Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Paolala wrote:
moje ciśnienie z dzisiaj po kawie 90/50 , ile można kaw w ciążuni? stelaż mnie goni jak widzi z kolejną kawą... -
Paolala wrote:Mi forum też szfankuje od wczoraj...
Aleala, Baronowa piękne brzuchy!!! i jakie figury!!! no to mam motywacje trzymać diete;) ale brzuchola już nie mogę się doczekać:]
Zwei, Cytryna kibicuje przy sikańcach, kto niedługo się dołącza?
moje ciśnienie z dzisiaj po kawie 90/50 , ile można kaw w ciążuni? stelaż mnie goni jak widzi z kolejną kawą... -
Paolala wrote:Mi forum też szfankuje od wczoraj...
Aleala, Baronowa piękne brzuchy!!! i jakie figury!!! no to mam motywacje trzymać diete;) ale brzuchola już nie mogę się doczekać:]
Zwei, Cytryna kibicuje przy sikańcach, kto niedługo się dołącza?
moje ciśnienie z dzisiaj po kawie 90/50 , ile można kaw w ciążuni? stelaż mnie goni jak widzi z kolejną kawą...
Ze dwie dziennie są ok. Jeśli kawa nie będzie wskazana w Twoim wypadku, to ją po prostu wyrzygasz Ja przez pierwszy trymestr nie byłam w stanie kawy pić, ani wąchać, potem łaskawie kilka razy udało mi się napić, a teraz i tak nie mogę, bo mlek
Cytryn, Zwei, oszukane te testy, głupi vizir.
Kacha, bo Zwei szcza w trollowych dniach, żeby jak tylko wylezie jakiś cień, zacząć się szprycować kleksą.
Fajne brzuchole
Też nie jem ciastek, czyli mogłam nakopać.
I też mi forum siadło wieczorem i niedawno dopiero ożyło.
-
Baronowa_83 wrote:Katt, specjalnie dla ciebie szpitalna stylówka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a19d4c10a70.jpg
tylko teraz już wiem, kurczaki,że tłuszczu tak ładnie nie uformuję, czyli nie ma co liczyć na brzuch ala cionszowy bez cionszy
a Alexis jest głupia!
marzusiax lubi tę wiadomość
-
Ale piękne te wasze brzuszki
Ala masz taki malutki bąbelek. Daj pogłaskać?!
Baronowa połknęła piłkę do kosza Przytyłaś cokolwiek? Tylko pozazdrościć figurki
Katt ja jak "puszczę" brzuch to mam taki jak Ala a dziedzica tam nie mam
edit tez uważam, że Alexis jest głupia i Clo też jest głupieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 12:11
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Głaskaj ile chcesz
W srode ide na pietwsze zajecia szkoly rodzeniamarzusiax, Blondik, Impresja, odrobinacheci, pepsunieczka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
marzusiax wrote:Ale piękne te wasze brzuszki
Baronowa połknęła piłkę do kosza Przytyłaś cokolwiek? Tylko pozazdrościć figurki
edit tez uważam, że Alexis jest głupia i Clo też jest głupie
-
marzusiax wrote:Ale piękne te wasze brzuszki
edit tez uważam, że Alexis jest głupia i Clo też jest głupie -
Jak to w telenowelach bywa zwroty akcji tez sa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d65f392fa59.jpg
kattalinna, Blondik, odrobinacheci, Basik122, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nudy na porodówce.przez weekend żadnego porodu. A ze specjalnie nie jadła to sie ordynator zgodzil
ciri22, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny