Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam wczoraj na Mariackiej...dla osób z innych regionów. Ulica z samymi knajpami, barami, klubami. Ja pierdole, ale się nawaliłam. Serio cierpialam dzisiaj cały dzień. Koniec z piwem, wracam do mojego Imiglikosa, tylko gdzie to wino teraz znajdę?
ciri22, odrobinacheci, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAla dobrze ze u Ciebie ok, nie dobrze ze z mama gorzej. Ale trzymamy za nia tez kciuki. Fajnie ze znalazlas czas zeby sie zameldowac
Wiedzma noo niby wiem ze do roku ale myslalam ze jednak takich cyrkow nie bedzie.. Ale mam nadzieje ze jednak od Ridza bede miala spokoj jeszcze przez jakis czas (moglby wrocic po wakacjach ;p)
Katarzyna lubie za imprezowy wieczor a nie za dziesiejsze samopoczucie. -
Niezmiennie dziewczyna choć przez chwilę chciała nas oszukać i dawała niewyraźny obraz sytuacji, ale tydzien temu przykleiła psioche do monitora
ciri22, ojejku, WiedźmaMaKota, Blondik, Katarzyna87, odrobinacheci, pepsunieczka, Vesper lubią tę wiadomość
-
A co tutaj przez milion stron mojej nieobecnosci sie dzialo?
Baronowa widze ze czekalas z porodem na mnie? ;*
Wszystkie w cionszy? -
nick nieaktualnyNo Ala więc dobrze trafiłaś, bo właśnie Betonowa rodzi, a my razem z nią. Cągle tylko ten serial przedłużają, kręcą nowe odcinki, dokładają kolorowych lekarzy, żeby było ciekawiej, chyba nie wiedzą, że my w sumie i tak znamy zakończenie, mimo to - śledzimy z podekscytowaniem.
Poza tym dołączyła do nas Paolala, która parę dni potem pochwaliła się ciążową betą i niebawem będziemy obstawiać płeć (w sumie musi być chłopak, bo Dudusia zamęczą te nasze panny).
A bo maj jest miesiącem bety, kwiecień był miesiącem proga (spisał się ślicznie), zatem w maju jeszcze kilku kropków będzie
Poza tym Maja, Madzia, Hania, Duduś i Liwia rosną ślicznie, cała reszta nadal walczyaleala, WiedźmaMaKota, Katarzyna87, zwei_kresken, odrobinacheci, marzusiax, pepsunieczka, Vesper lubią tę wiadomość
-
Marta! Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć przy pisaniu streszczenia!
ojejku lubi tę wiadomość
-
Kajam sie i poddaje pod wszelki lincz! A najlepiej to każdej stawiam wielkie ciacho w przeprosinach ;*
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b696f2a5cf8.png
ojejku, ciri22, Blondik, Cytrynka_, odrobinacheci, pepsunieczka, WiedźmaMaKota, Basik122, Vesper lubią tę wiadomość
-
No i Alu kupilas mnie. Mialam ochote zloic ci doopsko. Ale wtedy moge nie dostac ciacha. A mam ochote. Wiedzialas czym przekupowac...
Sikajace jutro: cytrynka i zwei. Kresek na pewno bedzie 2 tylko jeszcze nie wiadomo czy po 2 na glowe czy sumujac oba wyniki
Marta zapomnialas ze za chwilke bedzie z nami Wladzio. Nasze panny beda mialy kolejnego amanta
zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiexzmy a ja w sumie z tematem dzieciowym ale moze ktoras wpadnie na ponysl jak sobie z tym poradzic... Sprawa wygląda tak ze moja Liwia od zawsze kochała kapiele. Pluslala się vstrasznie zalewajac mi pol pokoju i kapiac się po 15-20minut i nagle zaczal się ryk przy kapielach. Z dnia na dzień. Podejrzewam ze moze się czegoś przestraszyla... To już trwa ze dwa tygodnie jak ona przy nich ryczy... I nie mam już pomyslow jak mozna by ja ponownie przekonać do kapieli... Nie wiem może to po prostu jej sie taki okres wlaczyl i jej przejdzie samo... A moze jakos musze jej pomoc... Dzies juz weszlam z nia pod prysznic wiec chyba o wode nie chodzi bo placzu nie bylo bo woda lecialq bezposrednio na nia... Moze macie pomysl co w tym wypadku zrobic?
-
nick nieaktualny
-
Ciri moze pozycja w wannie niewygodna, albo temperatura wody nie ta?
Blondik fota za godzine jak juz dojade do domu
Edit:
Cytryna i Zwei sikacie cionrzowo, nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 21:18
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ala, dobrze Cię widzieć.
Kciuki za mamę :*
Jutro odpalam owu i liczę na 4 kreski z 9 miesięczna telenowela.
Przydałyby sie nowe smarki pod wykresem!
Aktualnie zaciażone i jeszcze nie rozpakowane tez mogą zaglucic"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba