X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na 10 maja. Tyle, ze sie uparlsm na kwiecień. Z tadkiem bylo 42 tygodnie, teraz ma byc 38. Statystyka musi sie zgadzać :P

A poważnie to boje sie o ciśnienie. Bo jednak leki slabiej działają przy takim lataniu :/. A mam spora dawkę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 20:45

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorzej jak Władek wziął starszego brata za przykład ;) to jeszcze troche poczekasz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej przy takich problemach z cisnieniem max do 10 maja beda czekac a potem moga chciec wyeolywac jak u mnie bylo. Tylko u mnie szybciej podjeli ta decyzne. A zaznaczam ze mniejsze dawki leku miala zeby uatabilizowac mi cisnienie.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10 mam buc w szpitalu w razie co. Mam nadzieje ze jednak sie chłopak zdecyduje

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moglby...
    A wczesniej mialas problemy z cisnieniem z Tadkiem?

Niech Cie nie trzymaja do konca bo wysokie cisnienie i ciaza przenoszona to wiejsze ryzyko powiklan.. ;/

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Ale tez nie mierzyłam tak dokladnie.
    Na szczęście moj gin robi usg za każdym razem i sprawdza przeplywy. Takze co 2 tygodnie to sprzawdza

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze choc ja nie wiem jak to w moim przypadku bylo bo przeplywy jeszcze dzien przed porodem mialam idealne.

Mam nadzieje ze przy kolejnej ciazy to nadcisnienie sie nie trafi skoro Ty przy pierwszym nie mialas ;p

• Vesper Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa w takim razie trzymam kciuki za bezpieczną końcówkę ciąży i bezproblemowe rozwiązanie <3! Władku, posłuchaj Wiedźm! Wypakuj się bezstresowo!

Marta w temacie AMH... moja endo kazała mi robić to badanie między 2 a 5 dc. Nie wiem dlaczego, ale podkreśliła to wyraźnie. Ja mam wysokie AMH, prawdopodobnie przez IO, bo PCOs zostało wykluczone przez napro, mimo podwyższonych androgenów. Napro ma swoje normy ;)

I pomyśleć, że rok temu, to wszystko było dla mnie abstrakcją i czułam się zdrową, całkiem młodą kobietą ;)

Emi, Katta kciuki zaciśnięte!

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

• Maczek Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vesper, nie ma ludzi zdrowych, są tylko niezdiagnozowani ;)

Vesper, Blondik, kattalinna, Cytrynka_, marzusiax, Morwa, odrobinacheci, pepsunieczka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm.a ja myślałam, że amh to wartość stała, z biegiem czasu tylko maleje. Jak robiłam gin nic nie mówił w której fazie cyklu robić.
    Baronowa, uda ci się w kwietniu urodzić, trzymam kciuki.
    Boli mnie gardło, Madzia nadal przeziebiona ehhh. Wiosna

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa ja to ci wróżę tak jak mnie wywróżyła ciocia Morwa że urodzisz 30 kwietnia o godzinie 22:30 :-D

Ja tak bardzo chciałam urodzić w październiku to se urodziłam 31 o godz 22:20 :-D

Baronowa_83, Vesper, Morwa, ciri22, Blondik, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    30 kwietnia to całkiem dobra data. W doroslym zyciu Wladek bedzie miał caly długi weekend zeby świętować urodziny ;p

ojejku, Morwa, ktosiowa, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vesper wrote:
    Baronowa w takim razie trzymam kciuki za bezpieczną końcówkę ciąży i bezproblemowe rozwiązanie <3! Władku, posłuchaj Wiedźm! Wypakuj się bezstresowo!

Marta w temacie AMH... moja endo kazała mi robić to badanie między 2 a 5 dc. Nie wiem dlaczego, ale podkreśliła to wyraźnie. Ja mam wysokie AMH, prawdopodobnie przez IO, bo PCOs zostało wykluczone przez napro, mimo podwyższonych androgenów. Napro ma swoje normy ;)

I pomyśleć, że rok temu, to wszystko było dla mnie abstrakcją i czułam się zdrową, całkiem młodą kobietą ;)

Emi, Katta kciuki zaciśnięte!
    Vesperku, pierwsze robiłam w 4 dc a drugi raz w 2 dc tak wyszło, ale też słyszałam żeby robić na początku. Znowu lekarz z Katowic twierdzi ze czas i godzina nią mają znaczenia... I z biegiem lat powinno delikatnie spadać, m nigdy nie rośnie, a na bank nie 3x. Musze zaczekać na trzeci wynik, może wtedy coś będę wiedziała.

Vesper lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam dzisiaj kiepski dzień , dlatego też nie udzielałam się. Ujowy dzień zaczął się od tego ,że jakiś pier*dolony matoł zrobił sobie wysypisko pod bramą naszego nowego domu. Stara lodówka, opony i inne części plastikowe z auta. No szlag mnie jasny trafił. Co się z tymi ludźmi dzieje? Niechaj mu bociany obsrają podwórko za tą jego oszczędność ,a rak go wpirn8czy żywcem. Sorry za słownictwo, ulżyło mi ;)

A wam kochane wiedźmy życzę dobrej nocy :*:*

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Bo jak bić rekordy to spektakularnie :P jeszcze kilka godzin i pobiję mój. Chyba, że jednak Alexis była incognito wcześniej to już zdobyłam medal ;)
    demet! sprawdziłam poprzednie wykresy i jednak nie pobiję rekordu tak łatwo. najdłuższa fl to 15 więc jeszcze 24 godziny i 5 minut...

dobrej nocy Wiedźmy!

age.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dobre wieści.
    U kuzynki synek poszedl a jeszcze 9 miesiecy nie ma. Dumna ciocia jestem ;D

ciri22, odrobinacheci, Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 03:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka jak na chlopca to mega szybko! (Chlopcy zwykle pozniej zaczynaja chodzic) gratuluje!

U mnie za to nowe umiejetnosci nyly przedwczoraj. Liwia pierwszy raz na macie na podlodze i 4 razy obrocila sie sama z brzuszka na plecki ;) nawet udalo mi sie uwiecznic na filmie to wszystko ;D

Edit: obiecane zdjecie lampek tylko na zdjeciu nie widac ze to swiatlo jest w tych kulkach delikatne... I nie wyglada jak choinka ;p
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c2e80cb6065.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 03:44

kattalinna, ojejku, odrobinacheci, Vesper lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie Ciri, chciałam pytac o te lampki i o zdjecie :)
    A powiedz, one teraz sa kupione? W sensie, z ejak pojade do biedry to możliwe, że kupię?
    Powiedzcie mi, jak to jest, niby połowa kwietnia, a zimno jak nie wiem co, niby jest te 13-15 stopni, ale odczuwalna taka niska? Czy tylko ja czuję, że pizgawica jest i wieje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli masz biedronke z ktorej od razu wszystkiego nie wykupyja. To od poniedzialku bylo w sprzedazy a juz we wtorek w wiekszosci biedronek nie bylom. My trafilismy w piatek poznym wieczorem w takiej gdzie zawsze wszystko dluzej lezy i bylo ich kilka.

Ja mialam to samo dzis w nocy. Splam pod kocem a obudzilam sie tak zmarznieta ze po koldre szlam... Masakra..

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zimno. Ja to się czuję jak po wychodzeniu z choroby. Nie dość, że dookoła zimnica i wieje to jeszcze w środku zaczęła się lodówka

Długi weekend nie zapowiada się lepiej...

age.png
‹‹ 1966 1967 1968 1969 1970 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ