Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:Ciri spróbuj zmienić pomieszczenie. W pokoju zapewne jest ciepło, ale spróbuj mocno nagrzać łazienkę i tam Liwie wykąpać.
Dziewczyny nie napisałyście mi czy Baronowa właśnie rodzi czy jak?
Nieeee... Siedzi, biedna, w szpitalu od kilku dni, bo ciśnienie, a syn ma wszystko gdzieś i póki co w ogóle się nie próbuje wykluwać, mimo jakichś zastrzyków przez trzy dni. We wtorek mają jej dać oxy.
-
Katarzyna87 wrote:Ciri spróbuj zmienić pomieszczenie. W pokoju zapewne jest ciepło, ale spróbuj mocno nagrzać łazienkę i tam Liwie wykąpać.
Dlugo by opowiadać. Jeszcze kilka odcinków przed nami
no to juz wieszWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 21:27
-
aleala wrote:Ciri moze pozycja w wannie niewygodna, albo temperatura wody nie ta?
Blondik fota za godzine jak juz dojade do domu
Edit:
Cytryna i Zwei sikacie cionrzowo, nie?
No! Jesteś Babo!
Ja to nie wiem, bo u mnie czysto teoretycznie będzie za wcześnie, poza tym nie czuję się cionrzowo. Ale pan lekarz kazali szczać od 7dpo, to szczam. Kolejne szczanie w środe itd, co dwa dni. No i jutro tradycyjnie idę na proga po pracy. Ale Cytryna to ze 2 kreski wyszcza, jak się postara to i 3- dostanie wyprawkę od AdidasaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 21:27
aleala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:
Nie rodzi, ale jest na oddziale i czeka, nic póki co się nie rusza i nie zapowiada, ale my tu Władzia wywołujemy
ALA! Okrutna kobieto, cieszę się że jesteś i wszystko ok
Zwei, Cytryna musicie jutro potwierdzić że maj jest miesiącem betyojejku, aleala lubią tę wiadomość
-
Ala! Ja ciastek nie jem to Ci nakopię! Wiem, że miałaś o czym myśleć i nie w głowie Ci był wirtualny świat wiedźmowy, jesteś usprawiedliwiona. Ale pls następnym razem przy dłuższej nieobecności napisz że Cię nie będzie. Martwimy się realnie a teraz pokaż brzuch
Baronowa, w sumie jak jeszcze masz to też pokaż
Miłego dnia ja walczę z kosmosem... On nie chce, żebym jechała do pracy i stąd te korki i spóźnienia pociągów... -
Bry:) czy Wam tez nie działało forum?
Cytryna i Zwei- oszukujecie na testach :p
No i obiecany brzuchol :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f7da6f82d4a.jpgWiedźmaMaKota, Baronowa_83, ciri22, Basik122, Emma80, ojejku, channah, kattalinna, Morwa, marzusiax, odrobinacheci, zwei_kresken, Blondik, pepsunieczka, Vesper, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katt, specjalnie dla ciebie szpitalna stylówka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a19d4c10a70.jpgciri22, ojejku, Basik122, Emma80, aleala, WiedźmaMaKota, kattalinna, Maczek, Morwa, zwei_kresken, Blondik, odrobinacheci, pepsunieczka, Vesper, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się z rana u fryzjera. Boziy ktoś będzie mnie teraz dopieszczał żebym wyglądała jak ludź
Ala masz kopa za straszenie ale rozmasuję za to że wróciłyście całe i zdrowe.
Ciri mnie zaczeły wypadać włosy 3 miesiące po porozie przez hormony więc jeszcze wszystko przed Tobą. Masz rok czasu zeby się unormiwało.
Baronowa piękny brzusio Ala Twój brzuszek też piękny.
Zwei i Cytrynka kupcie pożądne patyki bo was kłamią. -
No to Cytryna za dwa dni nastepne szczanie! Tym razem słuszne!
Baronowa jaki brzuszek fajny! -
Mi forum też szfankuje od wczoraj...
Aleala, Baronowa piękne brzuchy!!! i jakie figury!!! no to mam motywacje trzymać diete;) ale brzuchola już nie mogę się doczekać:]
Zwei, Cytryna kibicuje przy sikańcach, kto niedługo się dołącza?
moje ciśnienie z dzisiaj po kawie 90/50 , ile można kaw w ciążuni? stelaż mnie goni jak widzi z kolejną kawą...
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyja chyba koło niezieli będę dopiero sikać, nie chcę wiedzieć o ciażuni wcześniej, bo jadę na mega wycieczkę rowerową w okolice Szczecina na weekend, więc po wszystkim mogę łaskawie siknąć
tak gadam, a pewnie znowu około 8dpo zacznę szczać na potęgę
powiedziała to zamawiając dziesiątki szit testów z alledrogo moze jutro dojdą, czyli na 7dpo będzie jak znalazłWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 11:29
aleala lubi tę wiadomość