Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marta- tez spotkalam duzo opinii, ze facelle bywaja przeklamane, ALE dziewczyno, masz tak pieknego proga, ze musi byc dobrze, badz dobrej mysli!
Cytrynka- spelnienia Marzen, zdrowia i samych radosci
Poza tym, gdzie nie popatrze to mnie kusza lody albo ciasta, idzie oszalec Przed chwila leciala reklama lodow z McD, slinotokkkk..ojejku, Cytrynka_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem. Teraz na wątku z postanowieniem na 2016 rosax podpaliła testy, może to nowy sposób eh mam dość tematu cienia mojego dziedzica przed chwila sprawdziłam, kreska nadal jest, lekko różowa i tego się trzymam
Niech któraś cos wysika bo ja nie lubię brylowaćVesper lubi tę wiadomość
-
Dziekuje Wam wszystkim i kazdej z osobna
Wlasnie dotarliśmy do domu. Ale chyba Was nie nadrobie w calosci. Oprocz ciazy Marty cos jeszcze mnie ominelo?
Katt tak ja jutro sikam. Nawet dzis w funciaku kupilam sobie prezent urodzinowy. 6 paskow ciazowych za 2 funciaki.
Jeszcze tylko musze mocz w pecherzu nazbierac i rano robie testa.kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta widzę że na majowkach zazdrosc panuje. Powiem Ci ze u mnie szczęśliwy był tez facelle i 10dpo pokazal gruba druga kreskę a pink test był vizirem ;p beta tego dnia 30 a u Ciebie jest cień więc za dwa dni bedzie też kreska
Morwa lubi tę wiadomość
-
Cytrynka najlepszego
Marta relax, nie zagladaj na majówki tylko siedź tutaj, zawsze gdzieś zabłąka sie jakas mądrala która człowieka zdoluje. A tu LWD i tego sie trzymaj
Zaraz lampkę wina wypije za zdrowie Cytrynki i Twojego dziedzica :*kattalinna, Cytrynka_ lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
odrobinacheci wrote:Sto lat Cytrynko niech się spełnią wszystkie twoje marzenia :*
odrobinacheci, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Zuuu jak Twoja maszynka do lodow?
Od poniedzialku ma byc w biedronce noo i mam na nia chetke. (Tak mówię bo wiem ze sa tu zainteresowane osoby ;p)
A lubię ustrojstwo, bardzo przydatne wystarczy mieć kubeczki w zamrażarce i w każdej chwili można sobie ukręcić lodyciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUwaga powtarzam pytanie może ktoś mi pomoże Biorę metę czy jak napiję się teraz kieliszek wina to umrę? czy dopiero jak wypije ich 3?
A tak serio to olałam trzecią dawkę mety i jestem w połowie kieliszka.
Marta to jest smutne jak z ludzi w takich sytuacjach wychodzi jakaś taka dziwna zawiść. Ja tam Ci zazdroszczę, ale pozytywnie i też chce za miesiąc w 9dpo wysikać taką kreskę
I mieć taki brzucho jak Ala, a potem taki jak Zuu, a potem taką słodką kruszynę jak nasze małe wiedźmy.
edit Ala macie imie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 22:57
-
nick nieaktualny