Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paolala wrote:
Vesper cionsza na bank, i do tego blizniaki;)
Dobra,wszystkie znaki na niebie i ziemi oto kolejny znak
Ale nie muszą być bliźniaki, jedno zdrowe wystarczy
http://iv.pl/images/31342450980056872392_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 12:54
saxatilia, Blondik, Paolala, WiedźmaMaKota, odrobinacheci lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyu mnie koniec ciażuni
jutro idę do lekarza, może ustalimy co robimy dalej
beta urosła do zawrotnej liczby 745, dziś 25dpo, niestety przyrost rzędu 3% w ciagu 48h nie pozostawia już nadziei
myślę, co się dzieje, że tak się dzieje i nic niestety nie wymyśliłam jeszcze i chyba sama do tego nie dojdę.
-
w Monari czasem fajne sukienki są, też jestem wysoka, ja kupiłam tam jakiś czas temu sukienke na ślub siostry w fajnej cenie, odcinana pod biustem to i na ciążową się nada jakby co;) jak którejś sie spodoba moge uzyczyc:P
Ala a tutaj patrzyłas: http://www.asos.com/Women/Maternity/Dresses/Cat/pgecategory.aspx?cid=8343&channelref=paid+search&affid=15125&gclid=CNbfgt20_8wCFaHUcgodFksL3A&gclsrc=aw.ds&r=2 ceny niektore w miare ok;) ale tez mysle jak Cytryna ze moze byc cos znalazlo sie na ciuchach:)
ubóstwiam moją teściową, zrobiła mi dzisiaj przepyszny bigosik na młodej kapuście na obiad, przywiozła truskawy i galaretke z owocami :] dzieki czemu nie musze siedziec przy garach:)
edit: ojejku tulam i mocno wierze ze u Ciebie sprawdzi sie powiedzenie, do trzech razy sztuka a za czwartym razem sie udaje:* a Twój stelaż miał robione przeciwciała p-plemnikowe np? byl konsultowac sie u dobrego androloga?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 15:48
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
ojejku wrote:u mnie koniec ciażuni
jutro idę do lekarza, może ustalimy co robimy dalej
beta urosła do zawrotnej liczby 745, dziś 25dpo, niestety przyrost rzędu 3% w ciagu 48h nie pozostawia już nadziei
myślę, co się dzieje, że tak się dzieje i nic niestety nie wymyśliłam jeszcze i chyba sama do tego nie dojdę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta a myślałaś nad wizytą u genetyka? U ciebie są to poronienia samoistne czy biochemiczne, bo ja nie bardzo rozumiem różnicę. Bo jak poronienia to chyba dobrze by było zrobić badania genetyczne, skoro heparyna nie pomogla?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Hehe nie mam pamięci sprawdziłam w wiadomościach:) pytam bo mi też wypadła wizyta jutro u genetyka ;] doktorek zadzwonił do mnie parę dni temu żebym przyszła bo dorobił mi jeszcze jakieś mutacje nawet nie wiem jakie no i coś mi tam wyszło i mam jutro przyjść na omowienie badań... Ja mam być u niego na 11
marzusiax lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
Paolala wrote:Hehe nie mam pamięci sprawdziłam w wiadomościach:) pytam bo mi też wypadła wizyta jutro u genetyka ;] doktorek zadzwonił do mnie parę dni temu żebym przyszła bo dorobił mi jeszcze jakieś mutacje nawet nie wiem jakie no i coś mi tam wyszło i mam jutro przyjść na omowienie badań... Ja mam być u niego na 11
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...