Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cytryna daleko masz do domu z pracy?
Ciri no nie chciałabym widziec ze na muszelce stopa sie buntuje i Ty z małą wywojacie orła... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie ala ,wyprawkę ogarniesz pomału?
Madzia się zbuntowala. Rano kaszka bee. Chciała chleba z szynka. Wczoraj jak zobaczyła naszego kurczaka z różna to rączki wyciągala jakby go chciała przytulić heh. Matka nie jest mięsa za bardzo ale dziecko chyba będzie mięsozern e.
Dobranoc -
Wiecie co, wkurzyłam się dziś. Moja przyszła bratowa jakiś miesiąc temu dostała wypowiedzenie z pracy. Pytam ją dziś dlaczego. Okazało się, że powiedziała szefowej że za jakiś czas będzie chciała zajść w ciążę (ślub za miesiąc). To ją wywaliła choć do tej pory wszystko było ok. No szlag człowieka trafia. Plus taki, że raczej wyjdzie to bratowej na dobre, ale fakt jest faktem
-
Szkoda, że nie ma tego gdzieś nagranego...
To chyba nie jest bardzo odosobniona sytuacja - pracodawcy średnio się kwapią do zatrudniania młodych kobiet. A jeśli te się jawnie przyznają do chęci rozmnażania, to tym bardziej. Jasne, że tak byc nie powinno. Ale cóż
-
nick nieaktualny
-
A no zapitala czas... Juz 23 tc masakra!
W zeszlym roku na wyjezdzie integracyjnym szef zapytał mnie prywatnie przy wódzie co z dziećmi, podchmielona.. No dobra nawalona jak szpadel powiedziałam że jestem pracownikiem marzen bo nie moge miec dzieci, miesiac pozniej przedłużono mi umowe..Cytrynka_, Blondik, Katarzyna87, pepsunieczka, kattalinna lubią tę wiadomość