Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka_ wrote:Hej hej.
Zrobilam sobie dzis tlusta "kawke". Mleko zmieszane ze smietanka 30. Pychota.
Emma tematy sie zmieniaja. Ale w sumie w kolko o tym samym dyskutujemy. JaKup, jedzenie, suplemety i inne tematy okolo medyczne. I tak w kolko.
A propo jedzenia szukam pomyslow ma jutrzejszy obiad. W glowie pustka. W lodowce w sumie tez. Len jak stad do tamtad wiec szukam czegos najlepiej jednogarnkowego.
20 minut robotyciri22, Cytrynka_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam. Piękna pogoda, od razu mam lepszy humor. Madzia przespala kolejna noc bez pobudki. A mi się gdzieś zgubil instynkt macierzyński bo rano jej nie słyszałam mąż mnie musiał obudzić heh.
Katarzyna też aktywna na FB. Zupki kupki i te sprawy
Kupiłam amarantusa. Do czego dobrego polecacie go użyć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 15:04
Vesper lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:Witam. Piękna pogoda, od razu mam lepszy humor. Madzia przespala kolejna noc bez pobudki. A mi się gdzieś zgubil instynkt macierzyński bo rano jej nie słyszałam mąż mnie musiał obudzić heh.
Katarzyna też aktywna na FB. Zupki kupki i te sprawy
Kupiłam amarantusa. Do czego dobrego polecacie go użyć? -
nick nieaktualny
-
Zbieractwo to straszna rzecz. Próbujemy ogarnąć kuchnie i rzeczy do posegregowania. Koszmar. Niby nie mamy duzo szaf a rzeczy ogromna ilość.
-
nick nieaktualny
-
Baronowa rusza mnie Twój suwaczek i podpis... Jaaaa, za chwilę na świecie będzie mały Wiedźmin
Wróciłam zrypana do domu. Chłopa ni mo. Chyba poszukam tego martini
http://iv.pl/images/05501218127376782269.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 20:07
odrobinacheci, kattalinna, Baronowa_83, Morwa lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyjestem, przeżyłam, Jakup był ze mną w klinice
Mam nadzieję, ze juz sobie pójdzie.
Za jakieś 2tyg mam hsg.
Problem jest taki, ze nie mamy roku udokumentowanego leczenia niepłodnosci, a tego do kwalifikacji do ivf (komercyjnego) wymaga partia rządząca. Wyniki mamy takie, ze ogólnie - wskazania do ivf są spore, ale po usg kazał powtórzyc amh - bo wg niego, skrajnie niskie jak na taki obraz usg (obraz dobry nie był, ale lekarz mowi, że koło 1 powinno być).
Póki co - za 2tyg hsg (mam skierownaie, poszukam szpitala), potem inseminacja może jedna, max dwie. Naszą kwalifikację do ivf lekarz uargumentuje, jak będzie trzeba, bo jest czym argumentować, ale ogólnie jest strach, bo przyjeżdza urzędnik, i chuj go interesują skrajnie niskie wyniki, patrzy na daty badań i protokołów z leczenia niepłodnosci.
no i to tyle
ile czasu czeka się na wynik kariotypów? Robią to w diagnostyce?
ed
robimy zbiorowe zamówienie?
http://joemonster.org/art/35798/Archidiecezja_Krakowska_zaszalala_sprzedaje_leki_duchowe_bez_receptyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 20:19
Impresja lubi tę wiadomość
-
My na kariotyp czekaliśmy prawie miesiąc. Robiliśmy prywatnie w gyncentrum, zwykłe laboratoria tego nie robią.
Jesteś na dobrej drodze!głową do góry!
Edit. Plscilismy chyba po 400 zł od osobyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 20:21
ojejku lubi tę wiadomość
-
Marta, ja też trzymałam kciuki! I po tonie Twojej powyższej wypowiedzi wnioskuję, że trochę lepiej Ci z ulozonym planem?
Widziałam, że wywolywalyscie wiele "bylych" wiedzm. No cóż... Życie... Chociaż miloby było gdyby dały znak, zwłaszcza te, które z nami zaciążyly.
Mam trochę wyrzuty sumienia, że mnie mało tu, ale z drugiej strony większe miałabym, że ominelam jakiś ważny moment Zaby. Więc czytam Was na bieżąco, każdej gorąco kibicuje, ale odezwać się mogę rano i/lub wieczorem.
A teraz hit: melduję płomienie w 150 dniu cyklu. Jutro mam party z gwiazdorem. Tak więc zabieram go od którejś z Was! Kto sika w najbliższym czasie?ojejku, odrobinacheci, Impresja, Morwa, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Sorki że się wcinam
Ojejku kariotyp zazwyczaj jest po około 4 tyg jesli masz skierowanie do poradni genetycznej możecie wszystkie kariotypy i mutacje zrobić na NFZ
najkrótsze terminy - nawet z dani na dzien sie udaje
Kielce http://www.genmedic.pl
i ostatnio miałąm info że w Krakowie ale tu musze się dowiedziec dokładnie w któym labie
w diagnostyce mozna zrobic kariotyp ale jest o wiele droższy
ewentualnie Invicta ma chyba promocje
Pozdraiwam wszystkie wiedzmuszki oraz dzieciaczki wiedzmuszek
Edit info o Krakowie mam od Paolala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 20:42
ojejku, odrobinacheci, Impresja lubią tę wiadomość