Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:Odrobina Twoj tata to 4 osoba jaka znam z 13.05 bardzo dobra data.
Baronowa ale to nic Ci nie mowia co z Toba zrobi mi -
Baronowa_83 wrote:No to on ma parcie na naturalne metody.
Sam ma juz z 5 dzieci albo i wiecej.
Chyba więcej... Trafiłam do niego z polecenia, ale do prowadzenia ewentualnej kolejnej ciąży raczej będę szukać kogoś innego. Ten jakoś za mało ogarnia, nie czuję się do końca bezpiecznie. Ale teraz to już chyba nie zmienię prowadzącego, bo nie wiem, do kogo pójść, a skoro już leżę, to jeżdżenie po nowych lekarzach, czekanie w kolejkach, itd. wydają się być kiepskim pomysłem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde smarkam od majówki i nic.
A kicham jak kot, 5 albo więcej razy na raz i tez nic.
Na mnie nic nie działa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz znadlam ziemniaczki odsmazane z jajeczkiem i do tego kefirek
Kurde w zeszlym roku w biedrzr byl zajebisty boczek na grilla. Nie dosc ze pakowany chyba w kilogramowe opakowania (nie wiem ile tam bylo alr duze) to i fajnie doprawione w tym roku ten co jest boczek to drogi i nie robry ;(
Edit; stelaz z dzieckiem spia a mi sie nudzi. Znaczy mam robote ale nie chce mi sie robic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 18:35
-
Ja mam bounty . Ale boczek ze sliwka z grilla bym zjadla;)
Kielbasy jakiejś dobrej mi brakuje
O 2016 - powinny mi właśnie wody odejśćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 18:37
ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam fajnie bo dziewczyna do ktorej jezdzimy na grilla zalatwia mi swojska kaszanke i kielbase robiona przez jej kolezanke... Mniam
Ja zjadlam 400ml lodow tiramisu ;p i znow bede sobie pluc w brode ze to wciagnelam a przediez jestem gruba i trzeba schudnac.
O noo wlasnie zrob dziecku hiperwentylacje moze zrozumie o co chodzi i wyskoczy -
Baronowa_83 wrote:Co macie dobrego do jedzenia.
Grilla bym zjadla
Baronowa idę po popkorn Może się zdecyduje w końcu. Na samo słowo cc mam ciary, ale jak muszą to niech tną. A wiesz, że teraz nawet 4 cc uważają za bespieczne? Tak, że nie mów hoop
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyMnie tak mowili ze 4 do 5 dobrze wykonanych cesarskich ciec jest bezpieczne. Tylko wszystko zalezy od tego jak byly wykonanane i jak sie goilo.
Wiecie co? Mam dola... Chce zmienic stylowe bo i tak powinnam polowe rzeczy wymienic bo sie nie mieszcze ale brak kasy... A mialam fajny ciucholand to wzieli i mi go przerobili na jakis outlet i sie nie oplaca tam chodzic. Noo bez sens. -
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Ja mam 100kg mlecznej czekolady prosto z tira. Co z tym zrobić? Jakieś pomysły?
Baronowa idę po popkorn Może się zdecyduje w końcu. Na samo słowo cc mam ciary, ale jak muszą to niech tną. A wiesz, że teraz nawet 4 cc uważają za bespieczne? Tak, że nie mów hoop
Ale mój maz ma zamiar sie podciąć, to musialabym partnera zmieniać, a nie planuje. Takze mogą mnie ciąć
Ciri tez bede miec problem. Póki maz roboty na stale nie znajdzie to bede miec opory przed wydawaniem:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 19:06
-
nick nieaktualnyNoo ja mam nadzieje ze ten zus sie ogarnie. I nie bede musiala dalej z nim walczyc...
Baronowa ja mam nadzieje ze szybko znajdzie i to cos lepszego od poprzedniej pracy
Marzu podziel sie ze mna czekolada chetnie przygarneWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 19:09