Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pepsa tak bardzo mi przykro. Wiem co czujesz. Mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć siły do dalszego działania, jestem tego pewna. Sciskam Cię bardzo.
Marta a co u Ciebie?
Saxa, trzymam kciuki obstawiam bete 66.6 :*
Dziewczyny tak bardzo się martwię o Hanke ponieważ jak wiecie od jakiegoś czasu walczymy z jęczmiem... no i ten, który wyszedł teraz nie chce sam pęknąć przepraszam jeśli smece ale trafia mnie już. Właśnie wyczytalam, że jak to samo nie pęknie to lekarz będzie musiał nacinaćRobimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ona brała antybiotyk.zlota nie posiadamy jajkiem spróbuje, bo właśnie o tym przeczytałam. Rumianek już nie daje rady:/
Edek: mamy masc z antybiotykiem i jej smaruje.
A tak wyglada
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa16ed5d27d7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 14:15
Robimy drugiego Dziedzica
-
saxatilia wrote:Beta 21,1
Mała coś
Wiedzma, łap sie każdego sposobu -
nick nieaktualnyWiedźmaMaKota wrote:Ona brała antybiotyk.zlota nie posiadamy jajkiem spróbuje, bo właśnie o tym przeczytałam. Rumianek już nie daje rady:/
Ale to chyba nie dopasowali antybiotyk skoro dalej się z tym boryka. ;/ szkoda dzieciaczka..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 14:16
-
Saxa, luz w dupce poprosze sobie zapodac.
Idę ugotować.
Za miesiąc dopiero pójdę do normalnego lekarza bo tutaj to rzeczywiście konowaly...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 14:20
saxatilia lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Wiedzma idz do lekarza i nie wychodz bez jakichs dodatkowych badan. I moze do okulisty poszukaj. Toc to od oka specjalista.
Edek. Saxa wazne ze jest na plusie. Pamiętaj ze jestes jeszcze przed terminem Ridza. Bedziesz badac przyrosty czy czekasz na rozwoj wydarzen?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 14:39
-
nick nieaktualny
-
Nie przyjdzie :p
Jak nie chcesz upuszczac krwi, to obserwój ciemniejące krechy na patolach i rosnący brzuch ale ta opcja moze zając troche czasu :p -
nick nieaktualny