Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurde. Cytrynka wspolczuje.
Zaraz wpadnie z kawa
Edit. Mamy dziś gości. Lubię ich bardzo ale mam takiego lenia ze nawet mi sie sprzątać nie chce. Stelaz pojechał na zakupy bo sie parę dni temu dowiedział ze jutro jedzie w delegacje do Anglii. A po powrocie od razu na urlop.
Cytrynka. Kawę pije z myślą o TobieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 10:05
-
Przed chwilą się dowiedziałam, że koleżanki z pracy mąż nie żyje... Za dwa miesiące mieli mieć drugą rocznicę ślubu, ona zaczęła się leczyć bo wyszło jej hashi, chcieli starać się o dziecko. Nie wiem ile miał lat, ona ma 28. Życie jest ulotne i takie zaskakujące
-
nick nieaktualny
-
Wiedzmy krotko tu byłam, dziekuje za Wasze slowa wsparcia itd , ale znikam, najchętniej zniknęłabym z tego świata, wczoraj się dowiedziałam na wizycie u swojego gina że serce mojego dziecka przestało bić, nie wiem co się stało bo wszystko szło idealnie, piękna beta, na każdym usg idealnie, wymiary idealne, ale serce już nie bije... nie jestem tak silną osobą jak myślałam, jak na ten rok to za dużo dla mnie drugie poronienie, śmierć mojego Taty i wiele wiele innych rzeczy które mnie pokonały, a ja już totalnie nie mam siły na jakąkolwiek dalszą walke...
wszystkiego dobrego Wiedźmy!Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
Paolala przykro mi,a co do poronień,ja juz 3 miałam i to a ostatnie to z miesiąca na miesiąc-bardzo wczesne ale jednak,przykro mi jest ale zawziełam sie jeszcze bardziej czy raczej wkurzyłam sie i bede zachodzić co miesiąc póki mi sie nie uda donosić plus zaczynam badania szczegółowe
Juz sama nie wiem czy lepsze mieć problemy z zaplodnieniem wogóle czy zapładniać sie ale niedonaszać....choć na poczatku nie zapladnialam sie ale jak zaskoczylo to łatwo mi teraz te3razy wskoczylo....
Nie poddawaj sie życie jest wredne,i nie wolno sie mu poddać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paolala tule mocno. Tak mi przykro.
Katt o mamuniu. Jak mi zal tej dziewczyny. Mialo byc dziecko. A jest pogrzeb.
Zycie jest mocno niesprawiedliwe. Wiem to po sobie. Najbardziej dostaja po dupie Ci ktorzy najmniej zasluzyli.
Marta a Ty jak tam sie trzymasz? Bylas w tym labie? -
nick nieaktualnyNie nie byłam. Zostawiłam w labie w tym miesiącu na sama betę kasę, za którą mogłabym mic tyle fajnych rzeczy, a mam same niefajne... 400zl blisko jak podliczylam chabety i proga. W środę mam zrobić bo lekarz kazał mic wynik przed wizyta. Przeciez nagle nie zacznie rosnąć. Mam nadzieje ze zacznie spadać.
Jestem zdruzgotana Paolalą, nie potrafię tego wszystkiego zrozumieć, okropnie mną to wstrząsnęło. Miałyśmy mieć obie w styczniu dzieci a wychodzi na to, że skończymy w czerwcu na zabiegach. Mam dość tej niesprawiedliwości. -
nick nieaktualny