Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaolala
terapia może być dobrym pomysłem, jeśli tylko oboje chcecie.
zbadałam ta bete. nie krwawię ale plamię. jutro planowy ridz wiec moze mnie straszy
dla rozlużnienia obstawiamy chabetę, wygranej wysyłam litr wódki, testy ciążowe albo siebie w prezencie. dziś bez bąków śmierdzących
ale jem danio z zielonym jabłkiem więc to tylko kwestia czasu -
Mam kiepskie popoludnie..
Wy tu po szpitalach i zabiegach,cholera jasna,wrrr.
Kumpela ma krwiaka i nie ma tetna,zalamka.
Kredyt na dom dostaniemy ale trzeba wplacic zaliczke,nie mamy tyle w tej chwili i chata chyba pojdzie kolo nosa,wrrr.
Mama wymienila rolete na zaluzie/mial byc zmieniony tyklko mechanizm/ w drzwiach balkonowych teraz jest misz-masz,wyglada ,znaczy nie wyglada.
Mam dola,wk....ce to wszystko.
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
Marta przykro mi. Przytulam mocno. Wierze ze niedlugo wam sie uda. Znajdziecie problem dlaczego dziedzic nie chce siedziec jak nalezy i sie uda.
Paolala terpia moze pomoc. Jesli oboje jej chcecie. Albo Was tam naprostuja i sie wszystko pouklada albo patrzac na zwiazek z boku zobaczycie ze jednak nic z tego i sie pokojowo rozejdziecie. Zycze tego pierwszego.
Co do zabiegu. Tule mocno.
Saxa piwo? No wiesz Ty co... Wino jakies bys znalazla...
Bete chcialam obstawic jak ostatnio 69... Ale wiedzma mnie uprzedzila wiec rezygnuje.
-
nick nieaktualny
-
Marta, Palala, trzymajcie się dziewczyny
Zuu, fajny ten zamek, kiedyś sama o nim myślałam. Ale po doświadczeniu z dwoma formami silikonowymi, z których zawartość tylko na początku fajnie wyskakuje, teraz bym się nie zdecydowała. Chyba, że nie umiem z tego korzystać... -
kattalinna wrote:Marta, Palala, trzymajcie się dziewczyny
Zuu, fajny ten zamek, kiedyś sama o nim myślałam. Ale po doświadczeniu z dwoma formami silikonowymi, z których zawartość tylko na początku fajnie wyskakuje, teraz bym się nie zdecydowała. Chyba, że nie umiem z tego korzystać...
Ja mam już kilka lat foremkę silikonową do muffinek. Ciągle daje radę, mimo że moje młodsze siostry nieco ją przyjarały w piekarniku gazowym. Mam też silikonowe keksówki na chleb i okrągłą formę na tartę. Wszystkie są ok, nie muszę ich niczym natłuszczać, ani wykładać papierem i co najważniejsze nic mi nie przywiera, mimo że nie cackam się z tym silikonem i myje się w zmywarce z całą resztą garów.
Więc może to zależy od tego, co się piecze, a może od jakości konkretnego silikonu. Bo też różne miałam w rękach w sklepach - grubsze, cieńsze... Zamek ciężko mi odpuścić
-
Ja mysle ze zamek ciezko bedzie kremem przelozyc. Bo przekroic to moze i owszem sie uda. Ale stracisz na szczegolach. Ktore tutaj sa kluczowe. Jak dla mnie.
Do tego przy przenoszeniu warstw po przekrojenium mozna ladne kuku zrobic i potem ciezko bedzie naprawic. -
nick nieaktualny
-
162
Ojejku, paolala bardzo mi przykro. Może nie wypada, ale powiem. ..skoro badasz kariotyp maleństwa możesz się starać o akt zgonu, pochować maleństwo. Przysługuje ci tez urlop macierzyński 8 tyg chyba.
Mi to pomogło.
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 19:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny