X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katt czym go karmisz ze taki chetny do chedozenia?

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Morwa, ja jeszcze nie staraczka, bo nawet w tym cyklu nie mam się co "bać" pytonga zaczepił mnie AŻ 3 razy... Ale disnejke bym chciała. Mogę?
    Ja ci pozwalam na rozmnażanie do woli. Co rok to prorok jak to się mawia :-D

WiedźmaMaKota, kattalinna lubią tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio usłyszałam od położnej, że po ciąży ciało w pełni się regeneruje przez rok i że jak się w tym czasie zajdzie kolejny raz, to można nigdy całkiem nie dojść do siebie. Brzmi to trochę strasznie. Zastanawiam się, o jakie procesy w organizmie może chodzić, tak dokładnie.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza mała agentka kończy dzisiaj pół roku :) niestety zamiast świętować i pływać na basenie byliśmy u lekarza. Wypijcie dzisiaj za jej zdrówko. Buziaki e-cioteczki
    ddaec4153258c95bmed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 12:29

Vesper, emaj, Basik122, Emma80, ojejku, kattalinna, Katarzyna87, odrobinacheci, ktosiowa lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik a co z Madzia? Jednak sie ten katarek rozwinal? Ojej. No szkoda tego basenu. Wycaluj Madziule od e-ciotki. Zdrowka.

Maczku moze chodzi o miesnie brzucha i skore na nim? Bo ciaza to jednak mocne obciazenie dla nich. I jak popatrze po znajomych czy rodzinie to tam gdzie byl krotki odstep miedzy ciazami to brzuch i cycki nie wygladaja specjalnie. A te ktore mialy wiekszy odstep pomimo iz krocej po porodzie to wygladaja lepiej.
    No i hormony tez nie u kazdej od razu sie uspokajaja. A burdel w hormonach przez 2 lata to tez nic ciekawego.

• Maczek Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:

Maczku moze chodzi o miesnie brzucha i skore na nim? Bo ciaza to jednak mocne obciazenie dla nich. I jak popatrze po znajomych czy rodzinie to tam gdzie byl krotki odstep miedzy ciazami to brzuch i cycki nie wygladaja specjalnie. A te ktore mialy wiekszy odstep pomimo iz krocej po porodzie to wygladaja lepiej.
    No i hormony tez nie u kazdej od razu sie uspokajaja. A burdel w hormonach przez 2 lata to tez nic ciekawego.

Chyba też o kości, włosy, zrzucenie nadmiaru wagi, stan kręgosłupa i takie tam. Burdel w hormonach też się pewnie uspokaja w różnym czasie.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Vesper Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik, lubię za uśmiechniętą Madzię! Nie za choroby.

Myślę, że roczna przerwa między ciążą a zajściem jest sensowna. Do listy Zuu dorzuciłabym (trochę bardziej szczegółowo) zęby. Znam osoby, którym ciąża je bardzo osłabiała.

Moja utrata głosu chyba jednak nie po winie ;) Kurde, to dodatek do kataru.

Jeszcze nie po ciąży, a już się sypię ;)

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadal burdel w hormonach, potrafię się rozpłakać w najmniej oczekiwanym momencie, zloszcze się, czasem nie wiadomo dlaczego...

Wykupiłam karnet na siłownię. Od jutra przechodzę na dietę warzywno-owocowa...

Edek: oczywiście Blondik wszystkiego naj dla Madzi :* buziaki od Ciotki Wiedźmy ;) szybkiego powrotu do zdrowia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 15:35

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik zdrówka dla Madzi.

My dziś zwiedzamy Chorzowskie ZOO.

Katarzyna87 lubi tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Katt czym go karmisz ze taki chetny do chedozenia?
    andrzejem ;)

ojejku, kukumo lubią tę wiadomość

age.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Ja mam nadal burdel w hormonach, potrafię się rozpoznać w najmniej oczekiwanym momencie, zloszcze się, czasem nie wiadomo dlaczego...

Wykupiłam karnet na siłownię. Od jutra przechodzę na dietę warzywno-owocowa...

Edek: oczywiście Blondik wszystkiego naj dla Madzi :* buziaki od Ciotki Wiedźmy ;) szybkiego powrotu do zdrowia!
    Też zaczynam siłkę ale od wtorku. Kupiłam sobie porządny stanik dla mleczarenki :-D

WiedźmaMaKota, kattalinna lubią tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik WYBIERZ NAS!!!

O sobie ciężko pisać, ale teściową będę dobrą - obiecujem :)
    Swatowa - Kochana, nie jedno wino razem obalimy!

Majka będzie żoną cud, miód, malina. Nie przeklina, szybko zapomina o kłótniach, ma ironiczne poczucie humoru (dzisiaj się śmiała, jak stelaż się potknął), potrafi się zachować w towarzystwie, czasami beknie w tłumie, ale to tylko potwierdza regułę, uwielbia zabawę, tańce, basen to jej drugi dom. No i uwielbia być na golasa :p

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katt a da rade tego andrzeja przemycic w pozywieniu? Albo soku? Bo moj ostatnio malo chetny

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Katt a da rade tego andrzeja przemycic w pozywieniu? Albo soku? Bo moj ostatnio malo chetny
    To są takie wielkie powlekane tabsy, nie wiem czy uda się przemyt. Nie wiem też jak w smaku po ewentualnym zmieleniu ale podejrzewam, że obrzydliwe jak to prochy :P

http://www.oglaszamy24.pl/storage/54/56/511b8c6f.jpg?fb=1

Ed: Przekombinowałam chyba z linkiem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 16:41

Cytrynka_ lubi tę wiadomość

age.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Morwa, ja jeszcze nie staraczka, bo nawet w tym cyklu nie mam się co "bać" pytonga zaczepił mnie AŻ 3 razy... Ale disnejke bym chciała. Mogę?
    Proszę bardzo ;)
    60a329b6.jpeg

a pod wykres znajdę coś bardziej odpowiedniego :D

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocham Cię Morwa!!! Ulubiona Wiedźma z mojej ulubionej bajki, Sniezka też jest spoko, w końcu mieszkała z siedmioma facetami ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 18:08

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak narazie w konkursie na teściową wszystkie idziecie łeb w łeb. Ostateczny wybór będzie należał do Dudusia po osobistym zapoznaniu każdej Kandydatki.

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co Ty Morwa z tymi disnejkami? Chyba coś przeoczyłam.

Ja lubiłam Śpiącą królewnę i Pokahontaz ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 18:47

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja uwielbialam Alladyna. I dostalam ksiezniczke z niego wlasnie. I dzieki Morwie uswiadomilam sobie ze od dziecka byl mi przeznaczony facet z tamtejszego kregu kulturowego.heheh. alladyn to moja pierwsza milosc wkoncu ;)

kattalinna, Morwa, pepsunieczka, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrobinacheci wrote:
    A co Ty Morwa z tymi disnejkami? Chyba coś przeoczyłam.

Ja lubiłam Śpiącą królewnę i Pokahontaz ;)
    Haha a trafiłam :D teraz tylko doczekaj się bliźniaków i będzie git :)

odrobinacheci lubi tę wiadomość

‹‹ 1943 1944 1945 1946 1947 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ