X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa ja nawet bym Ci te kapcie sprawila w prezencie ale za nim dojda to Ty 5 razy urodziszz...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do takich kapci musialabym miec jakas fikuśną piżamę, a mam taka w miski. Gryzlo by sie

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba bylo mowic wczesniej to bysmy Ci Tu wyprawke sprawily ;p
    Edit; kupilam w biedronce te kulki swiecace i G na razie powiedil na lozeczku Liwii. Super wygladaja i daja fajne swiatlo. Rozproszone ale wystarczajace do przewiniecia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 13:18

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokaż :)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to wieczorkiem bo musze zrobic zdjecie jak swieca a w dzien nie bedzie widac ;p ale najfajniejsze jest to ze sa na baterie ;)

• Paolala Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku to jak stelaż chce jechać z Tobą to nie ma o czym gadać:) będzie Ci raźniej i milej, samo badanie trwa parę minut, a pobyt w szpitalu parę godzin...

mnie też nawiedziło dzisiaj lenistwo, na szybki obiad polecam danie carry - piers z kurczaka w kostke podsmażona z carry, kurkumą, kardamonem i papryką, do tego puszka pomidorów krojonych i pól puszki mleka kokosowego i gotowe;) no i do tego ryż albo makaron ryżowy:) danie błyskawiczne:)

w sprawie lampek, sprawa kurde droga ale ta lampka jest świetna:

http://pabobo.pl/product-pol-69-Pabobo-lampka-przytulanka-PINGWIN-z-kolysanka-.html

kupiłyśmy ją w prezencie znajomej przed narodzinami jej dziecka na baby shower, jest ponoć rewelacyjna, tylko ta cena:/

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cena faktycznie kosmiczna...

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa ciasto rabarbarowe to teraz ja umrę... Jeszcze takie z kruszonką

Ja w końcu wolny weekend bez studiów, bez pracy :)

Jakby ktoś szukał Jakupa jest u mnie, Ridża też jeszcze trzymam.

Ciri widziałam lampki w biedrze ;) Mnie zainteresowały w tym tygodniu bardziej dziurkacze o różnych wzorach ale to z racji zawodu ;)

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby ktoras chciala to zapraszam na obiad. Ogorkowa z koperkiem. Plus potrawka curry z kurczaka z ryzem basmati pełnoziarnistym ;)

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogórkową miałam wczoraj i dziś bo to klasyk jak teściowa przyjeżdża. Robi idealną taką jak lubię :)

Mam jaKupa, nie mam Ridża, mam chyba zgagę. Drogie Bravo, czy to cionsza?

ojejku, Cytrynka_ lubią tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kata oczywiście, że ciąża, teraz jeszcze musisz zjeść fasolkę.

A ja zapraszam na grilla ;)

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katt jakby mi ktos zrobił też bym lubila. Ale muszę sama.
    Zjadlam dwa talerze ogorkowej i teraz mam ochote na czekoladę. Chyba sie zdrzemne. Jak ochota nie minie to zrobię kakao ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi zaraz Glowa eksploduje mimo spania :/

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrobinacheci wrote:
    Kata oczywiście, że ciąża, teraz jeszcze musisz zjeść fasolkę.

A ja zapraszam na grilla ;)
    fasolkę jadam prawie co drugi dzień, a w lodówce jest zupa fasolowa. Liczy się? ;) aha, na śniadanie była pasta z maklerem ;) a przed chwilą sorbet malinowy <3

Edit zupy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 18:17

odrobinacheci lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a srobet sama robisz z malin? z pesteczkami czy przecierasz to jakoś?

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niee, kupny od grycana. Sama robiłam kiedyś truskawkowy. Pesteczki muszą być ;)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś białego magnuma miałam <3 ale ja białą czekoladę uwielbiam, dziwna jestem ;)
    I zrobiłam też schabowe, kiepsko wyszła panierka z sezamu i mąki z ciecierzycy, ale mizeria z ogórków gruntowych wymiata :)
    nie mam wyniku amh, stelaż wysyła mnie do kliniki na badanie, bo diagnostyka i tak z dupy bierze wyniki. Więc prawdopodobnie skoczę z czterema badaniami amh w ciągu miesiąca :)
    katta i emilianka ściagaja się na najdłuższą fl ever, w tym roku może się ona już nie skończyć :)

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    katta i emilianka ściagaja się na najdłuższą fl ever, w tym roku może się ona już nie skończyć :)
    Bo jak bić rekordy to spektakularnie :P jeszcze kilka godzin i pobiję mój. Chyba, że jednak Alexis była incognito wcześniej to już zdobyłam medal ;)

ojejku lubi tę wiadomość

age.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz myślałam ze jakup mnie opuścił. Ale nie, czaił się za rogiem. Dobrze, ze z chłopakami na mecz nie pojechalam :D.
    W ogóle wszystkie dziurki mi puszczają. Bo z nosa mi krew idzie. Wszystkie tylko nie te co trzeba :D.

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cierpliwosci :D
    a termin dokładnie na kiedy masz?

‹‹ 1965 1966 1967 1968 1969 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ