Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Na 10 maja. Tyle, ze sie uparlsm na kwiecień. Z tadkiem bylo 42 tygodnie, teraz ma byc 38. Statystyka musi sie zgadzać
A poważnie to boje sie o ciśnienie. Bo jednak leki slabiej działają przy takim lataniu . A mam spora dawkęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 20:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie. Ale tez nie mierzyłam tak dokladnie.
Na szczęście moj gin robi usg za każdym razem i sprawdza przeplywy. Takze co 2 tygodnie to sprzawdza -
nick nieaktualny
-
Baronowa w takim razie trzymam kciuki za bezpieczną końcówkę ciąży i bezproblemowe rozwiązanie ! Władku, posłuchaj Wiedźm! Wypakuj się bezstresowo!
Marta w temacie AMH... moja endo kazała mi robić to badanie między 2 a 5 dc. Nie wiem dlaczego, ale podkreśliła to wyraźnie. Ja mam wysokie AMH, prawdopodobnie przez IO, bo PCOs zostało wykluczone przez napro, mimo podwyższonych androgenów. Napro ma swoje normy
I pomyśleć, że rok temu, to wszystko było dla mnie abstrakcją i czułam się zdrową, całkiem młodą kobietą
Emi, Katta kciuki zaciśnięte!staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Hmmm.a ja myślałam, że amh to wartość stała, z biegiem czasu tylko maleje. Jak robiłam gin nic nie mówił w której fazie cyklu robić.
Baronowa, uda ci się w kwietniu urodzić, trzymam kciuki.
Boli mnie gardło, Madzia nadal przeziebiona ehhh. Wiosna -
Baronowa ja to ci wróżę tak jak mnie wywróżyła ciocia Morwa że urodzisz 30 kwietnia o godzinie 22:30
Ja tak bardzo chciałam urodzić w październiku to se urodziłam 31 o godz 22:20Baronowa_83, Vesper, Morwa, ciri22, Blondik, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVesper wrote:Baronowa w takim razie trzymam kciuki za bezpieczną końcówkę ciąży i bezproblemowe rozwiązanie ! Władku, posłuchaj Wiedźm! Wypakuj się bezstresowo!
Marta w temacie AMH... moja endo kazała mi robić to badanie między 2 a 5 dc. Nie wiem dlaczego, ale podkreśliła to wyraźnie. Ja mam wysokie AMH, prawdopodobnie przez IO, bo PCOs zostało wykluczone przez napro, mimo podwyższonych androgenów. Napro ma swoje normy
I pomyśleć, że rok temu, to wszystko było dla mnie abstrakcją i czułam się zdrową, całkiem młodą kobietą
Emi, Katta kciuki zaciśnięte!Vesper lubi tę wiadomość
-
Miałam dzisiaj kiepski dzień , dlatego też nie udzielałam się. Ujowy dzień zaczął się od tego ,że jakiś pier*dolony matoł zrobił sobie wysypisko pod bramą naszego nowego domu. Stara lodówka, opony i inne części plastikowe z auta. No szlag mnie jasny trafił. Co się z tymi ludźmi dzieje? Niechaj mu bociany obsrają podwórko za tą jego oszczędność ,a rak go wpirn8czy żywcem. Sorry za słownictwo, ulżyło mi
A wam kochane wiedźmy życzę dobrej nocy :*:* -
kattalinna wrote:Bo jak bić rekordy to spektakularnie jeszcze kilka godzin i pobiję mój. Chyba, że jednak Alexis była incognito wcześniej to już zdobyłam medal
dobrej nocy Wiedźmy!
-
nick nieaktualnyCytrynka jak na chlopca to mega szybko! (Chlopcy zwykle pozniej zaczynaja chodzic) gratuluje!
U mnie za to nowe umiejetnosci nyly przedwczoraj. Liwia pierwszy raz na macie na podlodze i 4 razy obrocila sie sama z brzuszka na plecki nawet udalo mi sie uwiecznic na filmie to wszystko
Edit: obiecane zdjecie lampek tylko na zdjeciu nie widac ze to swiatlo jest w tych kulkach delikatne... I nie wyglada jak choinka ;p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c2e80cb6065.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 03:44
kattalinna, ojejku, odrobinacheci, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO właśnie Ciri, chciałam pytac o te lampki i o zdjecie
A powiedz, one teraz sa kupione? W sensie, z ejak pojade do biedry to możliwe, że kupię?
Powiedzcie mi, jak to jest, niby połowa kwietnia, a zimno jak nie wiem co, niby jest te 13-15 stopni, ale odczuwalna taka niska? Czy tylko ja czuję, że pizgawica jest i wieje? -
nick nieaktualnyJesli masz biedronke z ktorej od razu wszystkiego nie wykupyja. To od poniedzialku bylo w sprzedazy a juz we wtorek w wiekszosci biedronek nie bylom. My trafilismy w piatek poznym wieczorem w takiej gdzie zawsze wszystko dluzej lezy i bylo ich kilka.
Ja mialam to samo dzis w nocy. Splam pod kocem a obudzilam sie tak zmarznieta ze po koldre szlam... Masakra..