X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak myslisz potem o dalszej wspolpracy z wordpressem to faktycznie konto na innej platformie nie bardzo...

• Maczek Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    No to jak myslisz potem o dalszej wspolpracy z wordpressem to faktycznie konto na innej platformie nie bardzo...

Może źle wyjaśniłam i zamotałam. Niekoniecznie chcę współpracować z wordpressem.

1. Chcę założyć komuś stronę firmową - na płatnej domenie.
    2. Nie umiem tego zrobić i nie wiem, jak się zabrać.
    3. Chcę też założyć swojego bloga, totalnie nie związanego z tematyką tej pierwszej strony, w sumie może być założony gdziekolwiek.
    4. Pomyslałam, że skoro tak, to mogłabym, zakładając bloga, nauczyć się trochę robienia strony i wykorzystać nabytą wiedzę do zrealizowania punktu pierwszego.
    5. Odkryłam, że wordpress ma opcję darmową (z końcówką wordpress.com), ale też płatne (z końcówką .com, bez żadnych dodatków)
    6. Postanowiłam więc założyć darmowego bloga na wordpressie i przy okazji poćwiczyć robienie strony przed realizacją punktu pierwszego.
    7. Wordpress się na mnie wypiął, zawiesił, nie chce mi założyć konta. Bloga mogę wrzucić gdzie indziej, ale tym samym nie wciąż nie wiem, jak się zabrać za punkt pierwszy. Dezorientacja i zniechęcenie ;)

Ach, przy okazji na blogspocie wszystkie nazwy, które sobie wymyśliłam na bloga, są zajęte (niektóre blogi aktualizowane ostatnio 4 lata temu), więc znowu jestem bez pomysłu na nazwę, wkurzyłam się i chwilowo mam dość, mimo że jeszcze niczego nie zaczęłam pisać. ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuu, może zrestartuj komputer ;)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam smsa do lekarza.
    chyba tutaj tylko wino mi by mogło pomóc.

• Maczek Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Napisałam smsa do lekarza.
    chyba tutaj tylko wino mi by mogło pomóc.

Wina to Ty jeszcze długo nie zobaczysz. ;)

Dobra, siostry pomogły. Jest nazwa ;)

ojejku, kattalinna lubią tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazał powtórzyć betę w pn i dać mu znać. Pisze też że przy becie poniżej 1000 nic w usg nie zobaczymy raczej. No to leżę dalej.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lez i sie nie ruszaj. A stelaza wyslij po wuno bezalkoholowe. Dobre czy nie. Zawsze to wino.

Maczku czyli jak nazwa jest to co? Jednak blogspot?
    Strony i tak chyba robi sie inaczej niz blogi z tego co pamietam. Kiedys office mial program do stron. Pamietam ze w technikum cos tam majstrowalismy. Ale nazwy juz niestety nie... Starosc nieradosc skleroza nie boli...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 18:04

ojejku lubi tę wiadomość

• Paolala Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Kazał powtórzyć betę w pn i dać mu znać. Pisze też że przy becie poniżej 1000 nic w usg nie zobaczymy raczej. No to leżę dalej.

Ojejku a może jakiś film dobry do oglądniecia? i popcorn? winko to dopiero jak przestaniesz karmić;)

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być sok z winogron albo granatów. Film na odmóżdżenie albo wciągająca książka. Albo kabarety na poprawę humoru :) polecam dowolny program starego dobrego kabaretu Potem :) np. Trąbka dla gubernatora. Na yt w całości można znaleźć

age.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:

Maczku czyli jak nazwa jest to co? Jednak blogspot?

Blogspot, niech już będzie ;)
    Obczajam go właśnie.

Zostałam uświadomiona, że stronę i tak należy najpierw zrobić, a potem publikować.
    Dziwne uczucie, kiedy 15-latka cierpliwie uczy Cię przez telefon, jak ogarniać htmla i tworzenie stron. ;)

Wino bezalkoholowe - piłabym i ja! Tylko gdzie to cudo dostać? Jak jeszcze łaziłam, to szukałam w kilku supermarketach i nie było. Widziałam w internecie, ale w takich cenach, jakich za zwykłe wino nigdy nie dawałam :P

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maczku ja tutaj widzialam ostatnio w tesco i bylam zdziwiona. Zreszta tu tez ktos o nim pisal. Nie pamietam kto...

Ja zrobilam wlasnie obiad. Makaron z sosem (wolowinka cebulka pieczarki i koncentrat pomidorowy) a na deser domowy budyn z maki ziemniaczanej (bo moj polubil takie cuda a ja jako dobra kochajaca nie zona probuje sie podlizac)

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuu, obiło mi się o oczy w internetach, że w Piotrze i Pawle można dostać. Jak również to, że lepiej wypić sok, dobrą herbatę czy kawę bo wino bez alkoholu traci też sporo z aromatu i smaku

age.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Zuu, obiło mi się o oczy w internetach, że w Piotrze i Pawle można dostać. Jak również to, że lepiej wypić sok, dobrą herbatę czy kawę bo wino bez alkoholu traci też sporo z aromatu i smaku

No to chyba pozostanie mi herbata ;)

kattalinna lubi tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na internetach był zestaw startowy. 5x wino bezalkoholowe 250ml za bagatela 150 zł.

Zuu poczekaj, a potem będzie Ci tak smakowało jak mnie teraz:)

Marta a jaki dokładnie masz teraz wynik? Mniej czy więcej niż 1000?

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Na internetach był zestaw startowy. 5x wino bezalkoholowe 250ml za bagatela 150 zł.

Zuu poczekaj, a potem będzie Ci tak smakowało jak mnie teraz:)

Marta a jaki dokładnie masz teraz wynik? Mniej czy więcej niż 1000?
    309 dopiero

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Budyn zmieszany z piana z bialek jest pyszny! I (zapewne tylko pozornie) lekki. Mniam.

ojejku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Robilyscie kiedyś taka pianę jak ciepłe lody ? Zawsze chciałam ale nigdy nie wpadłam na przepis.

Ed. Jest. I to całkiem łatwy :)
    http://www.mojewypieki.com/post/cieple-lody

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 20:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jak ja tego nie lubilam tych cieplych lodow. ;p

Marta trzymam kciuki ;D ostatnio znajoma mmiala podobna sytuacje i dziedzic nadrobil ;)

A u nas moja mama sprawila ze sie zamartwiam. Liwia urodzila sie z podkowkami pod oczami i ma caly czas podpuchmiete dolne powieki (ja to do tej pory uznawalam ze taka jej uroda) a mama przypomniala mi o chorobach nerek u nas w rodzinie a siostra miala zespol nerczycowy. Dobrze ze wizuta juz 31 maja... Ale juz sie denerwuje i net przetrzasam... Eh

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri mi sie zawsze wydawalo ze u dzieci te oczy to tak naturalnie podkrazone.

Ja cieplych lodow tez nie bardzo lubie. Ale moze kiedys sprobuje

• Maczek Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też nie tolerowałam nigdy tego smaku ;)
    Ale sama pianka mnie ciekawi, bo może być w smaku diametralnie inna od tych chemicznych paskudztw ze szkolnych sklepików i może by się nadała do jakiegoś ciasta.

Tylko nie wiem, co z tym całym cukrem ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
‹‹ 2073 2074 2075 2076 2077 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ