Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Kurde kostium kąpielowy! I to taki zeby dupa dobrze wyglądała....
Jadę na lotnisko.pozniej moze sie uda na zakupy. Mam w cholere roboty w tym tyg a nie mam butów ani torebki na wesele. I na urlop tez kilku rzeczy nie mam.
Trudno.
-
nick nieaktualnySukienki mam stare. Ten pin up
Na patyka juz nasikalam. Zwei kreskę
Jutro idę na bete.
Staram sie nie nakręcać bo za dużo ostatnio bólu strat u dziewczyna. Moze uda sie nie nakręcać totalnie. I chyba zrobię bete tylko raz.ostatnio było z beta wszystko ok i i tak nie wyszło.ktosiowa lubi tę wiadomość
-
saxatilia wrote:Sukienki mam stare. Ten pin up
Na patyka juz nasikalam. Zwei kreskę
Jutro idę na bete.
Staram sie nie nakręcać bo za dużo ostatnio bólu strat u dziewczyna. Moze uda sie nie nakręcać totalnie. I chyba zrobię bete tylko raz.ostatnio było z beta wszystko ok i i tak nie wyszło.
Pokaż fotę patyka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Saxa miałam gorszego bladziocha a beta byla 66
Trzymam kciuki
ojejku wrote:dość solidny ja bym standardowo na fecelle sikała i byłby wyraźnyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 18:36
-
nick nieaktualny
-
A tam z cichacza :p ja tą kreske rano widziałam :p
Edek: Saxa jako ze od poczatku tego cyklu mówiłam Ci że zaciążysz to chce być pierwszą wiedźmą, którą odwiedzisz na cionrzowym L4Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 18:54
-
E tam z cichacza, przecież mówiła, że robi dziedzica i jak powiedziała tak zrobiła słowna ta nasza Saxa nie to co my, gadamy, gadamy i nie robimy
Saxa, melduj jutro betę expresem
Tymczasem we Francji... Ale co tam, mecz srecz, przynajmniej paznokcie zrobiłam. Gdyby ruskie grali to bym powiedziała, że im kibicuję, a tak wyszło, że w połowie naszym bo białego nie mam -
nick nieaktualny