Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Odrobina ja swojego czasu i butelkę wina obalałam przy mecie jak widać żyję ,więc i ty przeżyjesz
wróć ... dla pewności sprawdź jak tam u innych dziewczyn. Popytaj na watkach testowych może jakaś miała wątrobę do wymiany po tym a tak na serio zazdroszczę Ci kieliszka wina :p ja nie posiadam w domu.odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:Dziewczyny, mam nadzieje ze doczytalyscie, wcześniej pisałam, że w niedzielę zielone swiatki i wszystko zamknięte?
Cytrynka_ lubi tę wiadomość
-
Cyt, no właśnie, najlepszego !!!!!!!! :*
edit:
PS. też miałam szparagi (białe), obrane i ugotowane z solą i cukrem, a potem lekko podsmażone z masłem i czosnkiem, na koniec skropione cytrynką. Małż zachwycony (bo głodny ), a ja... chyba spróbuję zielonych
Gdyby nie ta cytrynka, to byłyby mdłe Jak widać Cytrynka jest dobra na wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 00:06
Cytrynka_, ojejku lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieczyny. Aktualizacja - kreska ciemnueje jupi http://iv.pl/images/13356326185706138938_thumb.jpg
Ed. Chciałam na priv, ale nie. Dziękuję tutaj Morwie z całego serca za obronę mojego dziedzicaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 06:48
Impresja, Cytrynka_, Maczek, kattalinna, ciri22, Jagah, WiedźmaMaKota, Vesper, odrobinacheci, aleala, Morwa, pepsunieczka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:Dzieczyny. Ajtuakizacja - kreska ciemnueje jupi http://iv.pl/images/13356326185706138938_thumb.jpg
Ed. Chciałam na priv, ale nie. Dziękuję tutaj Morwie z całego serca za obronę mojego dziedzicaojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zaraz tez sikne. Dla zasady. Tylko chłop wyjdzie do pracy. Dwa dni opóźnienia
Podejrzewam biel vizira ale emocje są.
Zeby nie było- często zagladam tutaj
Laski gratulacje
Niech on juz idzie bo sie zlejeojejku, Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny