X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala,
    niezła paranoja :/

Ps, to ja się pytałam o Skawińską.

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Maczku tak pomierzył i oczywiście ze wartosci za małe jak na ten tydzien, chociaz jak dla niego pomiary idealne:P ale na szczescie troche sie na tym znam wiec wiedzialam ze gów... warte to usg, ale wkurzyl mnie na maksa tez najbardziej tym ze wiem ze sporo kobiet prowadzi u niego ciąże i prowadzi je taki lekarz z zerowymi kompetencjami ehh...

Ktosiowa no tak szybko czytalam zalegle strony i pomylily mi sie osoby;) na Skawinskiej osobiscie nie bylam, ale moja lekarka pierwszego kontaktu mowila ze dobra tam immunologia jest, nie wiem jak z terminami, ja do genetyka ktory mi zrobil wszystkei badania w kierunku krzepliwosci na nfz chodze do szpitala Jana Pawla, terminy sa krotkie a gosciu robi wszystkie badania potrzebne;) wiec troche kasy do zaoszczedzenia jest;)

ktosiowa lubi tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 16 dc :) W prawym jajniku pęcherzyki 18.9 i 16.4, lewy sobie odpuścił, no a endo nadal 10 mm ;)

Maczek, ojejku, Paolala, Blondik, kattalinna, ktosiowa, pepsunieczka, WiedźmaMaKota, ciri22, saxatilia, aleala lubią tę wiadomość

• Maczek Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    haha Maczku tak pomierzył i oczywiście ze wartosci za małe jak na ten tydzien, chociaz jak dla niego pomiary idealne:P ale na szczescie troche sie na tym znam wiec wiedzialam ze gów... warte to usg, ale wkurzyl mnie na maksa tez najbardziej tym ze wiem ze sporo kobiet prowadzi u niego ciąże i prowadzi je taki lekarz z zerowymi kompetencjami ehh...

No tak właśnie pomyślałam, że przecież jest sporo kobiet prowadzących ciążę na NFZ i pewnie do niego też niestety chodzą takowe.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi gin też w 10 tyg robił przez brzuch usg :)
    Madzia wygląda jak kupka nieszczęścia. Tuli się zali z rozpaczy rozkłada i składa rączki jakby się modlila. O rany :( nie umiem na to patrzeć. Jutro robię jej badania krwi moczu i lekarz w południe. Ile można czekać, aż samo przejdzie.
    Uwaga, trochę zjadła. ..suchego chleba

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik, zdrówka szybkiego dla Madzi i wytrwałości dla Ciebie <3

Paolala, dobrze, że byłaś u tego konowała z odpowiednim nastawieniem. Po co tacy ludzie w ogóle idą na medycynę? Ostrego dyżuru się naoglądali czy co? :/

Ed: Odrobina, fajne pęcherzyki, niech fajne jajka z nich będą i bliźniaki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 19:49

odrobinacheci lubi tę wiadomość

age.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Ja bardzo chętnie,a łe wasze okolice są mi tak bardzo nie po drodze :(
    To nie dobrze :-(

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spalam 13 godzin. I jeszcze do pracy zaspalam: -)

Blondik u nas szkarlatyna panuje. Strasznie dużo dzieci zlapalo

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co z dzisiejszą impreza?

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuu, kupiłaś mikser? Bo spontanicznie mam ochotę dziś kupić a nie wiem jaki. Mąż ma jutro urodziny, chcę się wymigać od wyjścia do kumpla i upiec coś w stylu tortu :) a blenderem nie ogarnę...

age.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, w końcu nie kupiłam jeszcze. Dobrze, że przypomniałaś, muszę kupić, chcę zrobić tort z fasoli na rocznicę ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcę to ciasto ze szpinakiem zrobić :) a masz już jakieś typy?

age.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, takie wściekle zielone? Też chcę tego spróbować, tylko jeszcze nie wiem, jak się robi :)
    Ja na razie kombinuję kakaowe "blaty" z fasoli, krem z czegoś, może z mascarpone i truskawki :)

Typów nie mam :/ Kiedyś szukałam i wymiękłam, bo było za dużo. Wiem, że mama (i babcia chyba też) ma wieloletni już mikser z zelmera i ciągle nic mu nie jest. Z kolei w internetach piszą, że aktualna jakość zelmera to już nie to, co kiedyś. Więc nie wiem, nie wiem... Interesowały mnie takie na stojaku z miską obrotową, ale nie wiem, gdzie bym to trzymała (mała kuchnia, za dużo sprzętów ;)), więc może lepszy byłby taki najprostszy. Zaraz poszukam, tylko kupię moskitiery ;)
    Mąż dzisiaj poszedł do sklepu po moskitierę, to mu powiedzieli, że musi mieć dokładny wymiar okna, a oni to robią wtedy na wymiar, w ramce plastikowej, od 90 zł za sztukę i czeka się dwa tygodnie. A niech sami sobie montują takie cuda :/ Kupię na allegro po 5,50 za sztukę zwykłe poliestrowe na rzep i jeszcze będa szybciej ;)

kattalinna lubi tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na rzep to nawet mojego kota zatrzymuja. ;) dzieki temu moge okna otwierac na osciez.

Ja mam mixer zelmera i rzeczywiscie nie jest to to co 10 lat temu czy więcej (moja mama ma taki) to i tak nie najgorzej. My mamy ten najtanszy model to juz ma z 5 lat i dopiero teraz zaczyna sie jakby rozklejac i na turbo rzezi

• Maczek Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja mam na rzep to nawet mojego kota zatrzymuja. ;) dzieki temu moge okna otwierac na osciez.

Ja mam mixer zelmera i rzeczywiscie nie jest to to co 10 lat temu czy więcej (moja mama ma taki) to i tak nie najgorzej. My mamy ten najtanszy model to juz ma z 5 lat i dopiero teraz zaczyna sie jakby rozklejac i na turbo rzezi

5 lat jak na współczesne sprzęty to dobry wynik :)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to polecam ;D

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja moskitiera też zatrzymuje kota :) specjaliści by nas zjechali, ale co tam ;)

Ja jeśli teraz kupię to taki zwykły bez miski itp. Bo ciągle chcę kupić robota i chyba w końcu zrobię to na rocznicę ;)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez to nie mam adoptowanego kota. Bo mieszkanie wynajete i bez siatki ;] ale mojego kota na 6 pietrze zatrzymuje. Jak wariuje to zamykam okno ale na spokojnie to jak sie o nia oprze to nawet nic nie popusci.

• Maczek Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na alledrogo jest dużo tanich mikserków, których marki nawet coś mi mówią - jest Russel Hobbs, Amica, Zanussi, Eldom, Esperanza. Do Zelmerów tez pewnie zaraz dojadę. Jeszcze nie wiem, który z nich dopadnę ;)

EDIT: Ten wygląda fajnie: http://allegro.pl/mikser-reczny-russell-hobbs-18960-380w-5-predkosci-i6248695634.html
    Tylko sprowadzany, z przejściówką.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 13:50

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam russell hobbsa i nie polecam...

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
‹‹ 2130 2131 2132 2133 2134 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ