Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Tylko tak teraz patrze na to moje skierowanie, że mam do poradni nadkrzepliwości. Przejdzie to u niego?
marzusiax lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Konflikt jest wtedy gdy matka ma - a ojciec +, i jesli dziecko odziedziczy krew po ojcu na +, to ciało matki produkuje przeciwciała i chce sie intruza pozbyć. To tak w najwiekszym skrócie..
ciri22, Cytrynka_, Impresja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Marta swoja droga... Kazda kolejna cionszunia to rekord bety. Wedle wyliczen wychodzi na to ze kolejna bedzie ze szczesliwym finalem. Trzymam za to kciuki.
A co lekarz na to? Idziesz do szpitala czy czekasz az samo sie rozwiaze?
Kur#a ja sie genialnie czuję, gdyby nie ta cholerna beta w życiu bym nie pomyślała, ze coś jest nie tak.
-
Kurcze, jeśliby się okazało, że nie ma pozamacicznej, to nie zgodziłabym się na żaden szpital. Jeśli nie ma żadnego zagrożenia, to nic nie stoi na przeszkodzie żeby zaczekać. Kto powiedział, że beta przez cały czas ma idealnie rosnąć? Kiedyś nikt nie robił żadnych bet i było.
ojejku, Vesper lubią tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualnyaleala wrote:Dzien dobry!
Marta kocham ubustwiam Twoje nastawienie!
Eej, kto ukradł moje libido?
Też stawiam na to, ze do szpitala nie idę, ale szczerze wolałabym już żeby było po wszystkim, chyba to też kieruje dziewczynami, które są w tej sytuacji.ciri22 lubi tę wiadomość
-
Marta u mnie bylo tak ze jak przyrost byl na poziomie 2-3% to nastepny był już spadek.
Btw wiesz że w nastepnym cyklu zachodziszcw 9-cio miesieczną ciąże ?ojejku, Impresja, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfebibion natal 1 (będę z jodem eksperymontować), pregnę plus, profertil, conceive aplikatory, d3 + k2mk7 i dhea (na moje amh).
no i loratydynę dla stelaża bo smarka i mnie wnerwia
no i pykło 510, bo niektóre rzeczy po 2opWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 11:02