Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
wlasnie sie dowiedzialam ze u mojej kolezanki chca robic cc w 28 tyg ciazy:/ ma lozysko przodujące i ponoc w 28 tyg juz mozna? hmmm jest w 26 i musi jeszcze lezec 2 tygodnie...
no wlasnie Marta jakie wiesci? kciuki zacisniete!Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
Marta, jeśli utrzyma się poziom przyrostu to w poniedziałek na USG będzie już widać pęcherzyk, trzymam kciuki za macice! Moja znajoma ( wczoraj sie dowiedzialam) miała słabe przyrosty bety ( na poziomie 20-25% ) i u niej powodem było to że była znaczna niedomoga ciałka żółtego, i to ciałko w 6tc pękło , pierwszy trymestr przeleżała pod kroplówkami a jej synek ma teraz 5 lat.
-
Paolala wrote:melduje dzisiaj pierwszego blejka, stelaż musiał w sekunde zatrzymac sie na poboczu na szczescie nie bylo to centrum miasta
Marudziłaś na brak mdłości? No to masz, zaczęło się
W 28. tygodniu cc? Toż to maleństwo. Ile potem będzie leżeć w inkubatorze?
Ala, już się doczekać nie mogę Trochę mnie to przeraża, ale już bym chciała przytulić tego stworka
Marta, głupi przyrost Ale ciągle trzymam kciuki, żeby Fasol się bardziej zdecydował i nadrobił :*
-
nick nieaktualny
-
Będąc na Twoim miejscu zrobilabym bete w niedziele jesli masz gdzieś możliwość.
Mam nadzieje że jestes kochana wybrykiem natury który źle ogarnia przyrostu hormonów, ale dziedzic siedzi w macicy i sie nie puści az do porodu!!
Zuuu, JARAM SIE!! -
Marta kciukam nadal! oby bylo tak jak mowi Ala!
Maczku już nie marudzę, biore na klate wszystko;)
no tez sie zdziwilam ze w 28 tygodniu, ale ponoc przy lożysku przodującym tak trzeba:/ ze pozniej jak dojdzie do krwotoku to dziecko moze nie przezyc:/ a w inkubatorze to pewnie z pare tygodni ehh
Maczku, Ala zanim sie obejrzycie to juz nam tutaj fotki swoich córek będziecie wrzucać!!!
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Marta ech... nawet nie wiem, co napisać. Trudna sprawa. Tulam po prostu i posyłam dobre myśli z wiarą, że dziedzic ujawni się w macicy i będzie tam grzecznie, zdrowo siedział aż do rozwiązania
Nadrabiałam dziś stracony zimą kilogram Jeszcze mi truskawki z bitą śmietaną zostały - jako drugi deser po drugim obiedziealeala lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Marta ale czy cp by nie dawala jakichs bolesnych objawow? Hmmm? Nie bierz do gloey czarnych scenariuszy. Poki beta rosnie jest nadzieja na dziedzica.
W pon idziesz do lekarza i bedzie juz cosik widac.
Wroze ze zobaczysz mala kropeczke przyczepiona do macicy a za kilka miesiecy bedziesz pchac wozek przez sniezne zaspy;)
Wiedzma super pazurki. Moze ja sobie takie machne. Dawno juz nierobilam. To naturalne czy na akrylu?
Paolala ja robie hybrydy. Czarny zawsze daje ciensze warstwy i wkladam do lampy na dwa razy dluzej. Wtedy trzyma lepiej.
Maczku zaraz bedziemy Ci kibicowac w drodze na porodowke. Jak ten czas szybko leci.
Emma mama ma 45 jak pamietam albo cos koło tego bo 60 jej sie nie miescila. Wiec jest baaardzo malutka. Ale garow tam nie pcha. To fakt. Bo uzywa teraz w wiekszosci emaliowanych. A one w zmywarce traca swoj urok. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oba xd wszak chabeta z progiem to mieszanka ekstremalna! taki koktajl mołotowa dla wymiocin :p