Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka_ wrote:Katt na mnie ostatnio podzialal sok z polskich jablek (taki co sobie sama wycisnelam). Myslalam ze nie zejde z tronu. A brzuch mialam tak wzdety ze nawet ciezarna by sie zawstydzila.
Kacha mialas szczescie po prostu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Boszzz ale mam lenia w dupie dzisiaj, moje osiągnięcia to wyprowadzenie psa i powrót do łóżka. A miałam isc pomóc siostrze na działce :p
Ed:
Saxa a clotrimazolum zapodałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 11:27
-
chryzantemy złociste w półlitrówce po czystej...
Znalazłam nutki
https://m.youtube.com/watch?v=71p-wzeD9gQWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 12:01
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Vesper, patyki już masz?
Jeden resztę zainwestuję w wino
Kurde, ale mnie dzisiaj jeden koleś "zdżaźnił" przekręcić przez wyżymaczkę to za mało
Próbuję się jakoś uspokoić, bo nerwy dziedzicom nie służą
Ananasa wrąbałam, zobaczyłam kołującą nade mną parę bocianów... jakieś jeszcze podpowiedzi?
Wiedźma!
W Japonii (bodajże) chryzantemy są symbolem długowiecznościojejku, Cytrynka_, Ania_84 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
kurcze ja po 12 zl wczoraj kupowalam!!!!
Ala ja dzisiaj tez mam dzień lenia, wstałam zjadłam poszłam na spacer z psami, wróciłam poszłam spac, wstałam i zjadlam:P racuszki z mąki kukurydzianej :] ale ide sie ogarnąć mam zaplanowaną dzisiaj babską imprezę
Vesper cionsza na bank, i do tego blizniaki;)
Cytryna, fajne kolorki:) ja mam na paznokciach miętowy kolor;)
Saxa jak Cie na zewnatrz swedzi to moze jakies uczulenie lub podraznienie?
Vesper lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny