Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:Alladyn to nazwa naszej firmy, tak co mi męża nie podkradkiesz.
Nasz labrador chyba złamał łapę, malz pojechał z nim na psie pogotowie. Madzia ma stan podgoraczkowy... ciekawe się robi eh
Nawet dywanik ma w szafie (co prawda do modlitwy ale nigdy nie wiadomo czy latać nie umie). O meza sie nie martw, zajetych nie tykam
Psina oby tylko sie potlukla a nie polalama.
A Madzi oby szybko przeszło. -
U nas dziś bylo tak gorąco, że chodziłam w samej sukience z kurtką w ręku. No i chyba jednak coś mnie przewiało bo zaczyna się katar i łamanie w kościach a temp skoczyła do 37,25 co dla mnie jest mega wysoko. Wszystko byloby fajnie ale podobno od jutra ma być zimno to po co mi takie L4 o, i głowa już boli
-
Ponarzekalam dzisna mego tutaj. To teraz mam. Ledwo do lazienki się doczlapalam jak mnie dorwal... Ahhh...
Katt dlatego ja nie patrzę na pogodę. Tylko staram się zawsze miec apaszke na szyji. Albo szal. Ktorym często luzno otulam tez głowę (co mój bardzo lubi bo robie to w taki sposób jak mi jedna kurdyjka pokazala). -
Dzien doberek. Slonko swieci. Zimno jest. Pieknie.
Katt to jeszcze trzeba na szyji miwc a nie w torbie. Ja szalik zawsze jako ostatni sciagam. Chociaz juz sie nauczylam ze non stop mam cos na szyji i jak zdejme to sie glupio czuje. Wiec rzadko zdejmuje.
Strasznie ucichlo. Ale miejmy nadzieje ze sie rozkreci zaraz. Bo wkoncu koniec weekendu. -
dobry,
ja już szaliczek ściągnęłam, ale jeszcze zdarza mi się nosić podkoszulkę
Muszę mieć zakryte nery, inaczej od razu mam zapalenie pęcherza. Także nie dla mnie biodróweczki w zimę -
Mam w lodówce miche cebuli pokrojonej w plastry i wyciągnięty kawałek łopatki wieprzowej. Rozkminiam jaki obiad z tego zrobić na jednym palniku płyty indukcyjnej. Jakieś pomysły? Piekarnika brak
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Mam w lodówce miche cebuli pokrojonej w plastry i wyciągnięty kawałek łopatki wieprzowej. Rozkminiam jaki obiad z tego zrobić na jednym palniku płyty indukcyjnej. Jakieś pomysły? Piekarnika brak
potem to wszystko na patelnie, podlać wodą i dusić. -
nick nieaktualnyWitam się i ja w 11dfl co dla mnie jest mega sukcesem bo zawsze w 10 wiedziałam że na drugi dzień Ridż wpadnie
Robiłam też pepino kłamino i tylko jedna kreska <smuteczek> choć widzę poświate gdzie miała być kreska to może idę do trolli.
kattalinna, ciri22, Blondik, Morwa, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOdrobina! Kibicuje
Edit: Stwierdzam ze karuzela ma za krotka melodyjke na spokojna wizyte JaKupa! A kot nie chce sie cholera nauczyc jej nakrecac. Drogie brawo czy to oznacza ze JaKup juz nigdy nie pojdzie ze mna w tango?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 10:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdrobina skladam zazalenie. Jestem na telefonie i nie moge powiekszyc zdjecia wiec nie moge potrollowac! Wrrrr
Cytrynka juz o tym myslalam ale kurde nie wiem jak dlugo ona bedzie zainteresowana karuzela i czy warto inwestowac. (Ta dostalam spadkowa) -
nick nieaktualny