Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, ja Was czytam.
Tylko jak pogoda ładna, to całe dnie łażę z Żabą poza hacjendą. A nie chcę być mamą, która jedną ręką pcha wózek, a drugą klika w telefonie. Dlatego wybaczcie mi, ale sama sobie wprowadziłam podział: słońce - cała jestem dla Żaby; słabsza pogoda - Żaba śpi, ja mam czas na internety.
I jak widać, wlazłam w super odpowiedniej chwili:
Marta, Channah wielkie gratulacje!
Bardzo się cieszę. Niech potomstwo rośnie zdrowo.
Btw, Marta - potwierdzasz legendę forum ovu, że założycielka wątku dla testujących, zaciąża miesiąc wcześniej
I teraz z innej beczki:
BUTY! Ha! Ja mam takie syrofiny, że choćby i w klapkach, to pięty obetrę. Więc mam kilka rad (ale nie napalajcie się, bo nie zawsze się sprawdzają, jak ktoś ma tak jak ja: czyli nogi ze wsi, buty z miasta ):
1) buty skórzane lekko rozciągnąć, wkładając do nich woreczek z wodą (szczelnie zawiązany) i do zamrażarki;
2) zamoczyć skarpetę, założyć buty i łazić po domu - podobno działa, ale wyobrażam sobie, że później zwyczajnie te buty śmierdzą;
3) miejsce w którym buty obcierają, posmarować grubo sztyftem antyperspiracyjnym w żelu - lady speed stick wymiata
4) używanie zapiętków, podpiętków i innych cudów niewidów
ojejku, ciri22, Vesper, Maczek, pepsunieczka, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVesper wrote:Marta, Channah! piękne krechy, wszystko z nimi w najlepszym porządku! Ale się jaram
Martula, będę Ci kibicować do porodu i nie przyjmuję innej opcji!
Channah myślałam o Tych Twoich testach i olej ich intensywność, to testy z allegro, czułość mają nieokreślona i nie są pierwszej jakości, sama mam takie w domu paskowe o owulacyjny z jednej próbki wychodzą w 3 różnych odcieniach czasem, ważne że są dodatnie, beta potwierdzi wszystko co dobre :*
Vesper, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Kastrowałaś już kocinę?
No właśnie nie, bo przez to że jest kotem nie wychodnym to mi się nie spieszyło.
Marta jest piękna kreska
Channah słuchaj Wiedźm dobrze prawią. Za chwilę beta Ci wszystko potwierdzi potem będzie ładnie przerastać, a za kilka tygodni zobaczysz serduszko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 11:17
-
Ojejku nie wchodź na inne wątki, glupoty tam gadają, fakt że ilość testów w życiu które robiłam można policzyć na palcach jednej ręki, ale zawsze to były facelle i jak nie było ciąży to była biel i koniec, Ty masz piękne krechy, a nie cienie, więc dziedzic jest;)
Chanach nie rozmyślaj o testach, są kreski, trzeba się nastwawić pozytywnie;)
Odrobina ja bralam mete 3x dz i pilam wino i nic mi sie nei dzialo, czekałam tylko żeby pic pol godziny po tabletce;)
co do butów, ja zakładam grube skarpetki i troche chodze po domu w nowych butach i w tych skarpetach, mi pomaga chociaz przyznaje ze wiekszych problemow z otarciami nie mam, tyle że u mnie górą trampki conversy, zawsze wygodne;)
wypadałoby mi poprawić tatuaż, tak się zastanawiam czy teraz można...
edit Marta = Ojejku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 11:35
ojejku, odrobinacheci, pepsunieczka lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
ojejku wrote:wczoraj taka gownoburze wywolalam moim cieniem, że aż zaczęłam wątpić, ale dziedzic sprawuje się dobrze więc już jest ok.
Channah myślałam o Tych Twoich testach i olej ich intensywność, to testy z allegro, czułość mają nieokreślona i nie są pierwszej jakości, sama mam takie w domu paskowe o owulacyjny z jednej próbki wychodzą w 3 różnych odcieniach czasem, ważne że są dodatnie, beta potwierdzi wszystko co dobre :*ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaolala raczej tatuaz odpusc z dwoch powodow. Dziedzic oraz pora roku. Jest teraz intensywne slonce, nie wiem gdzie go masz ale jesli na widoku musialabys troche zaslaniac przez ok miesiax zeby ladnie sie zagoilo. (Ja mialam kolor nakladany w wakacje na karku(ostatnia sesja) zdecydowanie nie polecam. Od potu gorzej sie goilo mimo ze wszystko jak na psie sie goi na mnie i powstaly mi strupy oraz male blizny i kolor jest nie rowny.
-
nick nieaktualny
-
aaaa Cytryna doczytałam teraz że urodzinowo u Ciebie, samych wspaniałych chwil, wszystkiego najfajniejszego!!!
Ciri poprzedni tatuaż robiłam we wrześniu więc idealny czas, teraz ostatni robiłam 2 mce temu, spory na ramieniu, kolorowy, coś tam do poprawki zostało, ale faktycznie odpuszcze na razie, poprawki są małe, bardziej widoczne dla mnie;)Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Boze jakie Wy macie tempo xd produkcja stron jak w chinskiej fabryce :p
Ktos pytal o imie wiec wachamy sie miedzy Gosią a Basią mąż sie smieje ze w sumie to skąd mamy wiedziec skoro dziecko jeszcze nie mowi i sie nie przedstawilo :p
Martaaaaa Channach jaram sie!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 14:05
Cytrynka_, ciri22, pepsunieczka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:Morwa ala jak mam rozumiec ze nie masz w domu kieliszka? To Ty wino na szklanki pijesz? Bo nie uwierzę ze w domu nie masz wina w butelce. Ni huhu...
A tak a propo uzaleznieniem Morwa. Jak tam Twoje palenie?
Aaaa jak chodzi o fajki to nie pale od Marca, bodajże od dnia kobiet ,czyli jakieś 67 dni. Mam wrażenie ,że od kiedy nie pale to mam cykle bez Alexis , wiec do dupy było to rzucanie. Nie sprzyja mi to
A tak w ogóle to jestem na budowie i mamy towarzysza bociana, który ciągle podchodzi do płotu. Jak chcę mu zrobić zdjęcie to odlotuje. Potem znowu wraca i tak w kółko . Głupi bocian , mógłby dziedzica przynieść jak nie chce mi zapozowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 15:18
-
channah wrote:rzadszy po całej nocy?
-
Morwa do nas też bocian zagląda, a nic skubaniec podrzucić nie chce.
Ciri masz na plecach tatuaż? A mogła byś pokazać? Ja to bym chciała, ale w moim otoczeniu utarło się, żw tatuaże maja tylko kryminaliści. Jak sobie z henny kiedyś zrobiłam (wygladal bardzo realistycznie) to ostro suszyli mi głowę. Odrobina ty gdzie masz tatoo?
Cytryna ja też mam dziś 13. Pięknie się popażyłam patelnią.
U mnie też dzisiaj biel - na podłodze w łazience szorowałam płytki na kolanach jeszcze fugi mnie gnębią
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Oj, a ja miałam ciemniejszy z popołudniowego siku w 10 DPO, niż z porannego siku w 11 DPO. Bez sensu, ale tak było.
Cionsza jest i ma się nieźle.
Wywaliłabym te patyki i albo obszczała nowe, albo od razu poszła na betę. Stres i wgapianie się w zaschnięty pasek nic nie pomoże.
-
Jak się za bardzo chce to potem tak jest - watpliwości, stres... można dostać patykofobi channach wiem, że się denerwujesz ale testowanie co chwile i gapienie w test ci nie pomoże. Może poczekaj do poniedziałku i wtedy zatestuj ponownie?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...