Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Katta patrząc na Twój wykres wyobraziłam sobie takie Supermana tylko że bez głowy i ze sterczącymi pośladkami
U mnie spoko , żyję i mam się dobrze , przynajmniej narazie. Nie lubię antybiotyków bo przeważnie po ich zażyciu lądowałam w szpitalu ze wstrząsem anafilaktyczny ten jeszcze mnie tam nie wysłał , więc jest ok mocz też dałam do analizy .Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 12:00
Cytrynka_, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Znowu uciełam palec na lidlowej tarce - japier%$&... A już tak podchodze do niej jak do jeża..
Morwa kciukam, żebyś nie musiała oglądać ''białych ścian''
Odrobina robiłaś bete?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Cytrynka_ wrote:Morwa na cos uczulona ze antybiotyki takie hardcorowe dla Ciebie?
Lubie za wyobrażenie posladow u katt na wykresie. -
kattalinna wrote:Marzu, co to za tarka??
Ewentualnie dla prawdziwej wiedzmy zeby sproszkowac zabe czy kurza lapke jako skladnik kociolkaMorwa, ZakreconaŻona, marzusiax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem caly czas;). Ale mam tylko powody do narzekania to czekam aż ktos cos fajnego napisze
Maczek lubi tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Chętnie tylko ja w robocie siedzę i się nudzę przy okazji pracowania
oo ja też tak mam, dzisiaj w pracy nuda, jeszcze 2h i do domu!
zajęłam się wyszukiwaniem przepisów na chleb bezglutenowy, już trzy podejścia były i cały czas jest coś nie halo!
Blondik jak Twój pies?Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:
Odrobina robiłaś bete?
Nie miałam kiedy bo byłam w pracy od 6.30 do 15.30 bo wpadły mi nadgodziny, a prosto po pracy jechałam na paznokcie i dopiero niedawno wróciłam. Nie mam na jutro patyka, ale chyba nie kupiłam go celowo bo się boję że jak go będę mieć to Ridż nie pozwoli mi go użyć. Pomyślę jutro rano o becie, jak ON mnie nie zaskoczy przynajmniej wiedziałabym konkretnie na czym stoję.
Baronowa jeszcze trochę i będziesz się nam meldowac co 2 h
marzusiax lubi tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Odrobina, koniecznie się wybierz
Mój wykres coraz bardziej mi przypomina taką sytuację. Tylko ja to widzę? Tylko patrzeć jak zacznie pikować w dół. Oczywiście żeby ratować małego kociaka, zgarbioną staruszkę albo piękną kobietę
edek: musiałam dokończyć myśl
U mnie też rozpoczął się spadek .
-
nick nieaktualny