Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie ma jak czekać na śniadanie w wolną niedzielę o 5:40 po moim budziku na mierzenie mieliśmy tak ekspresowe budzenie przez kota, że oboje w moment na nogach a po kilku minutach Katalinka już głodna to pan mąż poszedł po kuchni
Przy okazji ogłoszenie parafialne odudostępniłam mój wykres. To jest ten moment cyklu, gdy wszystko wygląda cudownie co powoduje ogólny zachwyt i nakrętki publiczności. A ja wiem doskonale, że to ściema jak zawsze. Także proszę o wyrozumiałość kochane Wiedźmy, gdyby któraś z Was chciała zerknąć a nie mogła. Dobra wiedźma wykresu do wróżby nie potrzebuje
Miłego dnia! Ja już czuję zbliżające się jedzenie
Edit: Ej, nie śpijcie już szukam fajnej małej i niedrogiej walizki na czterech kółkach z długą rączką. Nie wszyscy podają długość ostatniej przez co mam problem co wybrać... Pomożecie? oczywiście najbardziej podobają mi się takie za 5 stów i więcej ale to nie wchodzi w rachubęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 08:42
-
Nie spie. Sniadanie robie. Dzien dobry.
Potem mialam ochote na poranna "kawe" z szarlotka. Ale chyba nie zdaze ;(
Edek.zdazylam Dla kazdej kawalek. Zapraszam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f68e70a7a91.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 09:26
kattalinna, Blondik lubią tę wiadomość
-
marzusiax wrote:Da się spłodzić dziedzica nie dotykając stelaża? Wojna na pulpicie, a Alexis czycha za rogiem
Niepokalane poczęcie już kiedyś rzekomo miało miejsce, więc próbuj. Ewentualnie proponuję pytongowanie na zgodęsaxatilia, marzusiax, Blondik lubią tę wiadomość
-
U Nas już nie taki poranek. Zjedliśmy jajecznicę - Stelaż robił - i jedziemy właśnie na basen Później Silesia i lecim na miotle po kostium kąpielowy.
Next sprzątanie, bo dzisiaj do Naszego m4 schodzi się ekipa na mecz. Na chwilę obecną 11 dorosłych i 4 dzieciojejku, Blondik lubią tę wiadomość
-
Paolala.. Tak mi przykro...
Miłej niedzieli wiedzmy! :* dzis u mnie jest "inwazja foodtrackow" wiec dzis obiad w terenie -
nick nieaktualnyo, 25tc się zaczłą, kiedy to minęło Ala?
Mi tragedia Paolali spać po nocach nie daje, nie mogę sobie poradzić z tym wszystkim, to już tak daleko było. Nie potrafię nawet sobie wyobrazić co ona musi czuć. mam nadzieję, ze znajdzie siły do dalszej walki, pewnie musi minąć sporo czasu -
Nie mam pojęcia kiedy, czas mi przez palce przecieka!
Paolala jest silną babką! Upłynie jakiś czas i stanie na nogi, jeszcze silniejsza! -
nick nieaktualny
-
Kupić fajny kostium kąpielowy graniczy z cudem. Ale dobra...w końcu znalazłam taki ok, nie żeby cacy. Po prostu ok.
Kolejka do kasy na 30 min stania. myślę sobie. No ludzi pojebało. Kurde tylko przeszłam wszystko a tylko tu ten kostium jest. Stoję i stoję. Stoję dalej. Dobra jestem blisko. Zerkam. Fajna torebka, ale Kurde 70zl. Za 70 zł już nie taka fajna. Nagle słyszę laska się pyta babki czy ma kod promocyjny. Hmm myślę sobie. Coś jest na rzeczy. Wchodzę w Blixa. Dzisiaj -40% na wszystko! Nołfakinłrj! Biorę szybko torebkę, bo przecież za kostium zapłacę mniej.
W efekcie kostium miał kosztować 99.98 zł, a za kostium i torebkę dałam 96.78ojejku, odrobinacheci, Maczek, kattalinna, saxatilia, WiedźmaMaKota, pepsunieczka, aleala, marzusiax, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Kupić fajny kostium kąpielowy graniczy z cudem. Ale dobra...w końcu znalazłam taki ok, nie żeby cacy. Po prostu ok.
Kolejka do kasy na 30 min stania. myślę sobie. No ludzi pojebało. Kurde tylko przeszłam wszystko a tylko tu ten kostium jest. Stoję i stoję. Stoję dalej. Dobra jestem blisko. Zerkam. Fajna torebka, ale Kurde 70zl. Za 70 zł już nie taka fajna. Nagle słyszę laska się pyta babki czy ma kod promocyjny. Hmm myślę sobie. Coś jest na rzeczy. Wchodzę w Blixa. Dzisiaj -40% na wszystko! Nołfakinłrj! Biorę szybko torebkę, bo przecież za kostium zapłacę mniej.
W efekcie kostium miał kosztować 99.98 zł, a za kostium i torebkę dałam 96.78
Tak jest weekend rabatów. Ja wczoraj kupiłam spodnie i 2 bluzki zamiast 130 dałam coś ponad 70.
Chciałam też kupić strój, ale nie było już majtek z wysokim stanem. Więc mam upatrzony w calzedoni ale 200 zł więc dopiero w lipcu sobie sprawie. Bo mam jeszcze wydatki w tym miesiącu jak wesele koleżanki. Choć w lipcu też idę na wesele kuzyna, ale odejdzie mi rata za studia -
Katarzyna87 wrote:Kupić fajny kostium kąpielowy graniczy z cudem. Ale dobra...w końcu znalazłam taki ok, nie żeby cacy. Po prostu ok.
W efekcie kostium miał kosztować 99.98 zł, a za kostium i torebkę dałam 96.78
Kacha, pokaż kostium -
nick nieaktualny