiedząWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 00:53
Vesper, kattalinna, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Ciri, Lauda, Wiedźma, Basik, Amelcia, Katarzyna aaaa, jakie PIĘKNE, MĄDRE I WSPANIAŁE DZIECI
też chcę! Meldować przepisy na dzieci! Bo chyba mamy zły
Jest u mnie Ridż. Łagodny, bezbolesny - moooocno otumaniony winem. Od śmiechu mnie gardło boli
No, i wioooosna, wiooosna na budowie. A na belce gniazdo. Niestety, nie bocianie
Dobrego weekendu!
http://iv.pl/images/27353688158647425856.jpg
edit:
A ochrypłam od śpiewaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 02:19
Morwa, kattalinna, Emma80, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
też się wyspałam, od jakiejś godziny koniec snu. Wczoraj 5:30, dzisiaj dłużej bo po winiaczu
jutro za to będę nieprzytomna jak zadzwoni budzik...
Miłego dniau mnie dziś chyba znowu słońce, przynajmniej tak wygląda przez szpary w oknie
-
odrobinacheci wrote:Ale kochana Hania, Dudus i Kacperek
No piękne dzieci robią wiedźmy
Amelcia fajnie być w taki sposób zapracowaną
Ja mojego fasola wczoraj upiłam. Napisałbym że nie czuje Ridza póki co ale jak to napisze to zapewne zaraz o sobie przypomniodrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Cudne bobaski. Dopiero co rodziłyście, a one już takie duże
Myślałam, że się skończę. Myślałam, że mam atak trzustki ale do wieczora przeszło. Musiałałam się w sklepie zarazić żołądkówką. Dziwne bo jakupa nie było, a trzymało mnie 2 dni. Spawanie nie przynosiło ulgi.
Przez te wariacje niewiadomego pochodzenia Alexis była tajniakiem. Dziś wpisuje temp, a tu kurde już sobie poszła. A to ci#a. Mam felerne testy alexisowe, bo żaden mi nie wyszedł pozytywnytakie tanie niebieskie - nie polecam!
Ale cudownie świeci słoneczko. Prawie naładuje baterie po 2 dniach przymusowego postu
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...