Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOjejku, cokolwiek się dzieje, trzymam kciuki, żeby skończyło się tylko na strachu
Obstawiałam Ridża na poniedziałek, ale po tempce widzę, że będzie jutro, a może nawet jeszcze dzisiaj. Coś nietypowo krótka ta lutealna. W ogóle z moich regularnych 28-dniowych cykli zrobił się jakiś chaos. Zestaw do badań już czeka, więc coś na to poradzimy
Edit: Ojejku, może prawidłowa beta to 390? Ludzie w labach też się czasem mylą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 14:01
-
Ale jeśli porównać Twoją pierwszą betę z tą ostatnią, pomijając te pomiędzy, to wyskakuje w kalkulatorze, że jest w normie. A nawet teraz brakuje jej tylko 3 punkty, żeby wskoczyć w normę w porównaniu z tą poprzednią betą.
Więc może jeszcze da radę Tylko szkoda Twoich nerwów, bo one tu w niczym nie pomogą
Może zgarnij wyniki i śmignij z nimi na IP? Albo za dwa dni powtórka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 14:16
-
nick nieaktualnyMarta trzymałabym się tego co napisała Zuu.
Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku, a po prostu Twój syn jest troszkę leniwy, ale zaraz nadgoni.
Ja zrobiłam dziś proga i wynik 8,85 także ten nic oszałamiającego. Coś mi po głowie chodzi, że endo gin mówił że jak mam takie progi w strefie owu była albo nie to że przy moim 17hydroksyprogesteron który nie jest w normie może go wyłapywac w badaniu. -
nick nieaktualnyna ip nie jade, mam klekse, mam luteine, na tym etapie inaczej pomoc nie można. Wizytę u lekarza mam w środę i bardzo żałuję że zbadałam to dziś...
Nawet nie wiem czy smsem lekarzowi głowę zajmować tym wynikiem, i tak w takim wypadku nic nie poradzimy, trzeba czekać.
Dzieki Dziewczyny za troskę -
ojejku wrote:na ip nie jade, mam klekse, mam luteine, na tym etapie inaczej pomoc nie można. Wizytę u lekarza mam w środę i bardzo żałuję że zbadałam to dziś...
Nawet nie wiem czy smsem lekarzowi głowę zajmować tym wynikiem, i tak w takim wypadku nic nie poradzimy, trzeba czekać.
Dzieki Dziewczyny za troskę
No ja nie wiem, na cholerę Ci ta czwarta beta, ale teraz to już trudno
To trzymamy mocno kciuki do środy, a Ty nie wiem... weź się czymś odmóżdż, czy co. :*
-
Ojejku nie rób więcej bety, mnie lekarz na wizycie powiedział że beta jest TYLKO I WYŁĄCZNIE badaniem dodatkowym!!! często na początku rośnie szybciej a potem zwalnia! poza tym te kalkulatory są na jedno kopyto, liczą że podwajać ma sie co 48h a wcale tak nie jest, bądz dobrej myśli:*
edit:
badanie wit D za darmo
http://www.edziecko.pl/edziecko/1,152561,20066990,jestes-w-ciazy-zrob-bezplatne-badania-poziomu-witaminy-d.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 16:13
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyŻebym to ja wiedziała
A będzie co będzie. Trochę ochłonęłam, tez liczyłam przyrosty z poprzednich i masz rację ze ten jeden wynik nie musi być kluczowy.
Tak to jest z synkami ze maja mniejsze przyrosty
Jeszcze raz dzieki, idę zjeść magnez i nospe i poleżę spokojnie oglądają giro d italia -
Zuu i Paolala maja racje. Koniec bet. Odmozdz sie. I czekaj na srode. Skoro twierdzisz ze na ip i tak nie pomoga.
Dzgaj sie kleksa. Aplikuj luteine i staraj sie nie denerwowac. I bron coe bosze nie idz na kolejna bete.
Nie zgadniecir co kupilam w lidlu na dziale z warzywami... Taaa. Zielone szparagi. Wstawiam je dzis do sloiczka z woda jak radzila zwei i jutro bede cos z nich modzic. To bedzie moj debiut w kuchni. Czytam rozne przepisy i wszyscy smaza na oliwie. Myslicie ze jak wezme maslo ghee (cos na podobie klarowanego) to tez beda dobre? -
Cytrynka_ wrote:
Nie zgadniecir co kupilam w lidlu na dziale z warzywami... Taaa. Zielone szparagi. Wstawiam je dzis do sloiczka z woda jak radzila zwei i jutro bede cos z nich modzic. To bedzie moj debiut w kuchni. Czytam rozne przepisy i wszyscy smaza na oliwie. Myslicie ze jak wezme maslo ghee (cos na podobie klarowanego) to tez beda dobre?
Będą. My akurat nie mamy w domu oliwy, mąż na czymś innym smażył - albo na maśle klarowanym, albo na oleju rzepakowym, teraz nie wiem.
Też mam nowy pęczek szparagów w domu
Po ostatnim można było zemdleć przy sikaniu, tak śmierdziało Fuuj
PS. Nie wiecie, co tu zrobić wordpressowi, który się zawiesił przy zakładaniu konta i ma mnie w głębokim poważaniu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 16:18
-
Cytrynka_ wrote:Maczku zaloz konto na blogspocie Wordpress ma dupny system komentow.
Ale blogspot ma w warunkach użytkowania zaznaczone, że cała zawartość strony należy do Google. Czyli w zasadzie mogą sobie ze stroną i wszystkim, co się na niej znajduje, zrobić co zechcą i kiedy zechcą. To mi się nie podoba Gdyby nie ten warunek, to bym zakładała na blogspocie.
-
nick nieaktualny
-
Ok, nie że własność, ale prawa do dowolnego wykorzystywania treści.
"Przesyłając, wgrywając, dostarczając, zapisując, przechowując, wysyłając lub odbierając materiały do lub za pośrednictwem Usług, użytkownik udziela firmie Google (i jej współpracownikom) ważnej na całym świecie licencji na wykorzystywanie, udostępnianie, przechowywanie, reprodukowanie, modyfikowanie, przesyłanie, publikowanie, publiczne prezentowanie i wyświetlanie oraz rozpowszechnianie tych materiałów, a także na tworzenie na ich podstawie opracowań (...) Licencja pozostanie w mocy nawet wówczas, gdy użytkownik przestanie korzystać z Usług."
Jeszcze grzebię w tych ich warunkach. Nudne, ale wolę mieć przejrzane takie rzeczy (tak, to ja, mityczny człowiek, który zwykle naprawdę próbuje przeczytać regulaminy i warunki korzystania z usług, zanim odhaczy ptaszka, że się zapoznał ).
A wordpressa chciałam też wykorzystać dlatego, że chcę założyć stronę do działalności gospodarczej (nie mojej, mniejsza o to, jakiej), już prawdopodobnie na płatnej domenie, ale nigdy tego nie robiłam i nie wiem, jak się zabrać. Wordpress ma takie opcje. Dlatego sobie wymyśliłam, że jak tam założę darmowego bloga, to obadam, jak to wygląda, zanim się wezmę za stronę. A tu wordpress ma mnie gdzieś i nie chce mi konta założyć
Do tego to już blogspot się nie nada.