Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
haha Maczku tak pomierzył i oczywiście ze wartosci za małe jak na ten tydzien, chociaz jak dla niego pomiary idealne:P ale na szczescie troche sie na tym znam wiec wiedzialam ze gów... warte to usg, ale wkurzyl mnie na maksa tez najbardziej tym ze wiem ze sporo kobiet prowadzi u niego ciąże i prowadzi je taki lekarz z zerowymi kompetencjami ehh...
Ktosiowa no tak szybko czytalam zalegle strony i pomylily mi sie osoby;) na Skawinskiej osobiscie nie bylam, ale moja lekarka pierwszego kontaktu mowila ze dobra tam immunologia jest, nie wiem jak z terminami, ja do genetyka ktory mi zrobil wszystkei badania w kierunku krzepliwosci na nfz chodze do szpitala Jana Pawla, terminy sa krotkie a gosciu robi wszystkie badania potrzebne;) wiec troche kasy do zaoszczedzenia jest;)ktosiowa lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
Paolala wrote:haha Maczku tak pomierzył i oczywiście ze wartosci za małe jak na ten tydzien, chociaz jak dla niego pomiary idealne:P ale na szczescie troche sie na tym znam wiec wiedzialam ze gów... warte to usg, ale wkurzyl mnie na maksa tez najbardziej tym ze wiem ze sporo kobiet prowadzi u niego ciąże i prowadzi je taki lekarz z zerowymi kompetencjami ehh...
No tak właśnie pomyślałam, że przecież jest sporo kobiet prowadzących ciążę na NFZ i pewnie do niego też niestety chodzą takowe.
-
Mi gin też w 10 tyg robił przez brzuch usg
Madzia wygląda jak kupka nieszczęścia. Tuli się zali z rozpaczy rozkłada i składa rączki jakby się modlila. O rany nie umiem na to patrzeć. Jutro robię jej badania krwi moczu i lekarz w południe. Ile można czekać, aż samo przejdzie.
Uwaga, trochę zjadła. ..suchego chleba -
Blondik, zdrówka szybkiego dla Madzi i wytrwałości dla Ciebie
Paolala, dobrze, że byłaś u tego konowała z odpowiednim nastawieniem. Po co tacy ludzie w ogóle idą na medycynę? Ostrego dyżuru się naoglądali czy co?
Ed: Odrobina, fajne pęcherzyki, niech fajne jajka z nich będą i bliźniakiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 19:49
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O, takie wściekle zielone? Też chcę tego spróbować, tylko jeszcze nie wiem, jak się robi
Ja na razie kombinuję kakaowe "blaty" z fasoli, krem z czegoś, może z mascarpone i truskawki
Typów nie mam Kiedyś szukałam i wymiękłam, bo było za dużo. Wiem, że mama (i babcia chyba też) ma wieloletni już mikser z zelmera i ciągle nic mu nie jest. Z kolei w internetach piszą, że aktualna jakość zelmera to już nie to, co kiedyś. Więc nie wiem, nie wiem... Interesowały mnie takie na stojaku z miską obrotową, ale nie wiem, gdzie bym to trzymała (mała kuchnia, za dużo sprzętów ), więc może lepszy byłby taki najprostszy. Zaraz poszukam, tylko kupię moskitiery
Mąż dzisiaj poszedł do sklepu po moskitierę, to mu powiedzieli, że musi mieć dokładny wymiar okna, a oni to robią wtedy na wymiar, w ramce plastikowej, od 90 zł za sztukę i czeka się dwa tygodnie. A niech sami sobie montują takie cuda Kupię na allegro po 5,50 za sztukę zwykłe poliestrowe na rzep i jeszcze będa szybciejkattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam na rzep to nawet mojego kota zatrzymuja. dzieki temu moge okna otwierac na osciez.
Ja mam mixer zelmera i rzeczywiscie nie jest to to co 10 lat temu czy więcej (moja mama ma taki) to i tak nie najgorzej. My mamy ten najtanszy model to juz ma z 5 lat i dopiero teraz zaczyna sie jakby rozklejac i na turbo rzezi -
ciri22 wrote:Ja mam na rzep to nawet mojego kota zatrzymuja. dzieki temu moge okna otwierac na osciez.
Ja mam mixer zelmera i rzeczywiscie nie jest to to co 10 lat temu czy więcej (moja mama ma taki) to i tak nie najgorzej. My mamy ten najtanszy model to juz ma z 5 lat i dopiero teraz zaczyna sie jakby rozklejac i na turbo rzezi
5 lat jak na współczesne sprzęty to dobry wynik
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na alledrogo jest dużo tanich mikserków, których marki nawet coś mi mówią - jest Russel Hobbs, Amica, Zanussi, Eldom, Esperanza. Do Zelmerów tez pewnie zaraz dojadę. Jeszcze nie wiem, który z nich dopadnę
EDIT: Ten wygląda fajnie: http://allegro.pl/mikser-reczny-russell-hobbs-18960-380w-5-predkosci-i6248695634.html
Tylko sprowadzany, z przejściówką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 13:50