Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTrzeba bylo mowic wczesniej to bysmy Ci Tu wyprawke sprawily ;p
Edit; kupilam w biedronce te kulki swiecace i G na razie powiedil na lozeczku Liwii. Super wygladaja i daja fajne swiatlo. Rozproszone ale wystarczajace do przewinieciaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 13:18
-
nick nieaktualny
-
Ojejku to jak stelaż chce jechać z Tobą to nie ma o czym gadać będzie Ci raźniej i milej, samo badanie trwa parę minut, a pobyt w szpitalu parę godzin...
mnie też nawiedziło dzisiaj lenistwo, na szybki obiad polecam danie carry - piers z kurczaka w kostke podsmażona z carry, kurkumą, kardamonem i papryką, do tego puszka pomidorów krojonych i pól puszki mleka kokosowego i gotowe;) no i do tego ryż albo makaron ryżowy:) danie błyskawiczne:)
w sprawie lampek, sprawa kurde droga ale ta lampka jest świetna:
http://pabobo.pl/product-pol-69-Pabobo-lampka-przytulanka-PINGWIN-z-kolysanka-.html
kupiłyśmy ją w prezencie znajomej przed narodzinami jej dziecka na baby shower, jest ponoć rewelacyjna, tylko ta cena:/Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyBaronowa ciasto rabarbarowe to teraz ja umrę... Jeszcze takie z kruszonką
Ja w końcu wolny weekend bez studiów, bez pracy
Jakby ktoś szukał Jakupa jest u mnie, Ridża też jeszcze trzymam.
Ciri widziałam lampki w biedrze Mnie zainteresowały w tym tygodniu bardziej dziurkacze o różnych wzorach ale to z racji zawodu -
nick nieaktualny
-
odrobinacheci wrote:Kata oczywiście, że ciąża, teraz jeszcze musisz zjeść fasolkę.
A ja zapraszam na grilla
Edit zupy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 18:17
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja dziś białego magnuma miałam ale ja białą czekoladę uwielbiam, dziwna jestem
I zrobiłam też schabowe, kiepsko wyszła panierka z sezamu i mąki z ciecierzycy, ale mizeria z ogórków gruntowych wymiata
nie mam wyniku amh, stelaż wysyła mnie do kliniki na badanie, bo diagnostyka i tak z dupy bierze wyniki. Więc prawdopodobnie skoczę z czterema badaniami amh w ciągu miesiąca
katta i emilianka ściagaja się na najdłuższą fl ever, w tym roku może się ona już nie skończyć -
ojejku wrote:katta i emilianka ściagaja się na najdłuższą fl ever, w tym roku może się ona już nie skończyć
ojejku lubi tę wiadomość
-
Juz myślałam ze jakup mnie opuścił. Ale nie, czaił się za rogiem. Dobrze, ze z chłopakami na mecz nie pojechalam .
W ogóle wszystkie dziurki mi puszczają. Bo z nosa mi krew idzie. Wszystkie tylko nie te co trzeba . -
nick nieaktualny