Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciri masz piękny duecik do kochania i pieszczenia!
Zuu, musze obczaic to mięcho z whisy (o ile cos zostanie :p )
Marzu, ja mam tatuaż na brzuchu, polecam. Dam znac za kilka miesiecy czy sie rozejdzie :p -
Ala może się nie rozejdzie. Ja mam na brzuchu kąkretne cięcie po wyrostku (ok 15cm) i dość się nie naciągnęła. Pod koniec ciąży miałam pępek po prawej stronie, bo z prawej brzuch słabiej się naciągał u koleżanki róża po ciąży wyglądała nie najgorzej, ale ona to szprycha chudzinka
Jakie miny Liwia strzela. Ładnie już trzyma główkę
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyA dziekuje To mlodsze zaczyna sie interesowac tym wlochatym
Ja to teraz bym chciala zrobic sobie rekaw ktory mam w planie od dawna. A brzuch fajnie wyglada ale moze wytatuuje sobie dopiero jak stwierdze ze wiecej dzieci nie chce miec. To moze rozstepy sobie zaslonie nim ;p
Edit; marzu ona juz trzyma podczas noszenia glowe prosto a tu ma nisko bo juz potrafi rece wyprostowac nie tylko w lokciach tylko na dloniach sie podnosi noo i przewraca sie z brzucha na plecki od jakis dwoch tygodniWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 17:54
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleala wrote:
Marzu, ja mam tatuaż na brzuchu, polecam. Dam znac za kilka miesiecy czy sie rozejdzie :p
Hahaha jest taka legenda wśród tatuażystów o kobiecie która miała wytatuowaną kaczkę na brzuchu, a podczas ciąży gdy brzuch się rozciągał głowa kaczki oderwała się od reszty ciała
Liwia i koteł tacy fajni !ciri22, aleala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarzu jeszcze nie lapala zeby wlozyc do buzi ani buziaczka nie dawala ale czasem jak ja karmie to kot wchodzi mi na ramie to Liwia go glaszcze.
Zreszta co ja mowie ze nie probowala! Zjadla juz z kilogram jej futra ;p wszedzie ono jest. Smiejemy sie ze niedlugo bedzie klaczki jak kot wydalac -
nick nieaktualny
-
Odrobina, sexy też spalają kalorie :p
ciri22, Cytrynka_, odrobinacheci, Morwa lubią tę wiadomość
-
Odrobiona, nie jest tak idealnie a kupić coś to masakra. Sieciowe doły odpadają. Góry też różnie bo albo wisi worek albo w cyckach pęka. Baba to zawsze musi ponarzekać
Wymalowałam się, ułożyłam włosy, zaczęłam się ubierać i co? Ulewa ogromna! liczymy że przejdzie, ale raczej trampki białe znowu zostaną w domu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri super że kocie takie wyluzowane przy Małej;) super razem wyglądają ♥♥♥
Katta jakie nogii:D i zestaw elegancko pasuje:)
Ojejku może napij się herbaty z imbirem? albo mleko z miodem i czosnkiem?Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mocno trzymam kciuki za wasze cionzunia. Która bierze betonowe łożysko baronowej?
Katta, ale figurka! !!!
Madzia od wczoraj mówi mama rozplywam się jak to słyszęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 20:34
ojejku, odrobinacheci, Emma80, Katarzyna87, Basik122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny