Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:7-8 tydzien to bedzie juz serducho
Wytrzymasz tyle?
Dzien dobry.
Witam sie z kacem? Nieee. Wroc. Mnie chyba jeszcze trzyma. A jestem juz w pracy. I nie ma mnie kto zastapic.
Jak jest ciaza to nikt mi jej nie ukradnie. Jak mam poronic to usg nic nie da.
A jak pozamaciczna to nie będzie za późno?
Jakiś luz w kupie na razie mam chyba -
Też byłam na pierwszej wizycie tak, żeby już było serducho.
Tak szybko? Mi mózg gąbczeje dopiero teraz. Tzn. mam czasem problem się logicznie wysłowić i głównie to.
Morwa, Lauda i Zwei mają się dobrze. Z Baronowa nie mam kontaktu.aleala, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Saxa, nie rób, bo nic nie znajdziesz i będziesz sie martwić!!
poczekaj po urlopie pojdziesz
-
Saxa nie rób nawet nie rób mej głupoty
ja w dniu USG mialam 4tydz+4 dzień a Ty jesteś chyba 5 dni później -
Wiedżmy, dzwoniłam do gina, bo mam zielone bagno (?!) i kazał mi kupic se jakieś globulki z kwasem mlekowym, możecie coś polecić?
-
nick nieaktualny
-
Maczek wrote:Lactovaginal jest spoko.
Ale zawsze je polecajaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 12:43
-
Babeczka w aptece dała mi provag doustnie. Jej podobno dwie ciąże pomagał z infekcjami. W czwartek gin zobaczymy co mi powie
-
Dobrze że nie siedzimy w jednym pomieszczeniu bo utonełybyśmy w jakupach strachu;)
-
nick nieaktualny
-
Maczek wrote:O, to ciekawe, czemu. Któryś składnik pomocniczy Cię musi drażnić.
Tylko ten hialu protect to nie probiotyk. Ma kwas mlekowy i hialuronowy, ale bakterii nie zawiera
cod o lacto nie wiem co mnie uczula ale po perwszych dwoch globlkach masakra po prostu zadrapałabym sie tam na amen dwa razy probowała za każdym razem to samo
juz nawet rozważałam ten doustny ale w aptece mi powiadziala zę globulki szybciej działaja .. no to tak zrobilam . -
Nie bylo az tak zle... Dostalam skierowanie do chirurga szczekowego ;( Gocha całe wapno wzieła z moich ósemek. Dwie do rwania