Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarta zaciskam
Morwa no widzisz nie zdążyłas mi polać bo zasnęłam
Edit wywołuje Kache żeby wpadła się przyznać co robi ze jej nie ma
Ciekawe co z Ralpina tak dawno jej nie było, a ona już chyba po porodzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 09:13
Morwa, Basik122, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez trzymam
O wlasnie ciekawe co u Katarzyny.
Mam na cos ochote i sama nie wiem na co... Zjadlabym cos dobrego... Eh...
A i moja byla firma chyba wczoraj zalatwila juz wszystko bo widzialam ze na pue pozmienialy mi sie statusy i zlozyli wnioski zerowe od wrzesnia do lutego wiec spoko . Przynajmniej tym razem sie popisaliMorwa, kattalinna, Basik122 lubią tę wiadomość
-
No właśnie Ralpina jest już dawno po terminie. Mam nadzieję że wszystko z nią i maleństwem dobrze.
Ja oprócz Katarzyny to wywołuję do tablicy jeszcze Amelcie i Vuko a no ciekawe jak tak też Maribell.
Ja dziś zaczełam dzień z oboma synami bo pierworodny cherla jak gruźlik Ale za to na lepszy humor świeci nieśmiale słoneczkoodrobinacheci lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:Wracając do jabłka i jakupa, moja babcia zawsze mówiła że na biegunkę zawsze pomaga tarte jabłko, nie wiem w czym jest różnica ale u mnie działa. A na zatwierdzenie najlepsze mleko w dużej ilości i kawa.
Od jutra zaczynam zabawę z testami ovu, miałam iść do giną sprawdzić co się dzieje, ale nie ma kto z Madzia zostać a tak chyba głupio ja brać do gabinetu cociri22, Blondik, Vesper lubią tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:Marta zaciskam
Morwa no widzisz nie zdążyłas mi polać bo zasnęłam
Edit wywołuje Kache żeby wpadła się przyznać co robi ze jej nie ma
Ciekawe co z Ralpina tak dawno jej nie było, a ona już chyba po porodzie.
Ralpina, Vuko, Mar, Shibuya, Summerka-> jest ich więcej. Też się zastanawiam co u dziewczyn. Bardzo dawno ich nie było:( -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ralpina, Vuko, Mar, Shibuya, Summerka-> jest ich więcej. Też się zastanawiam co u dziewczyn. Bardzo dawno ich nie było:(
-
Morwa wrote:Ralpina, Vuko, Mar, Shibuya, Summerka-> jest ich więcej. Też się zastanawiam co u dziewczyn. Bardzo dawno ich nie było:(
DZIEWCZYNY DAJCIE ZNAK ŻE ŻYJECIEodrobinacheci, Morwa lubią tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:Dokładnie szkoda, że znikły bez słowa. Mar chyba podczytuje od czasu do czasu. A Shibuya i Vuko to już też dawno po porodzie chyba.
odrobinacheci, Morwa lubią tę wiadomość
-
Basik122 wrote:
Ja dziś zaczełam dzień z oboma synami bo pierworodny cherla jak gruźlik Ale za to na lepszy humor świeci nieśmiale słoneczko
Mój wczoraj kaszlał non stop - dzisiaj już tylko katar został -
Basik122 wrote:Baronowa na mojego syrop z cebuli nie dziala bo on ma astme i ciągły katar. W pon idę do laryngologa z katarem a na kaszel tylko steryd działa.
To zdrówka.
My mieliśmy katar 1,5 roku. Ale go rozpracowalam -
Basik122 wrote:Myslałam ze Summerka wogóle znikneła z OF, ale jak się gdzieś udziela to fajnie.
Jakiś czas temu ją widziałam, już dawno po tym jak przestała pisać na wiedźmach. A w tej chwili pewności nie mam, bo sama poza wiedźmy się raczej nie wychylam.
Tu i tak więcej razy mam ochotę coś napisać niż to robię, a tematy rozmów bardzo szybko się zmieniają.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Hej hej.
Zrobilam sobie dzis tlusta "kawke". Mleko zmieszane ze smietanka 30. Pychota.
Emma tematy sie zmieniaja. Ale w sumie w kolko o tym samym dyskutujemy. JaKup, jedzenie, suplemety i inne tematy okolo medyczne. I tak w kolko.
A propo jedzenia szukam pomyslow ma jutrzejszy obiad. W glowie pustka. W lodowce w sumie tez. Len jak stad do tamtad wiec szukam czegos najlepiej jednogarnkowego.