Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Toć to oczywiste, że w matke sie Gocha wdała i bedzie mieć wiecej siniaków i kolegów niż spódnic w szafie
ciri22, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStelaz ucieszyl sie bardzo. Aż sie rozplakal. Stwierdził ze ten siedzi Mila-melania i on juz kocha
Trochę go stopuje no wiecie jak moze być ale ...
Jutro rano na bete
Ala oczywiście pierwsza jestem u Ciebie!
Co do alkoholu absolutnie ani lyka. Powiem ze jestem na antybiotykavh nikt sie nie czepia wtedy.
W pracy powiem pourlopie a innym po 3 miesiącu.aleala, ktosiowa, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:A brać dupka czy nie?
-
saxatilia wrote:Sukienki mam stare. Ten pin up
Na patyka juz nasikalam. Zwei kreskę
Jutro idę na bete.
Staram sie nie nakręcać bo za dużo ostatnio bólu strat u dziewczyna. Moze uda sie nie nakręcać totalnie. I chyba zrobię bete tylko raz.ostatnio było z beta wszystko ok i i tak nie wyszło.
-
Chciałam ubrać szpilki do łóżka i troche "poświntuszyć" naszczęście w pore spojżałam w lustro i zobaczyłam , że z brzuszkiem wcale nie wygląda to sexownie. Zdjełam szpilki i zaliczyłam szybki numerek w duzym pokoju lubie to
saxatilia, ciri22, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Stelaz ucieszyl sie bardzo. Aż sie rozplakal. Stwierdził ze ten siedzi Mila-melania i on juz kocha
Trochę go stopuje no wiecie jak moze być ale ...
Jutro rano na bete
Ala oczywiście pierwsza jestem u Ciebie!
Co do alkoholu absolutnie ani lyka. Powiem ze jestem na antybiotykavh nikt sie nie czepia wtedy.
W pracy powiem pourlopie a innym po 3 miesiącu. -
nick nieaktualny
-
Na razie to wsadź luz w dupe i wyslij byłemy smsa że ma coś słabą armie marines, bo w pierwszym cyklu starań załapałaś!
Cytrynka_, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny