Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inkubatorek? Fan solarium już od urodzenia? Ale wszystko dobrze, prawda?
Myślałam, że to my zablokowałyśmy Ovu włażąc tu co 5 minut po zdjęcie Władka
Melduję wyjście z proga: 15,7 ng/ml. Dupy nie urywa [no dobra- urwało mi w niedzielę ] ale Alexis była. Może w przyszłym cyklu warto zawalczyć o wcześniejszą owulację, chociaż znowu w grafiku mam napsute i lepiej gdyby była koło 18-19 dc. Ja nie wiem jak żony tirowców zachodzą w cionrze
-
Bo sie wychladzal. A to może byc objaw albo infekcji ktora sie pojawi albo problemów z oddychaniem, albo potrzeby dłuższe adaptacji.
Gazometrie ma ok. Lekarz mowil ze to raczej problem tylko z cieplota. Pewnie sie niedługo dowiem. -
zwei_kresken wrote:Inkubatorek? Fan solarium już od urodzenia? Ale wszystko dobrze, prawda?
Myślałam, że to my zablokowałyśmy Ovu włażąc tu co 5 minut po zdjęcie Władka
Melduję wyjście z proga: 15,7 ng/ml. Dupy nie urywa [no dobra- urwało mi w niedzielę ] ale Alexis była. Może w przyszłym cyklu warto zawalczyć o wcześniejszą owulację, chociaż znowu w grafiku mam napsute i lepiej gdyby była koło 18-19 dc. Ja nie wiem jak żony tirowców zachodzą w cionrze
Tez bym polezsla na solarium. Ma to po mamie -
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Bo sie wychladzal. A to może byc objaw albo infekcji ktora sie pojawi albo problemów z oddychaniem, albo potrzeby dłuższe adaptacji.
Gazometrie ma ok. Lekarz mowil ze to raczej problem tylko z cieplota. Pewnie sie niedługo dowiem.
Wreszcie forum ruszylo! -
O wow, forum działa. 5 minut temu jeszcze mi się nie ładowało.
Ciekawe, ile tym razem pociągnie, zanim się rypnie.
I czy planują jakieś rekompensaty dla posiadaczek płatnych, kolorowych wykresów, na które przez ciągłe awarie strony nie mogą się gapić w nieskończoność. Pewnie nie...
-
Póki forum dziala https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9cd9a47594db.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 12:48
Maczek, ciri22, kattalinna, Cytrynka_, zwei_kresken, ojejku, Morwa, Vesper, Basik122, Paolala, Jagah, odrobinacheci, Emma80, lauda., Impresja, Yousee, Blondik, pepsunieczka, WiedźmaMaKota, marzusiax, aleala, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Ooo, no cześć, Maluszku Już po solarium?
Cytrynka, chcę jagnięcinę! Jest pyszna. Tyle że toż to tak drogie mięcho, że boli mnie od samego patrzenia na ceny. No chyba, że tam u Ciebie taniej. Cała reszta też brzmi dobrze. Aż mi w brzuchu zaburczało, a jadłam pół godziny temu
-
nick nieaktualny
-
Baronowa slodziak z niego.
Maczku nie wiem jak cenowo. Nigdy sie nie interesowalam. Bo to moj kupuje zawsze. Ja sie na tym nie znam. Ja moge kurczaka kupic, wolowine, wieprzka. Ale od jagniatek, owieczek i barankow mam swego.
Mysle ze tu cena nie gra roli. Bo on jest wychowany ma tym miesie i chocby bylo drogie bedzie je kupowal. -
Cytrynka_ wrote:
Maczku nie wiem jak cenowo. Nigdy sie nie interesowalam. Bo to moj kupuje zawsze. Ja sie na tym nie znam. Ja moge kurczaka kupic, wolowine, wieprzka. Ale od jagniatek, owieczek i barankow mam swego.
Mysle ze tu cena nie gra roli. Bo on jest wychowany ma tym miesie i chocby bylo drogie bedzie je kupowal.
No ciekawe. Bo jak tutaj gdzieś wypatrzę jagnięcinę, to w jej cenie mogłabym kupować bardzo zacne kawałki krowy. Głupie mostki jagnięce, gdzie w zasadzie więcej jest kości, niż mięsa, kosztują sobie min. 35 zł/kg. Jak widziałam udziec, to kosztował 75 zł/kg.
EDIT: Więc bym kupiła i pojadła, bo lubię, ale portfel płaczeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 13:17
-
nick nieaktualnyBaronowo, piękne dzieci robicie
Zwei, myślałam własnie o Twoim progu, ale wiesz, prog słaby bo w miesiąu bety to ona bryluje zatem sikaj jutro śmiało
jak to możliwe, ze beta w 7dpo wyniosła u Ciebie 230? Podejrzewam, ze wówczas alexis była dużo wcześniej, bo to aż niemożliwe.
Ja sobie zbadam proga jutro, biorę malutką dawkę luki jak na mnie bo tylko 2x50, więc zobaczymy jak to wyjdzie wszystko -
Baronowa_83 wrote:Teraz zabrali go na lampy bo żółtaczka jest.
Takze uparte to moje dziecko strasznie
Nie martw się, zaraz Was wypiszą