Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysaxatilia wrote:Hejka
Nic mnie nie pękło jeszcze sie mnie zdaje. Albo zamarzlam w nocy
Ja dziś świętujemy oczywiście chociaż nigdy nic nie dostaje.
Kawa dla wszystkich!Cytrynka_, aleala, marzusiax, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChłop okno otworzył i kołdrę zabrał. Grzal mnie tylko obrażony kot. Nie dostał mokrego i za karę zesral sie w kuchni. Pies chciał mu tylko pomoc i zaczął jeść ale nie zadzyl bo pancio złapał. I generalnie kicha. Ani mokrego ani kupy a za to obrazy majestatu aż trzy. Kota na pana. Pana na psa i psa na pana.
A ja w w efekcie z gola dupa Spalam.i aleksis poszła gdzie indziej mam usg w pracy. Sama sobie monitoring wolne -
Tak tak Wiedźmy dziś nasze święto bo w każdej Wiedźmie drzemie mała dziewczynka
My dziś na Dzień Dziecka mamy sesję zdjęciową, a Duduś ma na coś alergię i oczka ma spuchnięte i zaropiałe. Do tego nabił sobie siniaka waląc głową w stół. Zrobimy sesję wojenną posiniaczone nogi Maksa i siniak na głowie Juniora Trzeba by było jakieś pizdulety i bazuki do tej sesjiWiedźmaMaKota, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Kurde też Wam wyslę małą Ale- ostrzegam, stekaż mi wmawia że ciągle jestem prawie tak samo urocza :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b1f37dca972.jpgCytrynka_, WiedźmaMaKota, pepsunieczka, Katarzyna87, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiedzmy dawac foty z dziecinstwa!!!
Saxa ja bym dojechała stelaża dzisiaj choćby na spiocha :p -
nick nieaktualnyAle zajebiscie. Ja ze stelażem byłam od wrzesnia a od marca chyba majstrowaliśmy, nadal majstrujemy w sumie.
Mój potomek ujawnił sie w macicy dzis jako 4mm pęcherzyk, dostałam z tej okazji skierowanie do szpitala. To byla wizyta w luxmedzie wiec skierowanie olewam ale za to na chabetę skoczyłam, zobaczę czy juz zaczęła spadać. Z moim doktorkiem ustaliliśmy ze do szpitala nie idęaleala, saxatilia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:No strasznie się ucieszyłam że jest w macicy. Czyli umiem w ciążę i niebawem powtórzę z sukcesem
-
Wlasnie tak se mysle ze moze Marty dziedzic kleksy nie lubi i jak juz ja odstawila to zaczol rosnac jak trzeba