Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj w pracy dojadalam pierś z kurczaka z wczorajszego grilla plus salatka z rucoli i avocado Maczku właśnie przeczytałam w książce ze pokrzywa powoduje obniżenie glukozy!!!! A w ciąży pić można:]Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Spa czekoladowe brzmi zachęcająco
Ciri zależy jak bardzo masz ciasną garderobę, bo czasami da się na szwach popuścić. Jak ostatnio dopadłam maszynę do szycia to przerobiłam prawie wszystkie spodnie w szafie. Miałam dużo takich co w pasie ok, a na dupie luźne( nie wiem jak oni to szyją, jak mój murzyński tyłek za mały). Zwęzić to jednak troszkę łatwiej.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:ja mam większośc takich, ze w tyłku ok, a w pasie luuuźno, czyli na ciążunię w sam raz
Cytrynka a prubowałaś może robić ciasto z fasoli, ale zamiast kakao dać roztopioną czekoladę? Przemawia do mnie reklama fasolowego ciasta ,, nigdy nie idzie w biodra". Jak idzie tylko w cycki to spróbuje
nick nieaktualnyWlasnie kurcze srednio z przerobieniem bo ja uroslam wszedzie troche ale najbardziej zostal mi taki worek na brzuchu. Wiec nawet i sie "mieszcze" w spodnie z przed ciazy (mialam takie minimalnie luzniejsze) ale jak sie zapnie na brzuchu to mam taki wor ze koniec swiata. Jeszcze jak wczoraj obwiazalam sie chusta to wygladalam jakbym sadlo chodowala od lat albo byla e ciarzuni spozyeczej. Wiec tu juz nie pomoze przerabianie tylko trzeba kupic wieksze i fason inny.
Ja nigdy nie przepadalam za strojeniem. Makijaz dla mnie to od swieta a tak to w dresach pomylam ale ostatnio stwierdzilam ze sie mega zapuscilam... Z drugiej strony nie xhce mi sie stroic i malowac dla samego wyjscia do parku. Jeszcze jak chodzilam do pracy to sobie lubilam tak od czasu do czasu wygladac a teraz... Chyba jakis kryzysek mnie dopadl... -
Ciri kobieto masz ty czas na makijaż? Naoglądałaś się reklam pampersa? Jesteś mama i masz prawo wyglądać naturalnie. Jak córa podrośnie to zadbasz o siebie. Daj sobie czas. A po cc brzuch wolniej spada jak po sn. Jeszcze ci zniknie, zwłaszcza że karmisz. Nie dołuj sie. Jesteś piękna taka jaka jesteś
ciri22 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyCzas i by sie znalazl pewnie ale sensu nie widze ;p ja to zawsze bez makijazu chodzilam bo nigdy mi sie nie chcialo a i na rowerze jezdzilam do pracy wiec wygladalam jak spocony burak za nim dojechalam l ale ostatnio jakos tak stwierdzilam ze wugladam masakrycznie. Dolek po prostu... Chyba musze w ktorys weekend zostawic dziecko ze stalazem i sie umowic z siostra i zrobic male spa... Tylko pytanie kiedy ona w pracy da rade zrobic sobie wolne w weekend.
-
Jak ktoś się na co dzień nie maluje to przy dziecku nie ma co gwiazdorzyć. Ale jeśli przed porodem zawsze coś tam było to zrobienie make upu nawet do parku może poprawić humor jak patrzę na niektóre kobiety to aż przykro się robi jak się potrafią zapuścić. Potem może być trudno się odgruzować
-
nick nieaktualnyW ogole mega mnie wysypalo... Chyba od upalu.... Wygladam jak nastolatka...
Edit; w ogole wiecie jaki jest moj problem? Ja nienawidze sama przy sobie robic. Lubie wygladac a nie lubie przy sobie robic... Jakby ktos mnie ogarnal bylo by fajnie ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 20:12
-
Hej! Przygarniecie mnie jeszcze?
ojejku, Blondik, odrobinacheci, pepsunieczka, Impresja, Basik122, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciri mnie też wysypywalo i to raczej były hormony poporodowe.
A mnie jakiś Ibisz dorwał. Ale skąd?
Edek: Ala! Ty żyjesz? Jupi!
Gdzieś ty kuzwa była? Zawału tu dostawalysmy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 20:14
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ala! Wszystko ok? 10 tysiecy razy bylas wywplywana
Moja Mama ma kolejny rzut chroby....
Pozatym jest ok... -
Dziewczyny btw. Dziekuje za doping pod wykresem. Wasze zielone kropki wywolaly usmiech na mej twarzy
Co do wlosow. Zrobilam ja wczoraj ta kozieradke. Najpierw na godzinkę nalozylam ta packe na skore i troche wmasowalam. A po umyciu i lekkim wysuszeniu zrobilam wcierke z naparu.
Dzis moje wlosy byly mega odbite od skory i wydawalo sie ze jest ich o milion wiecej.
Ala ciesze sie ze wrocilas. I ze wszystko z Wami ok. Znasz juz plec?