X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • channah Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pocieszyłaś mnie troszke :) wczoraj strasznie w robocie sie nazapierdzielałam :( tak sie przestrasyłam. chcialam do lekarza isc bo miał przyjmować.a jak poszłam to okazało sie ze urlop ma :/

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie biel.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie biel idealna.

• Maczek Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, no ładne krechy, channah, czego panikujesz?

Marta, teraz to już naprawdę jest krecha, nie żaden bladzioch :)

Cytryna, wredna biel...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 09:01

Vesper lubi tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta super! Ale sie jaram! ;D

Channah u Ciebie tez ciemniejsza i nie panikj tak jak dziewczyny mowia, rzadszy mocz jasniejsza krecha ;D

Cytrynka ;( nie lubie bieli... ;/

Pytanko mamy w tym gronie jakas ksiegowa? Albo kadrowa? Albo matke na DG? Bo ja czytam i czytam i juz zglupialam ;p

• channah Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rzadszy po całej nocy?

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos mi sie tu psuje... Jakies czarne pila mi wyskakuja...

No i ogolnie to mam dzis moj piatek13... Pechowy wiec opozniony
    Pod domem mi sie bys spoznial. Teraz w centrum czekam na przesiadke i tez spozniona...

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka, nie lubię bieli i spóźnionego 13go. Może się jeszcze naprostuje :-*

U mnie pogoda fatalna. A mieliśmy iść wieczorem na juwenalia... Może jeszcze się namyślimy. Gorsze wyzwanie teraz bo na shopping trzeba się ruszyć jakieś ciuchy do pracy muszę w końcu nabyć. I aż mnie skręca od tej myśli bo nie cierpię zakupów :(

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katta caly dzien w wawie ma padac i byc nie fajnie ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie lubię tej Waszej bieli. Channah nie panikuj , wszystko jest ok.
    katta ja też nie cierpię zakupów, żadnych, a w szczególności butów nie lubię kupować i tak czasem chodzę już w takich rozwalonych bo nie mam siły żeby się zebrać w sobie i kupić nowych...
    siedzę jeziorem Miedwie drugi już dzień, pięknie tutaj, pogoda śliczna, troszkę wieje ale słońca dużo :) poza tym robie się chora, gile mam do pasa, kaszel mnie męczy, mogę acc sobie zapodać? Spróbuję tez jakiś apap, Chleje witaminę c1000 ale widocznie mój dziedzic ma dużą moc i to on ma pierwszeństwo tym razem, ja się chwilę pomecze i wydobrzeje. A i dziś jeszcze 400km do domu ja prowadzę, stelaż nic nie wie o cudzie inseminacji podczas hsg, takie 2w1 mi machnęli; )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 09:47

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam prognozy... Póki co korci nas bardzo ale po zakupach może nam przejść. Zależy nam tak naprawdę tylko na Lao Che, a na ich koncerty i tak do klubów chodzimy.

Wczoraj sobie prób koncertowych w pracy przez okno słuchaliśmy :)

Ed: Marta, dlatego normalnie się nie wysilam i chodzę na luzaku. No ale teraz w tym nowym miejscu już nie mam wyjścia zwyczajnie. Nikt niby mi nic nie mówił np.na jeansy ale po prostu sama źle się czuję odstając od schematu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 09:48

age.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też nie cierpię kupować butów. Wszystkie są niepasujące lub ocierające, lub nie ma dla mnie rozmiaru, ewentualnie są brzydkie albo w kolorze niepasującym mi do niczego.

I tak mam parę adidasow, które zaczynają się rozklejać, parę trekkingowych, jedne brzydkie zimowe, jedne rozwalające się sandały, kowbojki, którym też się już przyda emerytura i jedną parę na niskim obcasie, do zakładania raz na ruski rok.

Przynajmniej leżąc nie muszę się martwić, jakie buty na siebie ubrać, żeby nie wyglądać jak obwieś :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 09:50

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ponawiam pytanie skoro temat butow. Co kupujecie na te ocierajace? Te sztyfty zabezpieczajace przed otarciami jakiej firmy? Bo byl taki temat ale nie moge znalezc...
    Kupilam na bazarze do biegania na spacery z dzieckiem buty i sa mega wygodne ale jak wszystkie mnie zjadly.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po prostu przestaje nosić przez parę dni a potem jakoś łatwiej idzie i juz tak nie obiera ja, nic na to nie kupuje

• Maczek Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Były jakieś sztyfty z scholla, czy compeed. A ja bym próbowała dokleic butom żelowe zapietki.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie mam zelowe i mam skorzane. Ale one zmniejszana dlugosc obowia...
    Wczoraj kupilam plaster z compeed takie zelowe na piety ale dalej boli jak chodze i kurde nic nie daje... Wiec ciekawe czy ten sztyft bedzie dobry...

W ostatecznosci moze przykleje zapietki.

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Compeed! Tylko w sumie tych używam więc nie mam porównania ale skoro działają to nie mam potrzeby eksperymentów :)

Ed. Tylko one działają profilaktycznie, jak juz są pęcherze to nie pomogą, ewentualnie mogą zapobiec dalszemu procesowi. Mnie ostatnio trampki chciały załatwić ale szybko zrozumiały, że to nie takie proste ;)

Buty też muszę kupić...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 10:03

ciri22 lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katta a na dlugo Ci starcza takie opakowanie?

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Katta a na dlugo Ci starcza takie opakowanie?
    To, które mam to chyba już ze dwa lata. Głównie w sezonie letnim używam czy na wyjścia do obcasów. Ale nawet jeśli miałoby być na sezon to i tak opłaca się kupić spokój za 20 zeta :)

ciri22 lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to spoko bo myslalam ze ze 2 tygodnie i tyle ;D

‹‹ 2040 2041 2042 2043 2044 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ