Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Impra- jestesmy i trzymamy za Ciebie kciuki! Wiesz gdzie nas szukać!
Marta- skoro beta spada to moze przed srodą zaczniesz się sama oczyszczac bez szpitala. I choćby nie wiem jak źle Ci było pamiętaj że cała gra jest warta nie jednej świeczki! No bo wiesz... Za 15 lat gówniarz Ci powie, że jest dorosły a Ty nic nie rozumiesz! Zdrowa ciąża na choryzoncie!Impresja lubi tę wiadomość
-
Hehe...Marto no jak dostałam wytyczne od ciebie koniecznie musze sie dostosować,musze zrobić zakupy apteczne i bede żarła a "nóż,widelec"sie coś zadzieje.
Jest tez progres,wynalazłam tu polskiego gina i sie wybieram takze ja wznawiam poczynania a ty Martuś ogarnij sie bo ja czekam...♡ojejku, kattalinna lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a jak Wy sie potem tym wozkiem podzielicie jak juz zajdziecie? Bedziecie dziedzicow co drugi dzien na spacer wyprowadzac raz jedna raz druga.
Edek. LiterkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 23:30
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zwierzęta pokazują Ci jak należy być w ciąży
Miłego dnia wiedźmy!WiedźmaMaKota, saxatilia, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Ojejku Dziękuje za życzenia Tobie również kochana wszystkiego Najlepszego przede wszystkim siły i wytrwałości zdrówka i spełnienia tego najskrytszego marzenia
ojejku lubi tę wiadomość
-
Ania widzę że Twoja beta pięknie rośnie!
Wiedźmy macie jakiś kontakt z Morwą, Baronową, z Laudą i Zwei? Co u nich?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Pięknie rosnie ale wczoraj zrobiłam głupote poszłam do gina na NFZ zeby czobaczyc czy widac cos choc czy jest w dobrym miejscu sprzet stary ..z 2004 i oczywiscie usłyszałam ze póki co nic nie ma jes tylko endometrium uwypuklone .. i na urodziny zafundowałam sobie stres .. czy dobrze się umiejscowił..głupia ja
-
Głupia Ty ;p potwierdzam ;*
Do gina na nfz to mozesz isc za kilka tygodni po skierowanie na badania krwi ;p coby majątku w labie nie zostawićAnia_84 lubi tę wiadomość
-
aleala wrote:Głupia Ty ;p potwierdzam ;*
Do gina na nfz to mozesz isc za kilka tygodni po skierowanie na badania krwi ;p coby majątku w labie nie zostawić
ehh wiem .. zgąbczenie mózgu ciążowe mnie chyba dopadłoojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Ja juz bety chyba nie badam. chyba ze mnie popieprzy jutro
Cycuszki zaczęły bolec: -) -
nick nieaktualny
-
Ania mózg gąbczeje z każdym tygodniem bardziej:P ja już nie mam mozgu wcale, tylko sznurek co trzyma oczy, żeby nie wypadły :P Lekarz mnie uspokaja, że po połogu wrócę do normy :D
Saxa Ciebie też to czeka:P