Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja zbieram się do robienia sushi
Mam plan, zeby do castoramy skoczyć, bo muszę z czegoś wybudowac przegrodę na balkonie, od czasu jak nie paę przeraźliwie przeszkadza mi dym tytoniowy, a balkon mam oddzielony od sąsiadów tylko murkiem. Plan mam, nie wiem co mogę wykorzystać do wybudowania przegrody, coś znajdę może
I do biedry po ich łososia wędzonego do sushi i philadelphie w jakimś PiP (surowego łosoaia nie jem, bo jestem w 5 dniu ciaży) -
Marta trzymam zatem kciuki za trzeci wynik!
A jeśli chodzi o przegrodę, to z dymem papierosowym może być krucho, jeśli zwykle zawiewa od strony sąsiadów musiałabyś chyba ustawiać wiatrak skierowany w ich stronę A tak na serio, to pomyślałabym o drewnianej przegrodzie, ale takiej na której możesz ustawić gąszcz kwiatów (są chyba jakieś, które lubią dym papierosowy )
Ciri super lampki chociaż ja chyba bałabym się, że mi się dziecię tymi lampkami jakimś cudem owinie ale ja strachliwa jestem
Też chcę sushi! A mam pesto z przypieczonym słonecznikiemstaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
zjadlambym sushi. Biedrze jest dobry łosoś wędzony na ciepło
Ja miałam dzisiaj śląski obiad- rolady, kluski, modro kapusta
Ale u mnie jedzenie jest nieracjonalne obecnie. Szybciej bedzie wywalić do kosza. -
nick nieaktualnyVesper jeszcze max miesiac i je zdejmujemy bo jak zacznie lapac lapkami to juz niebezpiecznie. To tak na razie ale docelowo maja lezec na komodzie.
Zreszta ona tylko w nocy spi w lozeczku a tak to w ogole tam nie spedza czasu (juz nie spi z nami od ok 2 tygodni!)
Edit; co na jeczmien poza zlotem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 15:03
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynarobiłam sushi z pół kilo ryżu, wyobrażacie ile tego jest - wszystkie byśmy zjadły
Na przegrodę nic nie kupiłam... ale mam jakiś plan, tylko w sklepie nie maja tego, czego potrzebuję
a teraz gotuję... rosół z całego kurczaka, z dodatkiem dyni
ed, właśnie ze stelazem stwierdziliśmy, że czuć śnieg w powietrzu, ale oglądaliśmy wyścig rowerowy z Francji chyba i nieźle śnieg napierdzielał, tylko to gdzieś w górach mieli trasęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 17:10
-
A ja jestem właśnie w temacie roślin Jak która przymierza się do remontu, malowania, to warto zerknąć:
http://jaga-babciaradzico.blogspot.com/2013/04/rosliny-ktore-wiele-potrafia.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 17:11
ojejku lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"