Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Saxa ja Cię kocham! Nawet z pierdami (tablet uparcie twierdzi, że z piętrami)
Melduję, że mamy nową masc, a po masażu jajkiem jęczmień postanowił pęknąć
No i dziś zrobilam Hance zdjęcie do paszportu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7f912951faa.jpgCytrynka_, ciri22, kattalinna, saxatilia, aleala, Blondik, pepsunieczka, marzusiax lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry wiedźmy!
Ja juz od 6 na nogach, porobiłam wszystko w domu i jade do babci czeka mnie cały dzień pod hasłem zjedz jeszcze
Miłego;*ciri22, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Saxa ja Cię kocham! Nawet z pierdami (tablet uparcie twierdzi, że z piętrami)
Melduję, że mamy nową masc, a po masażu jajkiem jęczmień postanowił pęknąć
No i dziś zrobilam Hance zdjęcie do paszportu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7f912951faa.jpgWiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWlasnie tez chciałam to powiedziec;) w ogole uwielbiam dzieciaki niemowlaczki po ktorych od razu widać plec a po Hani zawsze bylo wpaść ze to wspaniała dziewczynka
Edit; Wiedźma zapytaj w pl czy Hania doustnie nie powinna wziac antybiotyku bo to az niemozliwe zeby tak jej to nawracalo cos musi w jej organizmie siedzieć ;/
Ala teraz jak jestem daleko od babciu (ab raczej ona ode mnie bo moja babcia to maly podroznik ;p) to brakuje mi takich dni choc moja babcia raczej z tych co zawsze mówiła: nie chcesz? Nie jedzWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 10:29
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Ciri no co Ty? Poważnie? Ostatnio Diabeł dodał zdjęcie z Hanką i w komentarzach jeden znajomy napisał "śliczny, cały tata" za to inny znajomy pisze coś o urodzie Hani, po czym kazał pozdrowić M. (tu pada imię Diabła byłej) nosz co on ma za znajomych się pytam?
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuu bo moja babcia to wiesz mloda kobitka (67lat) i ona na emeryturze (a nawet troche przed nia) caly czas gdzies na wyjazdach a to Indie a to morze nasze polskie a to gdzies (co ona będzie w domu siedzieć i przymulac:p)
Wiedzma dziwnych znajomychma Twoj Diabel:/ ale dla mnie Hania to widac ze wiedzma a nie wiedzmin a mam wielu znajomych gdzie musze się upewnic czy to chlopak czy baba za nim dodam komentarz odnoszacy się do ich dziecka ;p -
Ciri. Jak nie jestes pewna plci pisz ze pieknie/slodkie/cudowne dziecko/malenstwo.
Wiedzma a co ma Diabel za znajomych jak oni nie wiedza z kim on jest? O masakra...
Edek. Co do babci. Ciri super ze ma energie i checi na takie rzeczy.
Jak pomysle o mojej babci w jej wieku to widze babcie w lesie. Z siekiera. Szykujaca drzewo na zime z dziadkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 12:11
-
nick nieaktualny
-
A moja ogląda Trudne sprawy i seriale. Karmi wszystkich, którzy wpadną jej w ręce. Ale od zeszłego roku ma misję - ojciec jej kupił kury. Więc latają po podwórku i przynajmniej babcia ma na co dzień kogo dokarmić, a do tego trochę ruchu zażyje. No i misja jest poważna - tak na te kury chucha i dmucha, że znoszą ogromne ilości pysznych, zupełnie ekologicznych jaj, które potem są dystrybuowane po rodzinie Nie pamiętam, kiedy ostatnio kupowałam jajka w sklepie Tym bardziej odkąd jestem w ciąży, to dostaję takie ilości wiejskich jajek, że muszę trochę hamować zapędy obdarowywania nas, bo nie przejemy
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny