Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Już południe, ale dzień dobry:) u mnie weekend obfitujący w dorodne bagno także się działo;)
Od rana leje, moje psy uwielbiają taką pogodę, wróciłam z nimi ze spaceru i suche zostały tylko majty, za to widok ucieszonych mordek bezcenny!
Blondik oby to nie było złamanie!!!
Ciri a może w jakimś komisie udało by się upolowac karuzele? jak widze jakie rzeczy znajomi są w stanie kupic za pół darmo to aż by się chcialo samemu kupic!
Udanego tygodnia!Morwa, ojejku lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Witam drogie wiedźmy. Polatałam po urzędach i po lekarzach i teraz właśnie mogę usiąść na dupce :p mam receptę na moje inhalatorki(od alergologa), mam receptę na euthyrox po którą skoczyłam do rodzinnego i wyszłam od razu z receptą na antybiotyk 3 dniowy. Tylko ja to potrafi pójść po receptę na jedno , a wyjść z dwiema. Pani doktor stwierdziła ,że coś niewyraźnie mówię, więc mówię ,że to przez ból gardła. Popatrzyła ,poświeciła, pomacała i stwierdziła ,że z gardłem nieciekawie, węzły wywaliło,więc chcąc nie chcąc będę musiała potruć antybiotykiem siebie i bakterie z mojego gardła ale to od jutra, bo muszę też mocz oddać do wglądu, a wolę aby antybiotyk nie wybił z niego bakterii przed ich zbadaniem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 14:23
-
Cytrynka_ wrote:Morwa no patrz. Chcialas jedno masz dwa. Sle moze szybciej bol gardla przejdzie? Bo jak lekarz chcial dac antybiotyk to chyba faktycznie nieciekawie.
-
Ja czekam na spontaniczna wizytę u gin. Przyszłam termin przestawić, a stwierdziła ze przyjmie mnie od razu. Jama nie wypsikana brokatem, nie przygotowana. Dobrze, że chociaż buszu się pozbyłam na wizytę Alexis
Mamy umówić sie na stymulacje. Nie wiem czy cieszyc sie czy płakaćMorwa, ojejku lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Ja czekam na spontaniczna wizytę u gin. Przyszłam termin przestawić, a stwierdziła ze przyjmie mnie od razu. Jama nie wypsikana brokatem, nie przygotowana. Dobrze, że chociaż buszu się pozbyłam na wizytę Alexis
Mamy umówić sie na stymulacje. Nie wiem czy cieszyc sie czy płakać
P.s uśmiałam się z tego brokatuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 15:51
marzusiax lubi tę wiadomość
-
Hej...melduje zasranego Ridza,tak wiec Odrobina ty masz ciaze na benk ...
Robiam AMH moj wynik ciut lepszy ale wciaz ponizej normy bylo 0,19 jest 0,24 takze dzieci to ja se musze narysowac.Tak, mam co miesieczna chandre.
Chyba doloze do zestawu ten koenzym q10..dobrze pamietam...
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnyTak Pepsa koenzym, ale w formie ubichinolu - ten jest dobrze przyswajalny. Rozumiem, ze witaminę D w ilości 4-6tys bierzesz, i dhea tez?
Dziewczyny o melatoninie pisały jeszcze. Ale to wszystko ma na celu polepszenie jakości tej marnej ilości komórek, nie spodziewam sie spektakularnego wzrostu wyniku amh, marze tylko o tym żeby juz nie spadało... Ja powtarzam w środę.
U mnie Ridż jutro, mam ten sam nastrój co Ty. -
nick nieaktualnyJa kupowałam przez Internet, nie wiem jak w aptekach... Wyślę Ci link jak dotrę do domu
Ed
Pepsa, nie załamuj się, wszędzie piszą ze ten wynik amh jest niemiarodajny bez jednoczesnych kiepskich obrazów usg, inchibin itp, bierz dhea - tak czytałam to jest mnóstwo przypadków dziewczyn ze skrajnie niskim wynikiem, które po 2-3 miesiącach suplementacji dhea zaszły w ciążę.
Tez jestem zrezygnowana , ale musze działać. Na szczęście wszystkie posiewy póki co wyszly dobrze wiec hsg sobie zrobię za tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 18:13
-
nick nieaktualnypepsunieczka wrote:Hej...melduje zasranego Ridza,tak wiec Odrobina ty masz ciaze na benk ...
Robiam AMH moj wynik ciut lepszy ale wciaz ponizej normy bylo 0,19 jest 0,24 takze dzieci to ja se musze narysowac.Tak, mam co miesieczna chandre.
Chyba doloze do zestawu ten koenzym q10..dobrze pamietam...
A myślałam dziś o Tobie bo nie było Cię przez weekend, a Ridż to dziad co zawsze przyjdzie nieproszony.
Ja jakoś tak w ogóle nie czuje się ciążowo więc pewnie i do mnie zawita, piersi niby mięciutkie i krągłe, ale jakoś mało wrażliwe. Wczoraj miałam dwie krople krwi przy szyjce to mogę się łudzić że zagnieżdżura -
Dziekuje za pamiec,nie pisaam bo bylam w pl i nie mialam czasu.
Wynik dzis na necie odczytalam.
Odrobinko,moze wlasnie brak objawow jest oznaka ze dzieje sie w tobie cos fajnego,czego z calego serducha zycze.odrobinacheci lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...