Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam po nocnej masakrze, zaczynam podejrzewać, że moja córka też ma migreny. To kolejny raz, kiedy ja mam migrene, a ona się wierci, jeczy i wybudza. Biedna mała.
Ostatnio kupiłam sobie maszynkę do mięsa, może też zrobię gołąbki?
Lauda, nie daj się ridzowi, co u żabki słychać? -
Część, czołem kluski z rosołem!
Katta luzuj podkłady :* będzie miał być dziedzic to mu żadne głowice w tym nie przeszkodza.
Blondik a może nie tyle migreny co wyczuwa zła energię od Ciebie? Moja tez marudzi jak ja się źle czuje. A dziś w nocy postanowiła sobie przypomnieć jak to jest być noworodkiem i jeść co 3 godziny.
Wczoraj padał śnieg w tym dzikim kraju! Ja chcę do Polski!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 07:45
Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Część, czołem kluski z rosołem!
Katta luzuj podkłady :* będzie miał być dziedzic to mu żadne głowice w tym nie przeszkodza.
Blondik a może nie tyle migreny co wyczuwa zła energię od Ciebie? Moja tez marudzi jak ja się źle czuje. A dziś w nocy postanowiła sobie przypomnieć jak to jest być noworodkiem i jeść co 3 godziny.
Wczoraj padał śnieg w tym dzikim kraju! Ja chcę do Polski!
-
Wolę szaro, buro i ponuro w Polsce niż słońce tutaj...
Edek: Baronowa jaram się Twoim suwaczkiem!
W ogóle to moja bardzo dobra koleżanką jest w 37 tc. Ale się będzie działo!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 08:14
Robimy drugiego Dziedzica
-
U mnie słońce nie chce mi się iść do tego gina i szukam wymówek w sumie miałam zrobić cytologię i wziąć skierowanie na usg cycków. Skierowanie mogę załatwić przez Internet a cyto wyczytałam na stronie Medicovera że nie później niż 4 dni przed Ridżem a u mnie właśnie 3-4. Nie mam ochoty na słuchanie że wszystko u mnie cacy i mamy się starać.
-
Baronowa_83 wrote:Nie wiem czy cie to pocieszy, ale jest szaro buro, jest mgla i pada deszcz.
Nie wiem czy Ciebie to pocieszy, ale u mnie zarąbista pogoda! Pranie na sznurkach pieknie powiewa i schnie w słońcu
Katta! Idz do gienia, nie kombinuj jak kuń pod górę. Zwieracze zaciśnij, podwozie nasmaruj i jazda.
Blondik, no u Żaby cacy. Pieknie pływa na basenie. I to bez trzymanki z mamusią... Ona jest już taka dorosła <chlip chlip>
Nadmierna wrażliwość jej przeszła, stała się bardzo towarzyską i rozkosznie zaltoną dziewuszką. Nie przepada tylko za tym, żeby obcy brali ją na ręce, ale to akurat dobrze.
A dla Twojej córci zdrowka!
Edit: wiedźma, moja Małgo też dziś w nocy chciała częściej possać cyca. Może taki kryzys snu, albo pogoda...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 08:33
-
lauda. wrote:Nie wiem czy Ciebie to pocieszy, ale u mnie zarąbista pogoda! Pranie na sznurkach pieknie powiewa i schnie w słońcu
! -
nick nieaktualnyU mnie tez pieknie
A golabki byly we srode
Lauda od kiedy mieliscie pozwolenie na basenik z Zaba?
Moja corka za to juz ktoras noc z rzedu sen ponad 7 godzin ale za to w dzien cyc co 1,5-2godziny.
Jak to jest ze moge pospac i spie a czuje się jak zombi? Jak temu zapobiec? -
Esu esu esu...zaczęłam wczoraj czytać i nawet skończyłam, ale na pisanie, sorry nie dałam rady
Znów muszę lecieć, bo moje dziecko spało 6 minut.
Jestem z Wami cały czas!!! Lajkuję i czytam razem z Majcią
ciri22, Cytrynka_, WiedźmaMaKota, Basik122, kattalinna, Morwa, Blondik, odrobinacheci, marzusiax, lauda., Emma80, Amelcia, emaj, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiedzma. A no widzialam snieg. I sie zastanawialam czy przypadkiem nie zyje w szklanej kuli ktora ktos potrzasnal dla zartu w kwietniu.
Ale dzis obudzilo mnie slonce wskakujace przez okno. I ponoc nastepny tydzien ma byc caly ladny. No ale jak bedzie to Zobaczymy. Moze sie uda
Edit. Wcięło mi pol postu arghhhh
Lauda milo ze sie doczekalas
Kacha sliczna laseczka Ci rośnie. Będzie łamać serca jak nic
Katta taka duża a swiruje... No wiesz Ty co...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 10:03
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Cytryna niby tu też słońce ale rano był mróz. Jakoś tak mnie to wkur... i zdałam sobie sprawę jak bardzo mam dość tego kraju.
Potrzebuje polecieć do Polski i niby moglabym ale nie mogę bo Hania nie ma paszportu jeszcze, a jej tu przecież nie zostawię. Dopiero w lipcu lecimyRobimy drugiego Dziedzica
-
Katarzyna87 wrote:Sorry za post pod postem. Ciri basen jest dla dzieci od 12 tygodnia. My chodzimy Mamy nawet karnet
Z Maksem jeździlismy na Żelazną do Katowic ale tez tylko w niedziele. -
Cytrynka_ wrote:Wiedzma. A no widzialam snieg. I sie zastanawialam czy przypadkiem nie zyje w szklanej kuli ktora ktos potrzasnal dla zartu w kwietniu.
Ale dzis obudzilo mnie slonce wskakujace przez okno. I ponoc nastepny tydzien ma byc caly ladny. No ale jak bedzie to Zobaczymy. Moze sie uda
Edit. Wcięło mi pol postu arghhhh
Lauda milo ze sie doczekalas
Kacha sliczna laseczka Ci rośnie. Będzie łamać serca jak nic
Katta taka duża a swiruje... No wiesz Ty co...
Jedziemy z mężem do stacji krwiodawstwa po moje zaświadczenie do rozliczenia pita a potem do jakiegoś parku karmić ptaki. Kupiłam 4 kilo karmy
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Bo w konsulacie ciężko się umówić, długie terminy mają bardzo.
Mi też w sumie deszcz nie straszny, ale kurcze jakoś tak mnie tęsknota chwyciła, w Polsce byłam 11 miesięcy temu. Chcieliśmy w maju i tak się nastawilam, a tu dupka bo spotkanie w konsulacie dopiero w czerwcu.Robimy drugiego Dziedzica