Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:Noo wiem ale ja to bym musiala wyjechac o 4 zeby na 8 byc ;]
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiedźma wszystkiego co najlepsze
Basik dla Maksa również sto lat
Ej ciasto ze szpinakiem, moja babcia zrobiła w zeszłym roku runo leśne zajebiste!
Edit my się wybieramy w lipcu do ZatoruWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 19:15
WiedźmaMaKota, Basik122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
...ja tez mam ja tez mam hybrydy...a co pochwale sie...na stopach róż...
Kolezanki ciaza ulokowana w szyjce macicy,serducha nie slychac ale niby wszystko prawidlowo sie rozwija...kurcze tak jej kibicuje i nie wiadomo czy se cieszyc czy plakac...buuu
Popijam mojego Ridza Leszkiem z sokiem malinowym...ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypepsunieczka wrote:...ja tez mam ja tez mam hybrydy...a co pochwale sie...na stopach róż...
Kolezanki ciaza ulokowana w szyjce macicy,serducha nie slychac ale niby wszystko prawidlowo sie rozwija...kurcze tak jej kibicuje i nie wiadomo czy se cieszyc czy plakac...buuu
Popijam mojego Ridza Leszkiem z sokiem malinowym. -
Ja sobie zamowie zestaw do hybryd. Upatrzony mam teraz dumam nad kolorami lakierów.
Saxa, też mam drugi palec u stopy dłuższy. I to duuuzo. Prawie 15 mm. Przez niego buty rozmiar większeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 20:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya pierdzielą endometrium srendometrium
a tu się w szyjce zagnieżdża i ma wszystko w tyłku, endometrium zerowe i co z tego...
ed. mam nadzieję, ze będzie ok, ale jak mój szukał to powiedział z ulgą, ze w szyjce na szczęscie też nie ma... szczerze to nie wiem, czy nie zdecydowałabym się jednak usunąć, jeśli zagraża usunięciem macicy, czyli bezpowrotną utrata płodnościWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 21:19
-
Marto ,nie wiem o ja bym zrobila w jej przypadku,i co ona zadecyduje ale nata chwile nie zazdroszcze...6 lata starań o 2 dziecko ,chyba ze dwa poronienia,to byl ostatni transfer i teraz niby jest ale zawsze jeste jakies -ale-jak widac......ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnyJa chyba bym usunela. To sie zalicza do pozamacicznej ktore sa bezpostednio zagrazanace zyciu. Tak jak mowi Ojejku, jak masz macicie masz szanse jakies.
Moja siostra sobie kilka dni temu zestaw do hubryd jkupila. Zrobila pierwszy raz. Zobaczymy czy aie bedzie trzymac. Moze mi zrobu tez! -
nick nieaktualnymoze jak wie od początku, to będzie dobrze. Tego tzreba się tyrzymać. Przeciez jest pod opieką specjalistów, skoro to klinika.
ed. no i ma to jedno dziecko mimo wszystko, może i może zaryzykować...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 21:27
ciri22 lubi tę wiadomość