X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na 10 maja. Tyle, ze sie uparlsm na kwiecień. Z tadkiem bylo 42 tygodnie, teraz ma byc 38. Statystyka musi sie zgadzać :P

A poważnie to boje sie o ciśnienie. Bo jednak leki slabiej działają przy takim lataniu :/. A mam spora dawkę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 20:45

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorzej jak Władek wziął starszego brata za przykład ;) to jeszcze troche poczekasz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej przy takich problemach z cisnieniem max do 10 maja beda czekac a potem moga chciec wyeolywac jak u mnie bylo. Tylko u mnie szybciej podjeli ta decyzne. A zaznaczam ze mniejsze dawki leku miala zeby uatabilizowac mi cisnienie.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10 mam buc w szpitalu w razie co. Mam nadzieje ze jednak sie chłopak zdecyduje

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moglby...
    A wczesniej mialas problemy z cisnieniem z Tadkiem?

Niech Cie nie trzymaja do konca bo wysokie cisnienie i ciaza przenoszona to wiejsze ryzyko powiklan.. ;/

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Ale tez nie mierzyłam tak dokladnie.
    Na szczęście moj gin robi usg za każdym razem i sprawdza przeplywy. Takze co 2 tygodnie to sprzawdza

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze choc ja nie wiem jak to w moim przypadku bylo bo przeplywy jeszcze dzien przed porodem mialam idealne.

Mam nadzieje ze przy kolejnej ciazy to nadcisnienie sie nie trafi skoro Ty przy pierwszym nie mialas ;p

• Vesper Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa w takim razie trzymam kciuki za bezpieczną końcówkę ciąży i bezproblemowe rozwiązanie <3! Władku, posłuchaj Wiedźm! Wypakuj się bezstresowo!

Marta w temacie AMH... moja endo kazała mi robić to badanie między 2 a 5 dc. Nie wiem dlaczego, ale podkreśliła to wyraźnie. Ja mam wysokie AMH, prawdopodobnie przez IO, bo PCOs zostało wykluczone przez napro, mimo podwyższonych androgenów. Napro ma swoje normy ;)

I pomyśleć, że rok temu, to wszystko było dla mnie abstrakcją i czułam się zdrową, całkiem młodą kobietą ;)

Emi, Katta kciuki zaciśnięte!

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

• Maczek Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vesper, nie ma ludzi zdrowych, są tylko niezdiagnozowani ;)

Vesper, Blondik, kattalinna, Cytrynka_, marzusiax, Morwa, odrobinacheci, pepsunieczka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm.a ja myślałam, że amh to wartość stała, z biegiem czasu tylko maleje. Jak robiłam gin nic nie mówił w której fazie cyklu robić.
    Baronowa, uda ci się w kwietniu urodzić, trzymam kciuki.
    Boli mnie gardło, Madzia nadal przeziebiona ehhh. Wiosna

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa ja to ci wróżę tak jak mnie wywróżyła ciocia Morwa że urodzisz 30 kwietnia o godzinie 22:30 :-D

Ja tak bardzo chciałam urodzić w październiku to se urodziłam 31 o godz 22:20 :-D

Baronowa_83, Vesper, Morwa, ciri22, Blondik, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    30 kwietnia to całkiem dobra data. W doroslym zyciu Wladek bedzie miał caly długi weekend zeby świętować urodziny ;p

ojejku, Morwa, ktosiowa, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vesper wrote:
    Baronowa w takim razie trzymam kciuki za bezpieczną końcówkę ciąży i bezproblemowe rozwiązanie <3! Władku, posłuchaj Wiedźm! Wypakuj się bezstresowo!

Marta w temacie AMH... moja endo kazała mi robić to badanie między 2 a 5 dc. Nie wiem dlaczego, ale podkreśliła to wyraźnie. Ja mam wysokie AMH, prawdopodobnie przez IO, bo PCOs zostało wykluczone przez napro, mimo podwyższonych androgenów. Napro ma swoje normy ;)

I pomyśleć, że rok temu, to wszystko było dla mnie abstrakcją i czułam się zdrową, całkiem młodą kobietą ;)

Emi, Katta kciuki zaciśnięte!
    Vesperku, pierwsze robiłam w 4 dc a drugi raz w 2 dc tak wyszło, ale też słyszałam żeby robić na początku. Znowu lekarz z Katowic twierdzi ze czas i godzina nią mają znaczenia... I z biegiem lat powinno delikatnie spadać, m nigdy nie rośnie, a na bank nie 3x. Musze zaczekać na trzeci wynik, może wtedy coś będę wiedziała.

Vesper lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam dzisiaj kiepski dzień , dlatego też nie udzielałam się. Ujowy dzień zaczął się od tego ,że jakiś pier*dolony matoł zrobił sobie wysypisko pod bramą naszego nowego domu. Stara lodówka, opony i inne części plastikowe z auta. No szlag mnie jasny trafił. Co się z tymi ludźmi dzieje? Niechaj mu bociany obsrają podwórko za tą jego oszczędność ,a rak go wpirn8czy żywcem. Sorry za słownictwo, ulżyło mi ;)

A wam kochane wiedźmy życzę dobrej nocy :*:*

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Bo jak bić rekordy to spektakularnie :P jeszcze kilka godzin i pobiję mój. Chyba, że jednak Alexis była incognito wcześniej to już zdobyłam medal ;)
    demet! sprawdziłam poprzednie wykresy i jednak nie pobiję rekordu tak łatwo. najdłuższa fl to 15 więc jeszcze 24 godziny i 5 minut...

dobrej nocy Wiedźmy!

age.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dobre wieści.
    U kuzynki synek poszedl a jeszcze 9 miesiecy nie ma. Dumna ciocia jestem ;D

ciri22, odrobinacheci, Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 03:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka jak na chlopca to mega szybko! (Chlopcy zwykle pozniej zaczynaja chodzic) gratuluje!

U mnie za to nowe umiejetnosci nyly przedwczoraj. Liwia pierwszy raz na macie na podlodze i 4 razy obrocila sie sama z brzuszka na plecki ;) nawet udalo mi sie uwiecznic na filmie to wszystko ;D

Edit: obiecane zdjecie lampek tylko na zdjeciu nie widac ze to swiatlo jest w tych kulkach delikatne... I nie wyglada jak choinka ;p
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c2e80cb6065.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 03:44

kattalinna, ojejku, odrobinacheci, Vesper lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie Ciri, chciałam pytac o te lampki i o zdjecie :)
    A powiedz, one teraz sa kupione? W sensie, z ejak pojade do biedry to możliwe, że kupię?
    Powiedzcie mi, jak to jest, niby połowa kwietnia, a zimno jak nie wiem co, niby jest te 13-15 stopni, ale odczuwalna taka niska? Czy tylko ja czuję, że pizgawica jest i wieje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli masz biedronke z ktorej od razu wszystkiego nie wykupyja. To od poniedzialku bylo w sprzedazy a juz we wtorek w wiekszosci biedronek nie bylom. My trafilismy w piatek poznym wieczorem w takiej gdzie zawsze wszystko dluzej lezy i bylo ich kilka.

Ja mialam to samo dzis w nocy. Splam pod kocem a obudzilam sie tak zmarznieta ze po koldre szlam... Masakra..

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zimno. Ja to się czuję jak po wychodzeniu z choroby. Nie dość, że dookoła zimnica i wieje to jeszcze w środku zaczęła się lodówka

Długi weekend nie zapowiada się lepiej...

age.png
‹‹ 1966 1967 1968 1969 1970 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ