Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciukasy za dobre zakonczenie,kibicuje jej ogromnie...
Bedzie co ma byc,wierze ze pisane jej szczescie, w końcu.
Ps.pierwsze dziecko jest z ex...
edit literkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 21:36
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
A ja mam takie teraz
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0dca3879635b.jpg
Edek: na zdjęciu nie widać jakie są piękneWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 21:38
saxatilia, ciri22, Blondik, odrobinacheci, aleala lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak dla mnie to ona cała fajna ale ja mam skrzywienie na rozszerzane doły żeby biodra chować długość dla mnie też świetna, choć na mnie ta pewnie byłaby w połowie uda
Ed: Najlepsze życzenia Wiedźma niech Ci pytong zawsze tak pięknie się prezentuje jak ten na torcie
Mój małż jutro się starzejeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 22:12
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Wiedźma! Najlepszego zawsze sprawnego i chętnego pytonga, wspierającego stelaża, zdrowia dla Hani, drugiego i kolejnego wiedźmiątka i czego sobie życzysz
A pazurki piękneWiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Dziękuję laski :*
Saxa sukienka piękna ale wg mnie za krótka, taka długość przy takim rozkloszowaniu robi kuku każdej figurze. Chociaż po cichu muszę przyznać, że Twoja jestem zachwycona.
Możecie mi na urodziny figury Saxy nie pogardze
A tak szczerze to wasze życzenia piękne! Dziękuję :*pepsunieczka lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
Wiedźma wszystkiego najlepszego:)
Byłam dzisiaj na pikniku rodzinnym od męża z pracy. W ramach atrakcji można sobie było zmierzyć glukoze. Poszlam.
Po zdjedzeniu: połowy kiełbasy z grilla, pączki frytek, dwóch kawałkach ciasta i 4 herbatach z cukrem miałam....97!WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Wiedźma wszystkiego najlepszego:)
Byłam dzisiaj na pikniku rodzinnym od męża z pracy. W ramach atrakcji można sobie było zmierzyć glukoze. Poszlam.
Po zdjedzeniu: połowy kiełbasy z grilla, pączki frytek, dwóch kawałkach ciasta i 4 herbatach z cukrem miałam....97!
Ile fajnego żarcia z ciekawosci - po jakim czasie od jedzenia mierzylas?
-
WiedźmaMaKota wrote:Dzięki :*
Cytryna gdzie znalazlas taki kubek?? Pożądam!!!!
W googlach
Wlaczylam iple. I tam w popularnych wyskoczyl mi nowy program "seksualna rewolucja". Obejrzalam pol pierwszego odcinka.
Trudne sprawy maja oscarowych aktorow przy tych ktorzy grają w owych rewolucjach.
Edek. Wiedzma masz link. Jedziesz do pl to możesz zamowic ma tamtejszy adres
http://www.nadruko.pl/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=Wiedzma&submit_search=Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 00:59
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Saxa. Ja zaczynam prace o 9. I jak co sobote dopiero jestem ba przystanku. Autobya jedzie kolo 40 minut moze 45... A nadal go nie ma (powinien byc rowno o 8 ). Na szczescie ja otwieram. Wiec moze nikt sie nie zorientuje ze bede pare minut pozniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 09:17