Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Szkoda Baronowa. Myślałam, że wystarczy u Ciebie poczęcie w bezowulacyjnym cyklu w stylu zabiegów amerykańskich scenarzystów klasy F. I że końcówka będzie już banalna. A tu dłużyzny- i to takie, żeby jak najwięcej aktorów grających lekarzy mogło wystąpić...
Ale nie martw się, jeszcze kilka godzin tego 8mego maja zostało -
Cytrynka_ wrote:Baronowa. Sklaniam sie ku temu ze lekarze czekają na butelke
Zobaczymy jak mi relanium zejdzie jak będzie wyglądało ktg i moje ciśnienie
Zwei jeszcze we wtorek wraca lekarz z wczoraj, a w środę jeszcze moja lekarka takze jeszcze sporo odcinkowWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 09:19
-
nick nieaktualnySzkoda Baronowa ze nic z tego nie wyszlo. Mam nadzieje ze jutro dzień pracujacy to eezma się za was.
Ale pospalam! A dalej bym poszla spac. Wróciliśmy wczoraj o 22 do domu. Nakarmilam dziecko, wypilam piwko i o 22:30 juz prawie spalam. O 6 cycek i dopiero o 9:30 dziecko znow się obudziło a wraz z nim ja. Chyba wczorajszy caly dzień na dworze dobrze nam zrobiło -
No w sumie mam rodzic króla Władysława Stanisława
ciri22, Basik122, pepsunieczka, zwei_kresken, kattalinna, odrobinacheci, Blondik, marzusiax, WiedźmaMaKota, Vesper lubią tę wiadomość
-
W Pyskowicach pracuje mój prowadzący
A to relanium Ci dali na ciśnienie, tak? Bo jeśli chcą nim poród wywołać, to może to sobie potrwać... Mojej mamie dawali relanium zamiast nospy na skasowanie przedwczesnych skurczy.
Mam nadzieję, że Władek niedługo wyskoczy znienacka
-
Baronowa ten lekarz ze Sri Lanki to chodzi caly czas taki usmiechniety jak na zdjeciach?
trzymam kciuki zeby Wladek dzisiaj ladnie wyskoczyl o 20:) jestem akurat w pracy do wieczora wiec bede monitorowac rozwoj wydarzen! po 22 to mi sie ostatnio wszystko wyłącza i padam spac...
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Tak, caly czas .
Nie pamiętam o co chodzi z relanium, ale cos jak jest juz porod to on go nie wstrzymuje.
A do kogo chodzisz? Do ordynatora? -
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:Tak, caly czas .
Nie pamiętam o co chodzi z relanium, ale cos jak jest juz porod to on go nie wstrzymuje.
A do kogo chodzisz? Do ordynatora?
Wątpię, żeby był ordynatorem. Nie znam tego szpitala, mam do niego zbyt daleko, będę rodzić gdzie indziej.
Edit: o, niespodzianka. Wg strony szpitala jednak to ordynator. Nie wiedziałamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 16:07
-
nick nieaktualny