Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak sobie myślę, że jakby przyznawali ciąże za ilość postów na ovu, to powinnam być już jakoś przed porodem, nie? hłe, hłe...
Marta biurokratyzacja życia to zło... Ale działacie, to najważniejsze (kibicuję!).
Przepisy w zakresie medycyny są nieludzkie... A ten 'lek duchowy' to chyba facet wymyślił...staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Vasper ja to się śmiałam że jakby mi płacili za kazdego posta 50 gr to juz bym uzbierała na IVF
Vesper, Impresja, ojejku, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylauda. wrote:A teraz hit: melduję płomienie w 150 dniu cyklu. Jutro mam party z gwiazdorem. Tak więc zabieram go od którejś z Was! Kto sika w najbliższym czasie?
Trzymaj dla mnie i Emi
Dostałam slinotoku to ewidentnie ciąża.
Marta fajnie ze jest plan i coś rusza
lauda., Morwa lubią tę wiadomość
-
Ania jak ty to robisz, że zawsze trafisz na taki temat heh
Edit :Madzia jak się o coś wscieka znowu pokrzykuje "najn "(niem niein chyba ).ah te języki obce hehWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 20:46
Ania_84, Vesper, kattalinna, Cytrynka_, Morwa lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:Ania jak ty to robisz, że zawsze trafisz na taki temat heh
a ze mąż zafundował lody to siedze i liże i czytam i myśleojejku, Morwa, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Marta super ze jest jakis plan dzialania. Zawsze to krok do przodu.
Wymyslilam obiad! Łatwy i jakze szybki! Bo przecież ja lubię takie. Pierwszy raz w życiu będę robić gołąbki.
Edit. Blondik o patrz. Taka mala a już języki obce zna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 21:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojejku, 20m to na końcu dłuższego przedpokoju
Edit: wino o smaku zupy ogórkowej nie jest fajne. A zjadłam przed piciem dosłownie pół filiżanki bo więcej nie było. Co łyknę czerwonego to czuję ogóra. Przegryzanie ciastkiem ala piegusek z czekoladą nie pomogło wiele. A miałam się upić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 21:45
-
Cytrynka_ wrote:Marta super ze jest jakis plan dzialania. Zawsze to krok do przodu.
Wymyslilam obiad! Łatwy i jakze szybki! Bo przecież ja lubię takie. Pierwszy raz w życiu będę robić gołąbki.
Edit. Blondik o patrz. Taka mala a już języki obce zna.Morwa, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:Zrób golabki bez zawijania. Równie pyszne a osiem razy mniej roboty
Marta. Ojejku tak to jest jak czlowiek pisze i autobusu wyglada jednoczesnie. Albo to moja cionszunia -
Bry.
Melduję poranną kawę z gwiazdorem i zakończony 150 dniowy cykl
Śmiało może ktoś sikać!
Katta! Luz. Dystans. Dystans kur*a albo wszyscy umrzemy. ❤kattalinna, ciri22, WiedźmaMaKota, marzusiax, odrobinacheci, Morwa, Cytrynka_, Maczek, Vesper lubią tę wiadomość
-
Nie chcę żeby wszyscy umrzyli to może pójdę spać. Bo już zaczęłam wymyślać, żeby odwołać dzisiejszą wizytę u gienia żeby dziedzicowi nie przeszkadzał się mościć to nie jest dobra pora na myślenie
Całusy dla Żaby i pozdro dla Ridża. Zmyl go tą kawką i do piwnicy -
Ej, ja bylam 2 dpo i 7 dpo u dwóch lekarzy i zobacz jak mi to dobrze zrobilo . Twierdzili ze nic sie nie dzialo, a moje uparte dziecko stwierdziło. Ze im pokaże co o nich myśli
kattalinna, lauda., Cytrynka_ lubią tę wiadomość