X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala,
    niezła paranoja :/

Ps, to ja się pytałam o Skawińską.

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Maczku tak pomierzył i oczywiście ze wartosci za małe jak na ten tydzien, chociaz jak dla niego pomiary idealne:P ale na szczescie troche sie na tym znam wiec wiedzialam ze gów... warte to usg, ale wkurzyl mnie na maksa tez najbardziej tym ze wiem ze sporo kobiet prowadzi u niego ciąże i prowadzi je taki lekarz z zerowymi kompetencjami ehh...

Ktosiowa no tak szybko czytalam zalegle strony i pomylily mi sie osoby;) na Skawinskiej osobiscie nie bylam, ale moja lekarka pierwszego kontaktu mowila ze dobra tam immunologia jest, nie wiem jak z terminami, ja do genetyka ktory mi zrobil wszystkei badania w kierunku krzepliwosci na nfz chodze do szpitala Jana Pawla, terminy sa krotkie a gosciu robi wszystkie badania potrzebne;) wiec troche kasy do zaoszczedzenia jest;)

ktosiowa lubi tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 16 dc :) W prawym jajniku pęcherzyki 18.9 i 16.4, lewy sobie odpuścił, no a endo nadal 10 mm ;)

Maczek, ojejku, Paolala, Blondik, kattalinna, ktosiowa, pepsunieczka, WiedźmaMaKota, ciri22, saxatilia, aleala lubią tę wiadomość

• Maczek Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    haha Maczku tak pomierzył i oczywiście ze wartosci za małe jak na ten tydzien, chociaz jak dla niego pomiary idealne:P ale na szczescie troche sie na tym znam wiec wiedzialam ze gów... warte to usg, ale wkurzyl mnie na maksa tez najbardziej tym ze wiem ze sporo kobiet prowadzi u niego ciąże i prowadzi je taki lekarz z zerowymi kompetencjami ehh...

No tak właśnie pomyślałam, że przecież jest sporo kobiet prowadzących ciążę na NFZ i pewnie do niego też niestety chodzą takowe.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi gin też w 10 tyg robił przez brzuch usg :)
    Madzia wygląda jak kupka nieszczęścia. Tuli się zali z rozpaczy rozkłada i składa rączki jakby się modlila. O rany :( nie umiem na to patrzeć. Jutro robię jej badania krwi moczu i lekarz w południe. Ile można czekać, aż samo przejdzie.
    Uwaga, trochę zjadła. ..suchego chleba

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik, zdrówka szybkiego dla Madzi i wytrwałości dla Ciebie <3

Paolala, dobrze, że byłaś u tego konowała z odpowiednim nastawieniem. Po co tacy ludzie w ogóle idą na medycynę? Ostrego dyżuru się naoglądali czy co? :/

Ed: Odrobina, fajne pęcherzyki, niech fajne jajka z nich będą i bliźniaki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 19:49

odrobinacheci lubi tę wiadomość

preg.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Ja bardzo chętnie,a łe wasze okolice są mi tak bardzo nie po drodze :(
    To nie dobrze :-(

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spalam 13 godzin. I jeszcze do pracy zaspalam: -)

Blondik u nas szkarlatyna panuje. Strasznie dużo dzieci zlapalo

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co z dzisiejszą impreza?

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuu, kupiłaś mikser? Bo spontanicznie mam ochotę dziś kupić a nie wiem jaki. Mąż ma jutro urodziny, chcę się wymigać od wyjścia do kumpla i upiec coś w stylu tortu :) a blenderem nie ogarnę...

preg.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, w końcu nie kupiłam jeszcze. Dobrze, że przypomniałaś, muszę kupić, chcę zrobić tort z fasoli na rocznicę ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcę to ciasto ze szpinakiem zrobić :) a masz już jakieś typy?

preg.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, takie wściekle zielone? Też chcę tego spróbować, tylko jeszcze nie wiem, jak się robi :)
    Ja na razie kombinuję kakaowe "blaty" z fasoli, krem z czegoś, może z mascarpone i truskawki :)

Typów nie mam :/ Kiedyś szukałam i wymiękłam, bo było za dużo. Wiem, że mama (i babcia chyba też) ma wieloletni już mikser z zelmera i ciągle nic mu nie jest. Z kolei w internetach piszą, że aktualna jakość zelmera to już nie to, co kiedyś. Więc nie wiem, nie wiem... Interesowały mnie takie na stojaku z miską obrotową, ale nie wiem, gdzie bym to trzymała (mała kuchnia, za dużo sprzętów ;)), więc może lepszy byłby taki najprostszy. Zaraz poszukam, tylko kupię moskitiery ;)
    Mąż dzisiaj poszedł do sklepu po moskitierę, to mu powiedzieli, że musi mieć dokładny wymiar okna, a oni to robią wtedy na wymiar, w ramce plastikowej, od 90 zł za sztukę i czeka się dwa tygodnie. A niech sami sobie montują takie cuda :/ Kupię na allegro po 5,50 za sztukę zwykłe poliestrowe na rzep i jeszcze będa szybciej ;)

kattalinna lubi tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na rzep to nawet mojego kota zatrzymuja. ;) dzieki temu moge okna otwierac na osciez.

Ja mam mixer zelmera i rzeczywiscie nie jest to to co 10 lat temu czy więcej (moja mama ma taki) to i tak nie najgorzej. My mamy ten najtanszy model to juz ma z 5 lat i dopiero teraz zaczyna sie jakby rozklejac i na turbo rzezi

• Maczek Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja mam na rzep to nawet mojego kota zatrzymuja. ;) dzieki temu moge okna otwierac na osciez.

Ja mam mixer zelmera i rzeczywiscie nie jest to to co 10 lat temu czy więcej (moja mama ma taki) to i tak nie najgorzej. My mamy ten najtanszy model to juz ma z 5 lat i dopiero teraz zaczyna sie jakby rozklejac i na turbo rzezi

5 lat jak na współczesne sprzęty to dobry wynik :)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to polecam ;D

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja moskitiera też zatrzymuje kota :) specjaliści by nas zjechali, ale co tam ;)

Ja jeśli teraz kupię to taki zwykły bez miski itp. Bo ciągle chcę kupić robota i chyba w końcu zrobię to na rocznicę ;)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez to nie mam adoptowanego kota. Bo mieszkanie wynajete i bez siatki ;] ale mojego kota na 6 pietrze zatrzymuje. Jak wariuje to zamykam okno ale na spokojnie to jak sie o nia oprze to nawet nic nie popusci.

• Maczek Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na alledrogo jest dużo tanich mikserków, których marki nawet coś mi mówią - jest Russel Hobbs, Amica, Zanussi, Eldom, Esperanza. Do Zelmerów tez pewnie zaraz dojadę. Jeszcze nie wiem, który z nich dopadnę ;)

EDIT: Ten wygląda fajnie: http://allegro.pl/mikser-reczny-russell-hobbs-18960-380w-5-predkosci-i6248695634.html
    Tylko sprowadzany, z przejściówką.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 13:50

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam russell hobbsa i nie polecam...

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
‹‹ 2130 2131 2132 2133 2134 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ